207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 08:37:27
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 05, 2012, 18:04:50 #30
207SW

Ynt: peugeot dan aradılar.207-- 2011 1.6 HDİ ARACLARDA GERİ ÇAĞIRILIYOR

Benim değişmiş kablomu vermemişlerdi.aklımada gelmedi.. şimdi kafam karıştı değiştimi değişmedimi 1.5 saat bekledik ama sormuştum kaputu açıp şu kablo dediler .ok demiştik hadi hayırlısı bakalım

J F
Oku Ocak 05, 2012, 18:05:30 #31
207SW

ayrıca... naman bilgilerin  için saol

J F
Oku Ocak 05, 2012, 19:25:45 #32
Naman

O detayı atladım, evet..

Garanti veya GÇK kapsamında değişen parçalar müşteriye iade edilmez. Peugeot'ya teslim edilmek üzere bayide saklanır veya Peugeot onayıyla imha edilir.

Bazı GÇK'lar ise önce kontrol et eğer  x x x semptomları varsa parça değişimine git der. Bu gibi durumlarda kontrol yapılır ve değişim gerekli görülmediği takdirde parça değişimi yapılmaz.

Değişim yapılan GÇK'larda değiştirilen parça mutlaka ve mutlaka sisteme işlenir ve bunu tüm dünya bayileri aracınız için görebilir.

Zaten Peugeot bu gibi parçaları çok sıkı takip eder ve tutarsızlık olursa bayiye çok ciddi cezaları hatta yetki kaldırma gibi yaptırımlar söz konusu olabilir.

GÇK'larda ve Garanti işlemlerinde Peugeot'nun kendi bayinin müşterisi konumuna düştüğü için, Peugeot değişen parçalarını ve uygulanan işçilik saatlerini çok ciddi bir biçimde denetler.
Oku Ocak 06, 2012, 00:30:08 #33
alimerto

O detayı atladım, evet..

Garanti veya GÇK kapsamında değişen parçalar müşteriye iade edilmez. Peugeot'ya teslim edilmek üzere bayide saklanır veya Peugeot onayıyla imha edilir.

Bazı GÇK'lar ise önce kontrol et eğer  x x x semptomları varsa parça değişimine git der. Bu gibi durumlarda kontrol yapılır ve değişim gerekli görülmediği takdirde parça değişimi yapılmaz.

Değişim yapılan GÇK'larda değiştirilen parça mutlaka ve mutlaka sisteme işlenir ve bunu tüm dünya bayileri aracınız için görebilir.

Zaten Peugeot bu gibi parçaları çok sıkı takip eder ve tutarsızlık olursa bayiye çok ciddi cezaları hatta yetki kaldırma gibi yaptırımlar söz konusu olabilir.

GÇK'larda ve Garanti işlemlerinde Peugeot'nun kendi bayinin müşterisi konumuna düştüğü için, Peugeot değişen parçalarını ve uygulanan işçilik saatlerini çok ciddi bir biçimde denetler.

aklıma bişi takıldı! kabloyu değişştirdik dediler tmm güzel kabloyu geri gönderiyorlar ona da tmm. eksi kutupdan çıkan kablo değişti dediler. kapağı kaldırım baktım bişi anlamadım ama güvendim tabiki de akü başlarındaki kablolarıda çıkarmışlarmıdır  yada en azından eksi kutup başındaki kabloyu çıkarmışlarsa radyo frekansları bozulmazmı sıfırdan ayarlanması gerekmezmi eskiden öyleydi ama bendeki radyo frekansları aynen duruyordu??? şüphe düştü bak şimdi  Huh?

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Ocak 06, 2012, 03:32:53 #34
Naman

Radyo frekansları radyoda tutulur, akü durumundan etkilenmezler.. Bas-tiz vb. ayarlar da öyle.
Oku Ocak 06, 2012, 08:36:27 #35
alimerto

Radyo frekansları radyoda tutulur, akü durumundan etkilenmezler.. Bas-tiz vb. ayarlar da öyle.

teşekkürler bilgi için  Smiley

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Mart 07, 2012, 15:43:50 #36
Naughty

Benide bu gün aradilar 14.hdi 207 20011 model getirin bakalim dediler baktilar değişim gerekli dediler parça gelince haber verecekler ve değişecekmiş..
Oku Mart 08, 2012, 09:11:35 #37
207SW

şase kablonuza gizli işaret atsanız cok hoş olur,ben yapmadım en azından hangi parçanın değiştiğini anlarsınız.

J F
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan