kardeş ben bu söylediklerini şahinim olsun ona bile takmam

1500 tl bunlara verirken içim acır

söylediğin dizayn pandizot hariç fena değil ama marka seçimin kullanacağn cihazlar çok yanlış bana göre çöp onlar

tmm ses alırsın ama o verdiğin paranın sesini alamassın.
Abim bu işin içinde o yüzden ilgiliyim az çok anlıyorum bu işlerden. teypten başlamak gerekirse bi kere teyp olarak yeni modellerden alpine dışında hayatta takmam pioneer ında eski kasetcalarlarında takarım ek cd çalar takarak desteklerıim özellikle pioneer ın 9700 serisi. ama tercihim alpine dir. 2 çift mid takımı alırım oda mb quartz olur kapıdakilerde değiştirirm. 1 çiftte pioneer yada jbl in tweeterları var eski seri japon yapımları. ikinci eli temz olanlar 150 tl civarı falan onlarıda kemer üstlerine takarım. bagajada rockford fosgate ın woofer larından vazgeçmem alpinin pioneer ın bassları hikaye. gerçi rockfordlarında yeni seriler hikaye ama eski bende olan serisi mükemmel(rockford fosgate HE serisi) sadece bass vurmuyo frekans ayırma özelliği var. bendekinin 38 cm ini takarım. aynı markanın 4 kanallı güçlü amfileri var onuda taktım mı bana mısın demez
tabi benim bu söyledilerimi tedarik etmek biraz sıkıntılı iş olur çoğunun zten ikinci elini bulabiliriz temizini fln aramak meziyetli olur

maliyetide 1500 biraz geçebiliri ama emin ol senin anlattığından çok çok daha iyi ses alırsın. diceksin o kdar konuştun kendin niye yapmadın söyliyim hemen orijinali pek bozmak istemedim bide ailemle birlikte kullanıyorum fazla abartmak istemedim

ama yapmak istersem bu saydıklarım olur hayalim bunlar
abimin 106 sı vardı onda çok sık denedik tesisat fln o yüzden bunlarda karar kıldım en son buna benzer birşeyde tutturmuştuk.
k.bakma kardeş birz çok konuştum