207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 08:27:11
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 29, 2011, 00:52:32 #0
motörhead

İki RC bir olunca samanlık...

Kardeşimle arabaları yıkatıp, biraz fotoğraf çekip, bolca sıktığımız, güzel bir pazar gününden kareler...

It's not the ride, it's the rider
Oku Ağustos 29, 2011, 02:37:18 #1
threshold

Ynt: İki RC bir olunca samanlık...

aman aman ellerine sağlık ne güzel fotolar çekmişiniz,beyaz rc kimdir bizim siteden mi?o deve gibi lastikler nerden çıktı çözemedim o da senin meslek sırrı heralde  Wink  205 in halini görünce üzüldüm bi ona da el atsaydınızya...maşallah kazasız belasız sürüşler Smiley

« Son Düzenleme: Ağustos 29, 2011, 02:39:56 Gönderen: threshold »

****  RC under construction  ****
Oku Ağustos 29, 2011, 03:54:32 #2
erhan77

aman aman ellerine sağlık ne güzel fotolar çekmişiniz,beyaz rc kimdir bizim siteden mi?o deve gibi lastikler nerden çıktı çözemedim o da senin meslek sırrı heralde  Wink  205 in halini görünce üzüldüm bi ona da el atsaydınızya...maşallah kazasız belasız sürüşler Smiley

aynen katılıyorum soruların da cevabını beklıyorum Cheesy
Oku Ağustos 29, 2011, 08:23:58 #3
kadir207

resimler mütiş araçlar süper kazasız belasız. Bende merak ettim o koca lastıkler nedir?

Oku Ağustos 29, 2011, 09:32:55 #4
motörhead

sağolun beyler. beyaz rc benim Emre diye bir arkadaşımın. bizim bir buluşmamıza gelmişti ama siteye üye mi emin değilim. pek forumlara girmez, caddelerde konuşur Grin Le Mans 9800km.de kapalı garajda yatıyor, Emre arada çıkarıp, birkaç arabayı üzüp tekrar garaja çekiyor.
sondaki dev lastiklerde anlamayacak birşey yok, araba virajlarda biraz yatıyor diye büyük bir spacer yardımıyla Fransa'dan getirttiğim 38"lik jantlarımı taktım Grin Şaka bir yana sanayide sağa sola atılmış lastikleri görünce aklıma arabanın yanına yanaştırıp böyle ilginç bir görüntü çıkarmak geldi. dikkat ederseniz ilk karede jant yok zaten, 2. karede photosopda jant koyup, alttaki mevcut lastiği sildim. buggy arabalar vardır ya, onlar gibi oldu, hastasıyım Grin

Oku Ağustos 29, 2011, 11:16:40 #5
kadir207

neler yapmıssın ole aga ya.

Oku Ağustos 30, 2011, 01:16:15 #6
threshold

sağolun beyler. beyaz rc benim Emre diye bir arkadaşımın. bizim bir buluşmamıza gelmişti ama siteye üye mi emin değilim. pek forumlara girmez, caddelerde konuşur Grin Le Mans 9800km.de kapalı garajda yatıyor, Emre arada çıkarıp, birkaç arabayı üzüp tekrar garaja çekiyor.
sondaki dev lastiklerde anlamayacak birşey yok, araba virajlarda biraz yatıyor diye büyük bir spacer yardımıyla Fransa'dan getirttiğim 38"lik jantlarımı taktım Grin Şaka bir yana sanayide sağa sola atılmış lastikleri görünce aklıma arabanın yanına yanaştırıp böyle ilginç bir görüntü çıkarmak geldi. dikkat ederseniz ilk karede jant yok zaten, 2. karede photosopda jant koyup, alttaki mevcut lastiği sildim. buggy arabalar vardır ya, onlar gibi oldu, hastasıyım Grin
numaracı seni Roll Eyes

****  RC under construction  ****
Oku Ağustos 30, 2011, 18:27:20 #7
fatihRC

Hey masallah iki aracada, bir baska lemans gorunce heyecanlaniyorum Smiley
Ya sizler bulusunca RC bulusmasi yapalim yaw Wink

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Ağustos 31, 2011, 17:34:33 #8
motörhead

dur bakalım, uygun bir gün olursa süper olur Smiley

Oku Eylül 01, 2011, 20:09:56 #9
fatihRC

dur bakalım, uygun bir gün olursa süper olur Smiley
Sen ayarla o zaman  Wink

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Eylül 02, 2011, 09:08:47 #10
alidata

Nefis güzel ya. Fotoğraflar çok güzel, araçlar çok güzel... Çok özeniyorum RC'lere. Allah kaza bela vermesin. Hep böyle güzel günlerde kullanın inşallah.
Büyük lastikler de çok hoş olmuş gerçekten Smiley
Ellerinize sağlık...

Oku Eylül 02, 2011, 11:12:29 #11
ethm

maşallah araclara kazasız belasız Wink
Oku Eylül 15, 2011, 19:44:19 #12
TolgaErtem

Resimler super.  Grin Evet bi pazar butun RC ler bulusalım. Eminim coooook keyifli olur. Gezer, yer icer sohbet ederiz. Bu arada bulusacağımız gune dek motörhead Grin yanından fazlaca gurultulu beyaz bi rc gecip giderse o benim. Sadece bi kez sellektor yaparım, dikiz aynana iyi bak Cheesy Grin Cheesy

2010 RC 1.6 lt. Turbo . 1.1 Bar . 210 Hp+ . 330 Nm+ Seat Ibıza Cupra Sport FMIC . S3 DumpValve . ECU Remap Stage2 . Supersprint Downpipe+Catback Egzos . Sprintbooster . BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System . Cry02 Hava Soğutma Kiti . K&W 35mm . Mtec 6000K Xenon Kit
Oku Eylül 15, 2011, 19:48:16 #13
TolgaErtem

Bu arada resimlerin cekildigi yer Balmumcu Enka diil mi? Bende Serencebey deyim. Conrad'ın hemen arkasında. Ofis de Gayrettepe subayevlerinde. Niye birbirimizi göremiyoruz yollarda hic Roll Eyes

2010 RC 1.6 lt. Turbo . 1.1 Bar . 210 Hp+ . 330 Nm+ Seat Ibıza Cupra Sport FMIC . S3 DumpValve . ECU Remap Stage2 . Supersprint Downpipe+Catback Egzos . Sprintbooster . BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System . Cry02 Hava Soğutma Kiti . K&W 35mm . Mtec 6000K Xenon Kit
Oku Eylül 15, 2011, 21:10:12 #14
motörhead

Resimler super.  Grin Evet bi pazar butun RC ler bulusalım. Eminim coooook keyifli olur. Gezer, yer icer sohbet ederiz. Bu arada bulusacağımız gune dek motörhead Grin yanından fazlaca gurultulu beyaz bi rc gecip giderse o benim. Sadece bi kez sellektor yaparım, dikiz aynana iyi bak Cheesy Grin Cheesy

bu pazar Emre'yle beraber, gördüğün fotoğrafların devamını çekmek üzere öğlen saat 1 civarı Beşiktaş'ta buluşup değişik mekanlara gazlayacağız. Bizimle gelen olursa çok seviniriz:) Kimler gelir?

Bu arada evet mekan Enka, devamı da Maslak Sanayi. Ben Barbaros Bul. Darphane'de doğdum büyüdüm. O yüzden aklıma hemen oralar geldi. Şu an Erenköy'de oturduğum için rastlaşamıyoruzdur. Ama istersen bu pazar...Smiley

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan