207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 08:20:12
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 26, 2011, 17:07:50 #0
y_serdar_g

acıl yardım

arkadaslar bu yaz kaza yaptım neyse aracı yetkılı servıse teslım ettım 20 gun sonra arac hazır alınabılır vazıyette dıye aradılar gittim aracı aldım 50 km yol yaptıktan sonra aractakı kaporta egrılıgı kapı menteselerı ayazsızlı ıle tekrar aynı servıse goturdum . aracın ancak bu kadar olacagını menteselerın degıstıgı ıcın kapıları sert carptıgını falan soyledıler kaporta egrılıgı ıcın ıse bu araca yapılacak en son sey budur daha fazla yaparsak boyaları cıkacak dedıler  bende tamam deyıp pejo merkezı aradım 3 gun sonra durumu anlattım hemen baska yetkılı servıse gosterın dedıler bende hemen aldıgım yetkılı servıse gıttım durumu anlattım ve su ana kadar gecen zaman diliminde bana degıstırıldıgını ve yapıldıgını soyledıklerı hıc bır seyın yapılmadıgını sase kolunun bıle yamuk olarak verıldıgnı soyledıler . bu durumda nasıl ne sekılde hareket etmek gerek. yetkılı servıs bana yapıldıgını soyledıgı cogu seyı yapmadıgını anladım ama asıl rapor daha elıme gecmedı
Oku Eylül 20, 2011, 18:51:35 #1
Ynt: acıl yardım

cok ugrastırıcı isler. ugrasmaya degermi bilmiyorum keske aracı yaptırırken takip etseydin uyarsaydın
Oku Eylül 20, 2011, 20:02:54 #2
sss

Ynt: acıl yardım

Dostum keske arabayi ikinci serviste baktiriken tutanak tuttursaydin. Tabi yetkili Servis olmasi gerekir. O tutanak ve ilk serviste sana verilen aracta yapilan islemler ile ilgili kagidi pejoya sikayet dilekcesi yazsaydin.

S.S.S.
1.4 HDI TRENDY+DESING PAKET
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan