207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 08:17:56
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 22, 2011, 15:29:47 #0
hakulas

Atiker marka Lpg

Arkadaşlar 2009 model 207 2-tronic aracıma Atiker marka tüp önerir misiniz? Uyum sorunu yaratır mı? Fiyatı diğerlerine göre daha uygun. Ben BRC taktırmayı düşünüyordum ama babam "araba hediyesi tüp taktırayım ama Atiker taktırırım (1000 tl ye)" dedi kararsız kaldım  Atiker'de PSA modülü eklenebiliyor mu? Şu benzin ibresinin düşmesini engelleyen şey? Bir de araç arıza lambası engellenebiliyor mu Atiker'de acaba..Şimdiden teşekkür ederim.

.                            Hakan ULAŞ
                       Matematik Öğretmeni
                           Bergama/İZMİR
Oku Ağustos 22, 2011, 15:54:07 #1
Woshborn

Ynt: Atiker marka Lpg

Arkadaşlar 2009 model 207 2-tronic aracıma Atiker marka tüp önerir misiniz? Uyum sorunu yaratır mı? Fiyatı diğerlerine göre daha uygun. Ben BRC taktırmayı düşünüyordum ama babam "araba hediyesi tüp taktırayım ama Atiker taktırırım (1000 tl ye)" dedi kararsız kaldım  Atiker'de PSA modülü eklenebiliyor mu? Şu benzin ibresinin düşmesini engelleyen şey? Bir de araç arıza lambası engellenebiliyor mu Atiker'de acaba..Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşım bende çok araştırdım lpg taktırmayı ve tercihimi brc den yana kullandım.Kesinlikle tavsiye ederim Atiker taktırabilirsin ama Fransız arabalarında iyi randıman verirmi bilmiyorum  İyi bir usta ile uuyum sağlanır ama işin ehli bir usta bulman lazım ..

Psaa Modüle gelince brc dışında diğer servisler takmıyor diye biliyorum bir kaç atiker servise uğra bilgi al danış  mutlaka taktırmak için ilgileneceklerdir seninle.

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Ağustos 26, 2011, 01:50:52 #2
vivare

ben atiker taktırdım sıkıntım yok şimdilik iyi. 6 ay falan oldu. yalnız benim araç düz vites.
motor arıza lambası bi kere yandı. gittim söndürdüler bi aletle.  benzin ibresi düşüyor fakat düzelten modül varmı bilmiyorum sanırım yok hiç bahsetmediler.
benim taktırdığım yer pek cok pejo ve citroene taktıklarını pek coğunda sorun yaşamadıklarını ama tek tük de olsa uyum sağlamayan araclarada denk geldiklerini saklamadı. uyum sağlamayan araçlarında genelde ateşleme sisteminden kaynaklandığını özellikle yan sanayi buji falan kullanmanın aracın uyumunu bozduğunu söylediler. durum bu.
karar senin yine de.

Oku Kasım 05, 2011, 22:16:33 #3
rgn06

Benim daha 1 hafta oldu  taktıralı inanılmaz araştırdım usta aradım fransız arabaları biraz sıkıntılı diye Fatih peugeot'un tavsiyesi ile DAĞ-CEY'de ustanın tavsiyesiyle lovato taktırdım 1300tl 10 taksit kesinlikle taktır derim sıkıntı yaşamazsın PSA modül içinde taktırmayı düşünüyodum taktırdığımız araçlardan pek verim alamadık bazen tutuyo bazen tutmuyo şimdi 150 tl verme dedi taktırmadım ama istediğin zaman takarız ama garanti vermiyorum dedi.

LPG düşünüyosan Peugeotlarda BRC, Lovato, Landi Renzoyu düşün derim. Landi Renzo enjektörleri sesli çalıştığı için fiyat olarakta Lovato avantajlı olduğu için Lovato taktırdım. Canavar gibi oldu. Bugun 60 TL ye depomu fulledim keyifle geziyorum.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan