207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 07:59:39
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 10, 2011, 18:17:39 #0
psikologdeniz

HATUN Bİ SOKTU Kİ LAFI?

arkadaslar iş arakdaslarımla bi restauranta gittik restaurantın caddesinin karşısında boş bi araziye arcımızı park ettik ama öndeki aracın çıkamayacagı şekilde önde yaris vardıneyse biz restauranttan izlerken hatun geldi aracı ileri geri iderken tersine çevirdi bizde izledik çıkamasaydı gidecektik aracı cekmek için neyse yemek bitti gittik kadında o sırada tam aracı cevirdi makyaj tazeliyo Cheesy afedersiniz dedi bizim arkadasa oraya konurmu araba dedi bizim arkadasta biz sizi izledik çıkamasaydınız gelip aracı çekecektik ama iyi şoförsünüz deyince  kadın de demesinmi KONU BENİM İYİ SOFÖRLÜĞÜM DEĞİL BEYEFENDİ KONUS SİZİN BAŞARISIZLIĞINIZ DEYİNCE B.K GİBİ KALDIK ORADA!!!! sonra diyolarki bayanlara saygısızca davranılıyor trafikte burdan yakın

teşekkürler okudugunuz için

Oku Ağustos 11, 2011, 08:07:27 #1
Ozgur

Ynt: HATUN Bİ SOKTU Kİ LAFI?

Kıymetli arkadaşım;
Zaten sen bir başka aracın arkasına parkedince kadıncağızın dediği gibi bir başarısızlık örneği sergilemişsin. Üstüne sıvamaya kalkınca kadın da gerekeni "kibarca" söylemiş. Tarzına hayran oldum. 
Oku Ağustos 11, 2011, 09:37:41 #2
VoLKaNKK

Grin
Oku Ağustos 11, 2011, 17:58:00 #3
psikologdeniz

abi bizim iş arkadasının basına geldi bu olay benim araç değildi, ama bugün 34 PLAKALI bi yaşlı bayan tek şeritlik yola park etmek isteyince kornaya bastım arkasından poliste oradaymıs bagırdı megafondan İLERİDE OTOPARK GİT ORAYA PARK ET 34 HADİ HADİ HADİ ÇEK ORADAN  kadın uyuz olsu sanırım bana ileride bi yere parkederken camdan kafayı çıkarıp bagırdı geçebilirdin manyak o..... çocugu die apıştım kaldım teyzem 50 yaşında felandı Cheesy

Oku Ağustos 12, 2011, 10:53:19 #4
Ozgur

İyi ki senin değilmiş. Ben de dedim ki bizim forumdan kimse böyle bir şey yapmaz. Bu tip arkadaşlarımızı uyaralım, dinlemeyenleri tehdit edelim.
Oku Ağustos 12, 2011, 10:55:28 #5
kadir207

en guzelı kadınları trafıge cıkarmamak.

Oku Ağustos 12, 2011, 17:25:41 #6
psikologdeniz

kadire sonsuz desteklerimi sunarken dün basıma gelen olayı paylaşayim sol şeritte 50 km hızla gidip de bizleri deli eden şöforun cinsiyeti bilin bakalım neydi Cheesy kadın tabikide bildiniz dogru cevap Cheesy peki elinde ne vardı CEP TELEFONU peki yaşı kaçtı 50 civarı Cheesy inanılmaz dimi korkudan sağa da geçemiodu sağdan onu geçip önüne aniden kırdım sinirden ve bariyerlere sürtmesini istedim ama frene basıp durdu ileride 4lülerimi yaktım sağa çektim ve 155i arayıp kadını ihbar ettim Cheesy

Oku Şubat 25, 2012, 13:50:51 #7
Y.Orcun

kadire sonsuz desteklerimi sunarken dün basıma gelen olayı paylaşayim sol şeritte 50 km hızla gidip de bizleri deli eden şöforun cinsiyeti bilin bakalım neydi Cheesy kadın tabikide bildiniz dogru cevap Cheesy peki elinde ne vardı CEP TELEFONU peki yaşı kaçtı 50 civarı Cheesy inanılmaz dimi korkudan sağa da geçemiodu sağdan onu geçip önüne aniden kırdım sinirden ve bariyerlere sürtmesini istedim ama frene basıp durdu ileride 4lülerimi yaktım sağa çektim ve 155i arayıp kadını ihbar ettim Cheesy

yaw kusura bakma konuyu hortlatıyorum uzun süredir forumda yoktum yeni okudum bu konuyu ve yorumunu. yalnız bir şeye gözüm takıldı forumdaki nickinle çelişiyor gibisin hayırdır Cheesy

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Şubat 25, 2012, 13:53:08 #8
twobye

Deniz erkek
Deniz ismi unisex bir isimdir.

Oku Şubat 25, 2012, 14:09:07 #9
Y.Orcun

Deniz erkek
Deniz ismi unisex bir isimdir.

tabiki de onun farkındayım ben denizi değil psikolog yönünü vurgulamaya çalışmıştım.

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Şubat 25, 2012, 14:12:52 #10
twobye

Doğru söylüyorsun Smiley

Oku Şubat 25, 2012, 18:36:56 #11
ibrahimt

ben o kişi kadar kibar olmazdım. Bol ca da kulaklarınızı çınlatırdım. Biraz insan olun anlayışlı davranın. Bır de marifetmiş gibi anlatıyorsunuz.
Oku Şubat 26, 2012, 13:25:57 #12
egetwin

hayır yiyosunuz bir halt sonra kadının sucu gibi anlatıyosunuz o garip yoksa bende kadınların trafikte olmalarına sinirleniyorum genelde. Ben olsaydım onun yerinde 2 3 kornaya basarım gelen giden yoksa binerim arabama o arabayı ittire ittire cıkarım, çünkü kısa alanda hareketsiz manevralar arabaya daha cok zarar verecektir, çarparım ona bir daha da öle bir şey yapamaz Cheesy Wink
Oku Nisan 12, 2012, 10:06:29 #13
minerva78

Erkeklerin trafikte kendilerinden önde giden bir erkeğe bile tahammülleri yokken tabi sol şeritte 50 ile giden bir bayana tahammül edememeleri normal( O bayanın o hızla sol şeridi ihlal edip artı telefonla konuşması ayrıca yanlış tabiki,katılıyorum)Trafikte telefonla kim konuşursa konuşsun yanlış,dikkat dağıtıcı bir hareket fakat bayanların üstüne bu kadar gitmenizide anlamış değilim ki bayanların trafikte olma nedeni sadece gidecekleri yere olan ulaşım sorunlarını daha rahat çözmek içindir.Bayanlar ile ilgili bu genellemeler kurallara dikkat edip trafiği kesinlikle zora sokmayan diğer bayanlar için biraz kırıcı oluyor.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan