Valla yazını baştan aşağıya okudum ama şöyle başlayım söze, ben 50 bin lira veripte 207cc almam ki okadar çok seviyorum aracımı ve de bir kere olsun problem çıkarmamasına rağmen bu güne kadar... Okadar para veripte 4-5 lira daha fazla ver, yani borç harçta olsa (2009-10 hemen hemen 55-56 civarı)Vw Scirocco al derim yada ne bileyim bi A3 olabilir... Bana kimse neden diye sormasın ben almazdım yani.... Ha ben seni anladım sana A3 gibi bir arabada gelmez yanlış anlamadıysam belki, farklı olmak istiyosun madem, Scirocco'yu düşünebilirsin.
kesinlikle bu bütçeye sahip olsam alacağım araç A3 - scırocco ya da yenı kasa opel astra olurdu..ama senı anlayabılıyorum bende 20 yasımdayım.pek ayrıcalıklı olmak huyum değildir daha mütevazi yasamayı severım ama sen çok ıstersın kımsede olmayan cc alırsın birde bakarsın trafık lambasında baska bı cc görmüssün

bu dacia reklamı gıbı oldu

hayel edersın parayı ayarlarsın sonradan hevesın kaçar
kısacası hangısınde memnun olacağını sana yararlı olacağına ınanıyorsan onu al derım..bende 207 mı 1 ay once sattım suan her 207 görüşümde ah etmıyor değilim ama bu paralara alıcak çok daha iyi araçlar var

değerlendırmek lazım