207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 07:51:23
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 07, 2011, 02:07:35 #0
A rh-

Peugoet 207cc Bmw 3.16 (Otomobil kıyaslamadan çok daha fazlası)

Selam arkadaşlar kafam çok karışık bir kaç gün önce şu konuyu açmıştım http://www.207tr.com/index.php/topic,5783.0.html bu yazıyı okumadan önce ufacık incelerseniz en başta yazdıklarımı çok makbule geçer.
Şimdi konuda bahsi geçen aracımı alkollü araç kullanırken ehliyetimi kaptırdığım için pazartesi günü satıyorum.Eylül ekim kasım gibi araçlar dahada ucuzlar + ehliyetimide kaptırdıgım için yeni araç alma işini o tarihlere attım.Fakat günlerdir kafamı kurcalayan bi durum var.Şuan tam olarak 50bin tl bütçem var dahada üstüne çıkamam.Okul yeni bitti kendi şirketimizde işe başladım yaşım 23 bu kadar detaylı yazıyorum ki kafamdaki karışıklık anlaşılsın.Önceleri cc almak istiyordum sıfır hani diyorum araçta bir kaç değişiklik lsd door egzos blow off vs zaten mersınde cc de yok bıner gezerım dıkkatte çekerım.Şimdilerde aklıma bmw 3.16 soktular 2007-2008 model aracı gördum kullandım 68 beygır arabadan sonra motor performansı cok ıyı geldı e bide böw konforu var.Fakat kafamda tamamlayamadıgım seyler var dızel araç kullandım 4 kapı hep 2 kapı benzınlı performansı yuksek araçlara özendım egzos sesıne blow off a felan sımdı alacak ımkanımda var.Bi yandan böyle mı takılmalıyım dıyorum bı yandanda bi bmw mi almalıyım dıyorum 3.16 pek modıfıye kaldırcak araç gıbı durmuyor belkı bı kaplama ve jant olabılır.Yakıt çok kafaya taktıgım bısey degıl vergıside iyi 256 tl.Bı cc alıp aklımdakı modıfıkasyonu yapıp mersınde olmayan bır aracamı bınmelıyım yoksa 3.16 alıp mersınde cok olan ama yinede dikkat çeken bır araca mı? Bmw ye modifikasyon yapsam kırmızı mat kaplama sıyah bı jant gıbı mesela aracın agırlıgını bozar mı? 3.16 nın performansını beğenmeyenler var hız tutkunu degılım arac rampada vs gayet ıyıydı kullandıgımda + 68 hpden sonra +100 hp ıyı geldı.Uzun lafın kısası hala gencım bekarım e yakısıklıyızda yani öyle derler =) bıraz dıkkat cekmek bırazda aracıma saygı duyulsun ıstıyorum görüşleriniz çok çok önemli..Bu yazıyı kendımı kasıp yazmaktansa hıssettıgım şekilde yazmayı tercıh ettım.Ciddiye alıp sonuna kadar okumaya tahammül eden herkeze çok teşekkür ederim hayırlı ramazanlar.
Oku Ağustos 07, 2011, 03:02:33 #1
qarrulous

Ynt: Peugoet 207cc Bmw 3.16 (Otomobil kıyaslamadan çok daha fazlası)

Valla yazını baştan aşağıya okudum ama şöyle başlayım söze, ben 50 bin lira veripte 207cc almam ki okadar çok seviyorum aracımı ve de bir kere olsun problem çıkarmamasına rağmen bu güne kadar... Okadar para veripte 4-5 lira daha fazla ver, yani borç harçta olsa (2009-10 hemen hemen 55-56 civarı)Vw Scirocco al derim yada ne bileyim bi A3 olabilir... Bana kimse neden diye sormasın ben almazdım yani.... Ha ben seni anladım sana A3 gibi bir arabada gelmez yanlış anlamadıysam belki, farklı olmak istiyosun madem, Scirocco'yu düşünebilirsin.

2010 Millesim 1.4 HDI
Oku Ağustos 07, 2011, 03:43:19 #2
erhan77

Valla yazını baştan aşağıya okudum ama şöyle başlayım söze, ben 50 bin lira veripte 207cc almam ki okadar çok seviyorum aracımı ve de bir kere olsun problem çıkarmamasına rağmen bu güne kadar... Okadar para veripte 4-5 lira daha fazla ver, yani borç harçta olsa (2009-10 hemen hemen 55-56 civarı)Vw Scirocco al derim yada ne bileyim bi A3 olabilir... Bana kimse neden diye sormasın ben almazdım yani.... Ha ben seni anladım sana A3 gibi bir arabada gelmez yanlış anlamadıysam belki, farklı olmak istiyosun madem, Scirocco'yu düşünebilirsin.

kesinlikle bu bütçeye sahip olsam alacağım araç A3 - scırocco ya da yenı kasa opel astra olurdu..ama senı anlayabılıyorum bende 20 yasımdayım.pek ayrıcalıklı olmak huyum değildir daha mütevazi yasamayı severım ama sen çok ıstersın kımsede olmayan cc alırsın birde bakarsın  trafık lambasında baska bı cc görmüssün Smiley bu dacia reklamı gıbı oldu Cheesy hayel edersın parayı ayarlarsın sonradan hevesın kaçar Cheesy

kısacası hangısınde memnun olacağını sana yararlı olacağına ınanıyorsan onu al derım..bende 207 mı 1 ay once sattım suan her 207 görüşümde ah etmıyor değilim ama bu paralara alıcak çok daha iyi araçlar var Wink değerlendırmek lazım
Oku Ağustos 07, 2011, 16:58:06 #3
Mete

3.16 olarak konusmak gerekirse tamam karizmatik gerçekten , ama motoru çok zayıf kasasına göre.en az 3.20 düşünülmeli.

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Ağustos 08, 2011, 00:27:29 #4
rgn06

Bende 207yi almadan önce 307 cc almak istemiştim ama cc araç almamı tavsiye etmedi seni anlıyorum ama bence bmw al senin için çok daha hayırlısı olacağı kanaatindeyim ama tercih senin...
Oku Ağustos 08, 2011, 02:32:56 #5
A rh-

Arkadaşlar fikirler için tşk ederim ama bmw almıyacaksam alacagım tek araç cc olacak =) Nedense bu 2 aractan baskası benı cezbetmıyor hem 1.6 105 hp motor 1.4 68 hp motordan sonra bana iyi geldi bmw 3.20 bende isterdim ama 50 bın tl max bütçem var.Borç harç yapmasam daha iyi =)
Scirocco cc den daha donanımlı ve guclu bılıyorum ama tarz meselesı hem scirocco alacaksam sıfır almak isterim kaldıkı pahalı bi araç.
Oku Ağustos 08, 2011, 10:55:26 #6
VoLKaNKK

Zevk herşeyden başka ama 50.000 TL iyi para ve bu paraya alınabilecek çok fazla araç var.
Bence BMW veya 207 cc de tercih BMW olmalı ama 316 değil. 1.6 motor 100 hp 23 yaşında bir gence sadece 1 aylık heves tatmini yaşatır ondan sonra hep daha hızlılara bakmaya başlarsın.
Bence temiz 2. el 320ci-325ci bulabilirsen hem bmw'ye binmiş olursun hem de hız yönünden sorun yaşamazsın. Sonuçta 207 cc'yi mersinde senden başka birileri de mutlaka alacaktır. Smiley

(NOT: 2005 model Z4 2000 motor biraz pazarlıkla 50.000e bulabilirsin sanırım. CC'den daha karizmadır bence)
Oku Ağustos 08, 2011, 22:49:32 #7
A rh-

Ne yazık ki 50bın tl ye o 3.20 ve z4 temız 2007+ ve az km yapmış bulmak çok zor.
Ama kımse 3.16 ya sıcak bakmadı yenıden dusunme zamanı geldı.
Oku Ağustos 13, 2011, 02:10:15 #8
A rh-

kesinlikle bu bütçeye sahip olsam alacağım araç A3 - scırocco ya da yenı kasa opel astra olurdu..ama senı anlayabılıyorum bende 20 yasımdayım.pek ayrıcalıklı olmak huyum değildir daha mütevazi yasamayı severım ama sen çok ıstersın kımsede olmayan cc alırsın birde bakarsın  trafık lambasında baska bı cc görmüssün Smiley bu dacia reklamı gıbı oldu Cheesy hayel edersın parayı ayarlarsın sonradan hevesın kaçar Cheesy

kısacası hangısınde memnun olacağını sana yararlı olacağına ınanıyorsan onu al derım..bende 207 mı 1 ay once sattım suan her 207 görüşümde ah etmıyor değilim ama bu paralara alıcak çok daha iyi araçlar var Wink değerlendırmek lazım

Dacia alıyım ben bu konu burda kapansın hevesım kacmaz en azından Cheesy
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan