207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 07:42:52
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 05, 2011, 18:20:29 #0
by_yeg

Kolçak alacağım

Arkadaşlar kolçak alacağım ama armster çok pahalı.Fiyatı pahalı diye kesin kalitelimidir? MRT auto diye bir marka var 35 lira civarında hemde türk malı.Görünürde aynı ama ben armstere 150 vereceğime mrt a 35 versem bana zararı ne olur?kolçağa oturacak halimiz yok ya Smiley
Oku Ağustos 05, 2011, 19:19:54 #2
psikologdeniz

Ynt: Kolçak alacağım

abi bişe diyimmi yani çakma oldugu çok belli adamlar resmen armsterin fotosunu kullanmıs malzemesi de bi o kadar kötü olabilir die düşünüorum üzerine oturmucakasın ama 25000 tllik araclarımıza öyle şahine koyulan kolçaklardan da koyma bence armster kullanıyor sitedeki herkes bende armster alacagım referansı hoş oldugu için ancak bu ürünün referansı yok bi tavsiye 12 ağustostan sonra şu üç harfli B.M magazaya (reklam olmasın die yazmıoyrum) kolcak gelecek 18 tl siyah deri üzeri ona bi bak istersen... saygılarımla

Oku Ağustos 05, 2011, 19:28:42 #3
by_yeg

Adanadaki mağazalarada gelecekmi acep:) ya armster almak eminimki tek mantıklı olandır ama malum öğrenciyiz biyerde..bakalım araştıracam o 18 tl likleri.saol.
Oku Ağustos 05, 2011, 21:25:50 #4
Woshborn

adanada kızılay caddesinde oto süslerde bulabilirsin 25tl gibi biseydir.  Gidip bir bak istersen

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Ağustos 05, 2011, 21:45:46 #5
Omurek

207 sw aracım icin net ten armster marka bir tane satın aldım.Yarın elimde olacak.İzlenimlerimi yazarım
Oku Ağustos 06, 2011, 00:57:53 #6
by_yeg

adanada kızılay caddesinde oto süslerde bulabilirsin 25tl gibi biseydir.  Gidip bir bak istersen
oralara bakmam lazım zaten teşekkürler
Oku Ağustos 06, 2011, 00:58:11 #7
by_yeg

207 sw aracım icin net ten armster marka bir tane satın aldım.Yarın elimde olacak.İzlenimlerimi yazarım
bekliyorum Smiley
Oku Ağustos 06, 2011, 08:14:35 #8
alidata

Konu ile ilgili epey bir yazışma olmuştu daha evvelden. Gidip aksesuarcılara istediğin kolçağı yakından inceleyebilirsin. Ama şahsi fikrim, o zamanlar incelediğimde, hiçbir kolçağı Armster kadar beğenmemiştim. Ben Armster kolçak ile ilgili izlenimlerimi aşağıda sunuyorum. Umarım faydalı olur.

Arkadaşlar merhabalar

Daha önce kullandığım araçlar sedan olduğundan kolçak sürekli kullandığım bir aksesuardı. 207'mi aldığımdan beri şöyle eliyüzü düzgün, sağlam, içime sinecek bir kolçak arıyorum. İnternette konu ile ilgili çok görsel uygulama olmadığından elimdeki neredeyse tek sağlam fotoğraf Crazy Frog'un Armster kolçağı için çektikleriydi. Onlar da gri döşemede olduğu için benim aracımda nasıl duracağını pek kestiremedim (benim aracım siyah döşemeli). Ama internette gördüğüm en güzel kolçak da Armster oldu Crazy Frog sayesinde.

Bir şeyi almadan önce çok didikleme huyum olduğu için epey bir markanın ürününü gördüm. RS_207 isimli arkadaş yanılmıyor, çünkü aynı Armster'in tasarımına sahip çin malı kolçaklar da mevcut piyasada. Tabii ki dokusu, rengi, kalitesi farklı ama yakından bakıldığında öyle. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, piyasada 207 için bulabileceğiniz en iyi kolçak kesinlikle Armster'ın ürünü.

Gelelim üç gün önce aldığım ve montajını yaptığım siyah Armster kolçağa...

Önce artılar.
+ Ürünün özellikle kol dayanan kısmı olmak üzere malzeme kalitesi piyasadakilerin en iyisi.
+ Ürünün depo haznesi ile birlikte havaya kalkabilmesi, kullanmak istemediğiniz zamanlar için rahatlık sağlıyor
+ Montajı çok kolay. Vidalı montaj gözünüzü korkutmasın, öyle matkaba falan gerek yok. Montaj yapılacak yere sabitleyip, vidaları bastıraraktan sıkarsanız hemen geçiyor vidalar.
+ Depo haznesinin kadife gibi bir kaplaması var ve tüm kenarlar yuvarlatılmış. Bu sayede telefon gibi nispeten daha narin şeyleri gönül rahatlığıyla buraya koyabilirsiniz.
+ Yükseklik ayarı var.
+ Kol dayama kısmı ileri kayabiliyor. Kol boyunuza göre ayarlama sağlıyor.
+ Gayet sağlam. Tedirginlik hissetmiyorsunuz.
+ Diğer kolçaklarda gördüğüm gıcırtı gibi seslerden eser yok.

Gelelim eksilere
- Vidalı montaj sebebiyle, yarın öbür gün çıkarmak isterseniz vida delikleri canınızı sıkacaktır. Bu yüzden iyi düşünmelisiniz.
- Ürünün bardaklıklara gelen yerdeki siyah rengi ile aracın rengi ve dokusu pek tutmuyor. Araca özel üretildiği için ben aynı olacağını düşünmüştüm.
- Ürünün kullanımı esnasında el frenini kullanmak (özellikle kol boyu kısa olan sürücüler için) biraz zor. Ama bu aracın kusuru da diyebiliriz. Çünkü eğer 207'ye tasarlayan mühendisler kol dayama düşünmüş olsalardı el freni daha ilerde olurdu. Bu sebeple 207 için şu an nasıl bir kolçak tasarımı yapılırsa yapılsın, el frenini hiç engellemeyen bir şekil yapılamaz.
- Oturuş pozisyonunu fazlasıyla olumlu etkilediği için, uzun yolculuklarda uyku yapıyor Smiley

Kısacası, çok memnunum. Hatta aracımı aldığımdan beri eklediğim en iyi aksesuar olduğunu düşünüyor, kullanmadığım her gün için üzülüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Manuel vites kullandığım halde, vites değiştirirken asla rahatsızlık duymadım. Hatta daha rahatım diyebilirim. Ama bu kullanıcının boyuna göre de değişebilir.

Bu cevabı ve fotoğrafları, bu basit konu ile ilgili internette doyurucu bir done bulamadığım için, 207 kullanıcısı arkadaşlara bilgi vermek amacıyla yazdım. O kadar ki Armster'in sitesinde bile adam gibi bir bilgi yok. Kimseyi yanlış etkilemek istemem, zira zevkler ve renkler farklı olabilir. Montajını yapmadan yine de bir denemenizde fayda var.

« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2011, 11:31:39 Gönderen: alidata »

Oku Ağustos 06, 2011, 10:04:15 #9
Omurek

Bugün elime ulastı.Foto vs koymama gerek kalmadı fotolardakinin birebir aynısı.Ürün kalitesi beklentimin ustunde oldu.Aracın orjinalinde varmıs gibi duruyor.Herkese tavsiye ederim.
Oku Ağustos 13, 2011, 11:42:19 #10
hakulas

Armster Kolçak bugün elime ulaştı. Yalnız kağıtta Ford Focus ll yazıyor.Ama denedim benim 207 ye tam oturdu.Resimdekilerden tek farkı bardaklığa oturan kısmı dahil vidalar bile simsiyah.Vidaların da siyah olması hoşuma gitti,monte edince hiç belli olmayacak.Ama Ford Focus yazması biraz düşündürdü.Sipariş verirken özellikle belirtmiştim aracımın 207 olduğunu.

.                            Hakan ULAŞ
                       Matematik Öğretmeni
                           Bergama/İZMİR
Oku Ağustos 14, 2011, 02:18:52 #11
by_yeg

Cevaplar için çok teşekkürler madem öyle bizde armsterci olduk artık.Fiyatları ne durumda en ucuza nerden alınıyor Smiley
Oku Ağustos 15, 2011, 15:51:55 #12
kaizen

http://www.hepsiburada.com/Liste/armster-peugeot-207-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-gri-7124/ProductDetails.aspx?productId=otelf7124&categoryId=20036522

hepsiburadada şuan 139 TL. daha ucuz olduğu zamanları biliyorum hatta burada paylaşmıştım, sanırım 112 lira filandı. tekrar o fiyatlara inerse almayı düşünüyorum.
Alırsam armster alırım

1.4 HDI Millesim 200 Simsiyah
Oku Eylül 02, 2011, 12:44:50 #13
ultraviolet80

bende armster taktırdım, bu bile yan koltuktakide kolunu koydugunda eğiliyor çat çut sesler geliyor, ucuz olanını düşünemiyorum , ayrıca el frenini çok etkiliyor bilginiz olsun.
Oku Ekim 14, 2011, 14:28:48 #14
Anktotti

arkadaşlar 207 otomatik aracım için kolçak alacağım.
Armster ürünü baya beğenilmiş öne çıkmış burada.
Peugeot sitesinde aksesuar kataloğuna baktım, orada orijinal kolçak görünüyor.
Acaba o ürünü taktıran oldumu hiç? Amster ile arasında ne fark vardır?
ABC Peugeot servisine sordum, orijinali elimizde var 200 TL dediler.
Hangisini taktırmalıyım?
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan