207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 07:24:08
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 24, 2011, 22:04:06 #0
threshold

34 plakanın farkı

2 hafta önce hatunla beraber hazırlanıp yaz tatili için istanbuldan izmir istikametine yola çıktık,akhisar civarında molamızı verdik izmir i pass geçip tatil beldesi olan ürkmez e yöneldik;kuşadası gümüldür ayrımından önce çift yönlü karayolunda trafiğin durdurulduğunu gördük,muhtemel bir trafik kazasıydı;gidiş şeridinde ortalama 70 araba olmuştuk ve arkadan yenileri ekleniyordu,geliş şeridi ise arada bir geçen ambulans ve itfaiye dışında boştu,izmirliler saygılarından ötürü karşı şeride geçip diğer insanların önüne geçmediler-bunu görmek çok hoşuma gitti,istanbul da hayatta raslayamayacağımız bir tabloydu.o anda eşime ''bak şimdi,34 plakalı bir araba gelecek ve sıradaki tüm arabaları geçip yapacak eşşekliğini'' dedim.zat ı muhterem beni hiç bekletmedi 5 dakika içinde geldi ve hepimizi geçip gözden kayboldu.klasik istanbullu kalaslığıyla kulakları çınlaya çınlaya yoluna devam etti.yavaş yavaş ilerlediğimiz 15 dakika içinde kazanın ölümcül bir kaza olmadığını görmek mutluluk vericiydi.yolculuk iyidi hoştu 34 plakalı hemşerimiz deşarj olmamızı sağladı bizi rahatlattı eş...eşşek

****  RC under construction  ****
Oku Temmuz 24, 2011, 23:43:25 #1
zambabe

Ynt: 34 plakanın farkı

güzel bi anı paşam  Wink bende severim 34 plakaları özellikle bizim çevre yolunda çok raslarım ve bilmedikleri bir yolda seni solamaya çalışırlar ve o geçtikleri şerit sol şerit değilde bağlantı yolunun çevre yoluna çıktığı kısa birleşme yolu olduğunu bariyerlere doğru yaklaşınca anlar ve korku ile aniden frene basıp tekrar senin arkana geçmelerindeki hazı hiçbirşey vermez   Grin Grin arkadaş zaten orda radar var millet keyfinemi yavaşlıyorda sende artislik hareket yapıyorsun ama değilmi   Wink alınmayın ama 34 plakaları bursada hiç sevmiyorum  Roll Eyes
Oku Temmuz 25, 2011, 01:24:08 #2
threshold

güzel bi anı paşam  Wink bende severim 34 plakaları özellikle bizim çevre yolunda çok raslarım ve bilmedikleri bir yolda seni solamaya çalışırlar ve o geçtikleri şerit sol şerit değilde bağlantı yolunun çevre yoluna çıktığı kısa birleşme yolu olduğunu bariyerlere doğru yaklaşınca anlar ve korku ile aniden frene basıp tekrar senin arkana geçmelerindeki hazı hiçbirşey vermez   Grin Grin arkadaş zaten orda radar var millet keyfinemi yavaşlıyorda sende artislik hareket yapıyorsun ama değilmi   Wink alınmayın ama 34 plakaları bursada hiç sevmiyorum  Roll Eyes
Grin Grin Cheesy Cheesy ben 34 plakaları istanbulda da sevmiyorum  Grin şimdi akçay civarındayım burası da olmuş küçük istanbul;trafik rezalet ve herkes istanbullu...

Oku Temmuz 25, 2011, 01:29:43 #3
qarrulous

Sen şeyi diyosun o gün bende yoldaydım, bi Ford Transit Connect ile Hyundai Accent girdi birbirine ne yazık ki o kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti...Bende İzmir'den geliyordum işte seni solladım dedim ya ozaman işte.. Smiley Sen ozaman farları yakmış geliyordun tın tın...

2010 Millesim 1.4 HDI
Oku Temmuz 25, 2011, 12:01:23 #4
threshold

Sen şeyi diyosun o gün bende yoldaydım, bi Ford Transit Connect ile Hyundai Accent girdi birbirine ne yazık ki o kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti...Bende İzmir'den geliyordum işte seni solladım dedim ya ozaman işte.. Smiley Sen ozaman farları yakmış geliyordun tın tın...
hyundai accent yoktu ortalıkta,sadece ford vardı ve ön taraf yamulmuştu arabanın içi sağlamdı airbagler açılmıştı-accent nerdeydi ki,nası olmuş kaza bilgin var mı???

Oku Temmuz 25, 2011, 15:42:38 #5
qarrulous

Accent'i çekici gelmiş hemen alıp götürmüş, Jandarma'nın önündeydi bizim burda ama Ford'ta sadece ön taraf ağır hasarlıydı, görmüşsündür sürücüyle yolcu hava yastığı açılmış bir tek... 1 yaralı var dendi, 5 de ölü..Yaralı olan büyük bi ihtimalle Ford'takiydi. Ama Accent pert.... Yanlış sollama kazası, ölenlere Allah rahmet eylesin.

2010 Millesim 1.4 HDI
Oku Temmuz 25, 2011, 20:09:03 #6
threshold

Accent'i çekici gelmiş hemen alıp götürmüş, Jandarma'nın önündeydi bizim burda ama Ford'ta sadece ön taraf ağır hasarlıydı, görmüşsündür sürücüyle yolcu hava yastığı açılmış bir tek... 1 yaralı var dendi, 5 de ölü..Yaralı olan büyük bi ihtimalle Ford'takiydi. Ama Accent pert.... Yanlış sollama kazası, ölenlere Allah rahmet eylesin.
abi çok üzüldüm,ford da pek bişey yoktu,çarptığı arabanın o kadar vahim olacağı aklıma gelmemişti;etrafımıza bakındık başka araba göremeyince sevinmiştik;bi de bana tın tın gidiyosun demiştin,haklıymışım ne yazık ki Sad

Oku Ağustos 03, 2011, 23:16:27 #7
Y.Orcun

konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama affedersiniz bugün bir dallamayla resmen giriyorduk birbirimize. nasıl bir öz güven veriyor bu 34 plaka anlamıyorum.

bütün istanbullulara laf etmiyorum tabiki yanlış anlaşılmasın.

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Ağustos 04, 2011, 12:37:29 #8
threshold

konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama affedersiniz bugün bir dallamayla resmen giriyorduk birbirimize. nasıl bir öz güven veriyor bu 34 plaka anlamıyorum.

bütün istanbullulara laf etmiyorum tabiki yanlış anlaşılmasın.
istanbul da herkes acele ediyor;çünkü trafikte çok saatleri geçiyor,ama akıl kıtlığından toplu taşımayı tercih etmiyorlar ve hiç spor yapmadıkları için şişmanlıyorlar.beyinsiz bir şekilde arabalarının içinde sıkışan trafikte korna çalıyorlar-onların hayattaki en büyük zevki bu,salak salak korna çalmak.bundan dolayıdır ki bir imkan bulduklarında hemen yavşaklık yapıp bi ordu insanın hakkını yiyorlar.istisnalar var tabi,rasladığım zaman mutluluktan uçuyorum Smiley

Oku Ağustos 05, 2011, 03:45:14 #9
erhan77

birde hanı tam ovaakcaya girerken bursaya geliş yönune radar koyarlar ya ben orada istanbul plakalırn husranını çok gördüm Cheesy  200 m geride beni nasılda sollamslardı..oysa kı ben boşuna el sallamadım radarda görüşürüz diye Cheesy
şaka bı yana bursada dikkat ettım nedense her radarda yakalananlar 34 plakalar halbukı radar okadar bariz bellı kı nasıl yakalanırlar anlamıyorum Smiley ha ben de girdim ama yalnıslıkla Cheesy polis benı durdurdu 15 dk bekledım sonra k.bakmyın yanlıs oldu dıyerekk gönderdı Cheesy
Oku Aralık 22, 2011, 14:37:18 #10
efeosken

istanbul candır Cheesy
Oku Şubat 17, 2012, 00:03:07 #11
Naman

Ben de hortlatayım. İstanbul'da senelerce 35 plaka ile direksiyon sallamış biri olarak bence trafikte yaptıkları kalaslıkların farkında değiller.. Bilinçaltı gibi geliyor biraz. Bir kısmına naaaabıyorsun bilader hareketi yapıyorum naaptım ki cevabı geliyor Smiley
Oku Şubat 17, 2012, 02:24:50 #12
threshold

Ben de hortlatayım. İstanbul'da senelerce 35 plaka ile direksiyon sallamış biri olarak bence trafikte yaptıkları kalaslıkların farkında değiller.. Bilinçaltı gibi geliyor biraz. Bir kısmına naaaabıyorsun bilader hareketi yapıyorum naaptım ki cevabı geliyor Smiley
Grin Grin Grin adamların kalaslıkları bencillikleri insan dışı yaklaşımları ne yazık ki bilinçlerinin altına yerleşmiş durumda:sürü olarak sabah kalk koştur akşam yat ritüeliyle varlıklarını unutmuşlar-ne kadar nefret etsem de hak da veriyorum bazılarına-istanbulda yaşamak unutturmuş onlara insan olduklarını...

Oku Şubat 17, 2012, 02:32:18 #13
uygur

K.ç kadar şehirde 13 milyon insan ve 3 milyondan fazla kayıtlı araç var (avrupa-türkiye arası geçiş yapan binlercesi hariç). Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama burda kurallara uymak imkansız... Ben çok adam tanıyorum usta şöförüm diye kabarıp, istanbula gelirken arabalarını kendi memleketlerinde bırakıyor ama hiçbir istanbul şöförü başka bir ile giderken bunu yapmaz. İstanbulda hayatta kalmak bile başlı başına bir macera ve risk olmuşken, trafiğin düzgün olmasını kim bekleyebilir ki?

207 1.6 hdi Premium-Cam tavan
Kum Gri
Oku Şubat 17, 2012, 02:40:05 #14
threshold

K.ç kadar şehirde 13 milyon insan ve 3 milyondan fazla kayıtlı araç var (avrupa-türkiye arası geçiş yapan binlercesi hariç). Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama burda kurallara uymak imkansız... Ben çok adam tanıyorum usta şöförüm diye kabarıp, istanbula gelirken arabalarını kendi memleketlerinde bırakıyor ama hiçbir istanbul şöförü başka bir ile giderken bunu yapmaz. İstanbulda hayatta kalmak bile başlı başına bir macera ve risk olmuşken, trafiğin düzgün olmasını kim bekleyebilir ki?
kardeş haklısın da istanbul da insan gibi yaşama savaşı veriyoruz biz napalım.istanbulda şoförlük kolay değil burada araç kullananlar bu işi biliyorlar ve ustalar bu konuda sorun yok.ben sadece biraz daha saygı diyorum,''hep ben'' demenin sonu yok:etrafa saygı gösteren insanın günü daha huzurlu mutlu geçecektir küfür yemek yerine hayırlı laflar duyan kişinin yolu öyle ya da böyle daha açık olacaktır benim inancım bu...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan