Gelişmiş Arama
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 07:24:08
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
:
Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü
»
Peugeot 207 Hakkında
»
Yolculuk Hikayeleri
»
34 plakanın farkı
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Topic Tools
Topic Tools
Yazdır
Temmuz 24, 2011, 22:04:06
threshold
threshold
Göster threshold son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster threshold.
Emniyet Müdürü
Araç: 207 RC
RC
34 plakanın farkı
2 hafta önce hatunla beraber hazırlanıp yaz tatili için istanbuldan izmir istikametine yola çıktık,akhisar civarında molamızı verdik izmir i pass geçip tatil beldesi olan ürkmez e yöneldik;kuşadası gümüldür ayrımından önce çift yönlü karayolunda trafiğin durdurulduğunu gördük,muhtemel bir trafik kazasıydı;gidiş şeridinde ortalama 70 araba olmuştuk ve arkadan yenileri ekleniyordu,geliş şeridi ise arada bir geçen ambulans ve itfaiye dışında boştu,izmirliler saygılarından ötürü karşı şeride geçip diğer insanların önüne geçmediler-bunu görmek çok hoşuma gitti,istanbul da hayatta raslayamayacağımız bir tabloydu.o anda eşime ''bak şimdi,34 plakalı bir araba gelecek ve sıradaki tüm arabaları geçip yapacak eşşekliğini'' dedim.zat ı muhterem beni hiç bekletmedi 5 dakika içinde geldi ve hepimizi geçip gözden kayboldu.klasik istanbullu kalaslığıyla kulakları çınlaya çınlaya yoluna devam etti.yavaş yavaş ilerlediğimiz 15 dakika içinde kazanın ölümcül bir kaza olmadığını görmek mutluluk vericiydi.yolculuk iyidi hoştu 34 plakalı hemşerimiz deşarj olmamızı sağladı bizi rahatlattı eş...eşşek
**** RC under construction ****
Temmuz 24, 2011, 23:43:25
zambabe
zambabe
Göster zambabe son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster zambabe.
Emniyet Müdürü
Araç: 1.6 VTi Sportium
Ynt: 34 plakanın farkı
güzel bi anı paşam
bende severim 34 plakaları özellikle bizim çevre yolunda çok raslarım ve bilmedikleri bir yolda seni solamaya çalışırlar ve o geçtikleri şerit sol şerit değilde bağlantı yolunun çevre yoluna çıktığı kısa birleşme yolu olduğunu bariyerlere doğru yaklaşınca anlar ve korku ile aniden frene basıp tekrar senin arkana geçmelerindeki hazı hiçbirşey vermez
arkadaş zaten orda radar var millet keyfinemi yavaşlıyorda sende artislik hareket yapıyorsun ama değilmi
alınmayın ama 34 plakaları bursada hiç sevmiyorum
Temmuz 25, 2011, 01:24:08
threshold
threshold
Emniyet Müdürü
RC
Alıntı sahibi: zambabe üzerinde Temmuz 24, 2011, 23:43:25
güzel bi anı paşam
bende severim 34 plakaları özellikle bizim çevre yolunda çok raslarım ve bilmedikleri bir yolda seni solamaya çalışırlar ve o geçtikleri şerit sol şerit değilde bağlantı yolunun çevre yoluna çıktığı kısa birleşme yolu olduğunu bariyerlere doğru yaklaşınca anlar ve korku ile aniden frene basıp tekrar senin arkana geçmelerindeki hazı hiçbirşey vermez
arkadaş zaten orda radar var millet keyfinemi yavaşlıyorda sende artislik hareket yapıyorsun ama değilmi
ben 34 plakaları istanbulda da sevmiyorum
şimdi akçay civarındayım burası da olmuş küçük istanbul;trafik rezalet ve herkes istanbullu...
Temmuz 25, 2011, 01:29:43
qarrulous
qarrulous
Göster qarrulous son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster qarrulous.
Baş Komiser
Sen şeyi diyosun o gün bende yoldaydım, bi Ford Transit Connect ile Hyundai Accent girdi birbirine ne yazık ki o kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti...Bende İzmir'den geliyordum işte seni solladım dedim ya ozaman işte..
Sen ozaman farları yakmış geliyordun tın tın...
2010 Millesim 1.4 HDI
Temmuz 25, 2011, 12:01:23
threshold
threshold
Emniyet Müdürü
RC
Alıntı sahibi: qarrulous üzerinde Temmuz 25, 2011, 01:29:43
Sen şeyi diyosun o gün bende yoldaydım, bi Ford Transit Connect ile Hyundai Accent girdi birbirine ne yazık ki o kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti...Bende İzmir'den geliyordum işte seni solladım dedim ya ozaman işte..
Sen ozaman farları yakmış geliyordun tın tın...
hyundai accent yoktu ortalıkta,sadece ford vardı ve ön taraf yamulmuştu arabanın içi sağlamdı airbagler açılmıştı-accent nerdeydi ki,nası olmuş kaza bilgin var mı???
Temmuz 25, 2011, 15:42:38
qarrulous
qarrulous
Göster qarrulous son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster qarrulous.
Baş Komiser
Accent'i çekici gelmiş hemen alıp götürmüş, Jandarma'nın önündeydi bizim burda ama Ford'ta sadece ön taraf ağır hasarlıydı, görmüşsündür sürücüyle yolcu hava yastığı açılmış bir tek... 1 yaralı var dendi, 5 de ölü..Yaralı olan büyük bi ihtimalle Ford'takiydi. Ama Accent pert.... Yanlış sollama kazası, ölenlere Allah rahmet eylesin.
2010 Millesim 1.4 HDI
Temmuz 25, 2011, 20:09:03
threshold
threshold
Emniyet Müdürü
RC
Alıntı sahibi: qarrulous üzerinde Temmuz 25, 2011, 15:42:38
Accent'i çekici gelmiş hemen alıp götürmüş, Jandarma'nın önündeydi bizim burda ama Ford'ta sadece ön taraf ağır hasarlıydı, görmüşsündür sürücüyle yolcu hava yastığı açılmış bir tek... 1 yaralı var dendi, 5 de ölü..Yaralı olan büyük bi ihtimalle Ford'takiydi. Ama Accent pert.... Yanlış sollama kazası, ölenlere Allah rahmet eylesin.
abi çok üzüldüm,ford da pek bişey yoktu,çarptığı arabanın o kadar vahim olacağı aklıma gelmemişti;etrafımıza bakındık başka araba göremeyince sevinmiştik;bi de bana tın tın gidiyosun demiştin,haklıymışım ne yazık ki
Ağustos 03, 2011, 23:16:27
Y.Orcun
Y.Orcun
Göster Y.Orcun son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Y.Orcun.
Komiser
konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama affedersiniz bugün bir dallamayla resmen giriyorduk birbirimize. nasıl bir öz güven veriyor bu 34 plaka anlamıyorum.
bütün istanbullulara laf etmiyorum tabiki yanlış anlaşılmasın.
207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.
http://www.facebook.com/?ref=home#
!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Ağustos 04, 2011, 12:37:29
threshold
threshold
Emniyet Müdürü
RC
Alıntı sahibi: Y.Orcun üzerinde Ağustos 03, 2011, 23:16:27
konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama affedersiniz bugün bir dallamayla resmen giriyorduk birbirimize. nasıl bir öz güven veriyor bu 34 plaka anlamıyorum.
bütün istanbullulara laf etmiyorum tabiki yanlış anlaşılmasın.
istanbul da herkes acele ediyor;çünkü trafikte çok saatleri geçiyor,ama akıl kıtlığından toplu taşımayı tercih etmiyorlar ve hiç spor yapmadıkları için şişmanlıyorlar.beyinsiz bir şekilde arabalarının içinde sıkışan trafikte korna çalıyorlar-onların hayattaki en büyük zevki bu,salak salak korna çalmak.bundan dolayıdır ki bir imkan bulduklarında hemen yavşaklık yapıp bi ordu insanın hakkını yiyorlar.istisnalar var tabi,rasladığım zaman mutluluktan uçuyorum
Ağustos 05, 2011, 03:45:14
erhan77
erhan77
Göster erhan77 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster erhan77.
Emniyet Amiri
Araç: 2010 Renault Symbol-hyundai getz
Hyundai getz 1.4 doch 97 hp 16v
güzel bi anı paşam
birde hanı tam ovaakcaya girerken bursaya geliş yönune radar koyarlar ya ben orada istanbul plakalırn husranını çok gördüm
200 m geride beni nasılda sollamslardı..oysa kı ben boşuna el sallamadım radarda görüşürüz diye
şaka bı yana bursada dikkat ettım nedense her radarda yakalananlar 34 plakalar halbukı radar okadar bariz bellı kı nasıl yakalanırlar anlamıyorum
ha ben de girdim ama yalnıslıkla
polis benı durdurdu 15 dk bekledım sonra k.bakmyın yanlıs oldu dıyerekk gönderdı
Aralık 22, 2011, 14:37:18
efeosken
efeosken
Göster efeosken son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster efeosken.
Polis Memuru
Araç: Peugeot 207
güzel bi anı paşam
istanbul candır
Şubat 17, 2012, 00:03:07
Naman
Naman
Göster Naman son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Naman.
Baş Komiser
Araç: 207 RC 1.6 THP (175) 3 KAPI
Ben de hortlatayım. İstanbul'da senelerce 35 plaka ile direksiyon sallamış biri olarak bence trafikte yaptıkları kalaslıkların farkında değiller.. Bilinçaltı gibi geliyor biraz. Bir kısmına naaaabıyorsun bilader hareketi yapıyorum naaptım ki cevabı geliyor
Şubat 17, 2012, 02:24:50
threshold
threshold
Emniyet Müdürü
RC
Alıntı sahibi: Naman üzerinde Şubat 17, 2012, 00:03:07
Ben de hortlatayım. İstanbul'da senelerce 35 plaka ile direksiyon sallamış biri olarak bence trafikte yaptıkları kalaslıkların farkında değiller.. Bilinçaltı gibi geliyor biraz. Bir kısmına naaaabıyorsun bilader hareketi yapıyorum naaptım ki cevabı geliyor
adamların kalaslıkları bencillikleri insan dışı yaklaşımları ne yazık ki bilinçlerinin altına yerleşmiş durumda:sürü olarak sabah kalk koştur akşam yat ritüeliyle varlıklarını unutmuşlar-ne kadar nefret etsem de hak da veriyorum bazılarına-istanbulda yaşamak unutturmuş onlara insan olduklarını...
Şubat 17, 2012, 02:32:18
uygur
uygur
Göster uygur son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster uygur.
Komiser Yardımcısı
Araç: 207 HDİ 1.6 PREMİUM
K.ç kadar şehirde 13 milyon insan ve 3 milyondan fazla kayıtlı araç var (avrupa-türkiye arası geçiş yapan binlercesi hariç). Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama burda kurallara uymak imkansız... Ben çok adam tanıyorum usta şöförüm diye kabarıp, istanbula gelirken arabalarını kendi memleketlerinde bırakıyor ama hiçbir istanbul şöförü başka bir ile giderken bunu yapmaz. İstanbulda hayatta kalmak bile başlı başına bir macera ve risk olmuşken, trafiğin düzgün olmasını kim bekleyebilir ki?
207 1.6 hdi Premium-Cam tavan
Kum Gri
Şubat 17, 2012, 02:40:05
threshold
threshold
Emniyet Müdürü
RC
Alıntı sahibi: uygur üzerinde Şubat 17, 2012, 02:32:18
K.ç kadar şehirde 13 milyon insan ve 3 milyondan fazla kayıtlı araç var (avrupa-türkiye arası geçiş yapan binlercesi hariç). Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama burda kurallara uymak imkansız... Ben çok adam tanıyorum usta şöförüm diye kabarıp, istanbula gelirken arabalarını kendi memleketlerinde bırakıyor ama hiçbir istanbul şöförü başka bir ile giderken bunu yapmaz. İstanbulda hayatta kalmak bile başlı başına bir macera ve risk olmuşken, trafiğin düzgün olmasını kim bekleyebilir ki?
kardeş haklısın da istanbul da insan gibi yaşama savaşı veriyoruz biz napalım.istanbulda şoförlük kolay değil burada araç kullananlar bu işi biliyorlar ve ustalar bu konuda sorun yok.ben sadece biraz daha saygı diyorum,''hep ben'' demenin sonu yok:etrafa saygı gösteren insanın günü daha huzurlu mutlu geçecektir küfür yemek yerine hayırlı laflar duyan kişinin yolu öyle ya da böyle daha açık olacaktır benim inancım bu...
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
Üyelerimiz
-----------------------------