207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 07:14:55
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 20, 2011, 13:46:38 #0
ersin

207 rc ?

Arkadaşlar 3 ay önce eşim için 2011 207 1.4 hdi aldım.şimdilik kapı döşemeleri hariç gayet memnunuz.
Kendimi hafta sonları ödüllendirmek için performanslı bir araç almak niyetindeyim.sizce 207 rc böyle bir araçmıdır. + ları ve - nelerdir. 2004-2005 honda civic typer ile kıyaslana bilirmi?
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Oku Temmuz 20, 2011, 14:51:03 #1
kadir207

Ynt: 207 rc ?

++++TypeR

Oku Temmuz 20, 2011, 16:16:52 #2
motörhead

Kişinin ne beklediğine göre değişir tabii ama bence 207 RC nefis bir arabadır, yoksa almazdım zaten. herşeyden önce bmw teknolojili 2007-2008 en iyi motor ödülünü almış 175hp'lik çok iyi bir motoru var. 0-100 7.1 saniye ve sadece bu özellikleri bile bir çok eksiyi gözardı etmek için yeterli bence. mini cooper S'de de aynı motor var ama RC 5 ileri, cooper 6 ileri vites olduğu için o konuda maalesef geride kalıyor. bu arabanın hakkı 6 vitesmiş. Fakat fiyat olarak kıyaslarsan da cooperdan çok daha ucuz olduğu için kendini affettiriyor.
bence tasarımı da çok şık, ben ilk çıkan 207lerin tamponunu hiç beğenmemiştim, rc tamponunu görünce 207 gözüme güzel gözükmeye başladı:)
Ayrıca viraj içi aydınlatmadan, katlanır aynaya kadar bir sürü, bu tip arabalarda alışmadığım teknolojik özellikleri var. Bence yakıtı kategorisine göre normal, fiyatını da sonuna kadar hakediyor. benimki 2009 model ve daha hiçbir arıza yaşatmadı. sorun yaşayanlar olduğunu duydum, okudum ama biraz şanssızlık, biraz da hoyrat kullanmadan olabilir. bence son derece sorunsuz bir araba. ne kadar umurunda bilmiyorum ama içi de çok geniş. karımın da 2 kapılı arabası var, çocuğu arka koltuğa oturtmakta zorlanıyoruz. benimkinde çocukla herşey çok rahat oluyor.
iç tasarımında da alcantara döşeme, etli direksiyon, harika koltuklar v.s. beğendiğim çok şey var. Ama saat, el freni gibi bazı ayrıntıların, citroenlerde de aynen olması, 207 RC'ye özel olmaması gibi şeyler de hoşuma gitmiyor.
ben stock kullanıyorum ama yükleyip çok başarılı değerlere ulaşanlar da var, modifiyeye olumlu cevap veren bir araba aynı zamanda. yerini doğru seçmek kaydıyla...
sonuç olarak daha çok para ayırabileceksen çok güzel seçenekler de var. s2000 v.s de hafta sonu için gayet güzel bir ödül olabilir:) Ama ortalama 35000 civarı bir araba arıyorsan daha iyi bir seçenek bence yok. ha, aynı parayla gidip "300beygir istiyorum" diye 2001 model mitsubishi evo alan da var ama sonuçta o araba da 10 yaşında. seçim senin... 

It's not the ride, it's the rider
Oku Temmuz 20, 2011, 16:43:09 #3
ersin

Kişinin ne beklediğine göre değişir tabii ama bence 207 RC nefis bir arabadır, yoksa almazdım zaten. herşeyden önce bmw teknolojili 2007-2008 en iyi motor ödülünü almış 175hp'lik çok iyi bir motoru var. 0-100 7.1 saniye ve sadece bu özellikleri bile bir çok eksiyi gözardı etmek için yeterli bence. mini cooper S'de de aynı motor var ama RC 5 ileri, cooper 6 ileri vites olduğu için o konuda maalesef geride kalıyor. bu arabanın hakkı 6 vitesmiş. Fakat fiyat olarak kıyaslarsan da cooperdan çok daha ucuz olduğu için kendini affettiriyor.
bence tasarımı da çok şık, ben ilk çıkan 207lerin tamponunu hiç beğenmemiştim, rc tamponunu görünce 207 gözüme güzel gözükmeye başladı:)
Ayrıca viraj içi aydınlatmadan, katlanır aynaya kadar bir sürü, bu tip arabalarda alışmadığım teknolojik özellikleri var. Bence yakıtı kategorisine göre normal, fiyatını da sonuna kadar hakediyor. benimki 2009 model ve daha hiçbir arıza yaşatmadı. sorun yaşayanlar olduğunu duydum, okudum ama biraz şanssızlık, biraz da hoyrat kullanmadan olabilir. bence son derece sorunsuz bir araba. ne kadar umurunda bilmiyorum ama içi de çok geniş. karımın da 2 kapılı arabası var, çocuğu arka koltuğa oturtmakta zorlanıyoruz. benimkinde çocukla herşey çok rahat oluyor.
iç tasarımında da alcantara döşeme, etli direksiyon, harika koltuklar v.s. beğendiğim çok şey var. Ama saat, el freni gibi bazı ayrıntıların, citroenlerde de aynen olması, 207 RC'ye özel olmaması gibi şeyler de hoşuma gitmiyor.
ben stock kullanıyorum ama yükleyip çok başarılı değerlere ulaşanlar da var, modifiyeye olumlu cevap veren bir araba aynı zamanda. yerini doğru seçmek kaydıyla...
sonuç olarak daha çok para ayırabileceksen çok güzel seçenekler de var. s2000 v.s de hafta sonu için gayet güzel bir ödül olabilir:) Ama ortalama 35000 civarı bir araba arıyorsan daha iyi bir seçenek bence yok. ha, aynı parayla gidip "300beygir istiyorum" diye 2001 model mitsubishi evo alan da var ama sonuçta o araba da 10 yaşında. seçim senin... 

Çok anlaşılır bir şekilde özetlemişsiniz.Teşekkürler.Niyetim 2004-2005 type-r almak ama  malum yaşından dolayı kredi çıkmıyor.bireysel kredide çıktığı halde pek kafama yatmadı.207 rc fiyatıyla,modeliyle ve km'siyle çok makul görünüyor,aslında test edip görmek lazım.
Oku Temmuz 21, 2011, 14:53:06 #4
threshold

RC kullanmaya başladığım günden itibaren diğer modeller gözümde silindi-çok tatminkar bir araç,tüm performansını kullanacağım adam gibi bir yola neredeyse rastlamıyorum-ben de şimdilik stock kullanıyorum,bikaç dokunuşla 235 hp ye çıkma imkanın var.ben çok memnunum,zevkle kullanıyorum-hele uzun yolda içinin genişliği rahatlığı ve performansı bir araya gelince müthiş bir uyum oluyor.

****  RC under construction  ****
Oku Temmuz 21, 2011, 15:04:15 #5
fatihRC

Typer güzel araç  gidişi dahilinde ama eski yüksek km olan hele ki bu honda grubuysa uzak durulması lazım,Ne tür sıkıntılar acacağı aldıktan sonra başlıyacaktır.

Bana sorarsanız ben almam çünkü hor kullanılan araçlar ve oynanmış gazlanmış eski araçlar.
RC güzel araç tipi duruşu içi koltukları harika.1.6 lt olması avantaşlarıda var vergi ve yakıt.Bunlar tork canavarı dır 1600 d/dk itibaren birden atılıyor yapıştırıyor bana yetiyor artık  Wink

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Temmuz 21, 2011, 21:35:31 #6
threshold

ben ilk önce type r düşünmüştüm hemen araştırdım-arabanın ne içine ne dışına ısınamadım,onun dizaynı bana hiç hitabetmiyor,zevkler tartışılmaz o ayrı konu Kiss

Oku Temmuz 21, 2011, 22:02:48 #7
motörhead

ben ilk önce type r düşünmüştüm hemen araştırdım-arabanın ne içine ne dışına ısınamadım,onun dizaynı bana hiç hitabetmiyor,zevkler tartışılmaz o ayrı konu Kiss

ben de mavi golf R istiyordum ama onun da fiyatı bana hitab etmiyor Grin

It's not the ride, it's the rider
Oku Ağustos 16, 2011, 11:20:14 #8
VoLKaNKK

ben de YZF R-1 veya 1000 RR istiyorum ama o da evde benden başka kimseye hitab etmiyor  Grin
Oku Ağustos 16, 2011, 13:21:29 #9
threshold

bana da  Cheesy Cheesy Cheesy

Oku Ağustos 16, 2011, 18:06:40 #10
TolgaErtem

ooo Butun RC ler burda, iclerini dokmusler. Arkadaslar bana soz bırakmamıslar pek. Ben de 2010 model 22,000 km dir kullanıyorum. 2 Gun binmessem acayip özluyorum. Son derece keyifli bi makina. Ben biraz paraya kıyıp chip, italyan egzos, vs yaptım. 2 isim daha var. Ortalama 9.000 TL gibi masrafla 207 RC mi stock Typer(filtre+egzos) dan cok daha suratli bi haline getirmis olucam isallah. Hedef 240hp 400Nm tork 1.5 Bar Turbo basıncı. Orijinal sitelerden aldıgım bilgilere göre bunlar ulasılabilicek son sağlıklı degerler 1.6 litre motoru ve orijinal turbosuyla. E daha ne olsun. Benim 0-100 hızlanmam 6,1 sn civarları su an.
1,6 lt motorun vergi, yakıt avantajları vs de cabası. Ben de type R a kafayı cok takmıstım bi ara ama fn2 kasaları kimse tasvip etmedi. Zaten type R da fn2 den sonra efsane oldu. Yenisi cıkmıycakmıs. Smiley

2010 RC 1.6 lt. Turbo . 1.1 Bar . 210 Hp+ . 330 Nm+ Seat Ibıza Cupra Sport FMIC . S3 DumpValve . ECU Remap Stage2 . Supersprint Downpipe+Catback Egzos . Sprintbooster . BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System . Cry02 Hava Soğutma Kiti . K&W 35mm . Mtec 6000K Xenon Kit
Oku Ağustos 17, 2011, 00:00:05 #11
threshold

ben type mayp anlamam bi dahaki makinam daha ciddi bi makina olmalı-m3 z4 ööle bişey işte Wink

Oku Ağustos 17, 2011, 00:00:53 #12
hüsrev

rc almadığıma pişmanım Cry
Oku Ağustos 17, 2011, 00:09:53 #13
threshold

rc almadığıma pişmanım Cry
değiştir hüsrev al bi ikinci el...

Oku Ağustos 17, 2011, 00:12:09 #14
hüsrev

valla temiz bişey bulmak çok zor beyaz istiyorum,mevcuttaki temizlerde çok yüksek fiyat istio, hrld değiştirirsem cooper s ,scirocco fln alırım 207 bindiğimiz yeter artık:) zamanında almalıydım:)
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan