207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 07:03:06
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 11, 2011, 16:23:34 #15
motörhead

Ynt: Alkollü araç kullanırken yakalanma ve peugeot 207 cc

tamam, o zaman özetliyoruz. hemen cc gt'ni alıyorsun, akabinde orjinal 207 lambo kitinden bulup "2" tane ayırtıp beni arıyorsun. sonra beraber kapılar havalarda uçuşan harika fotoğraflar paylaşıyoruz sitemizle Grin

It's not the ride, it's the rider
Oku Temmuz 11, 2011, 16:25:17 #16
cenga03

Müdür yapmayın yaa kanatlı kurbağa gibi olur arabalar valla  Grin Cheesy Grin Grin ben yakıştıramıyorum şahsen  Roll Eyes

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Temmuz 11, 2011, 16:32:58 #17
motörhead

Müdür yapmayın yaa kanatlı kurbağa gibi olur arabalar valla  Grin Cheesy Grin Grin ben yakıştıramıyorum şahsen  Roll Eyes

tamam sen takma Grin

It's not the ride, it's the rider
Oku Temmuz 12, 2011, 14:34:52 #18
A rh-

tamam, o zaman özetliyoruz. hemen cc gt'ni alıyorsun, akabinde orjinal 207 lambo kitinden bulup "2" tane ayırtıp beni arıyorsun. sonra beraber kapılar havalarda uçuşan harika fotoğraflar paylaşıyoruz sitemizle Grin

Aynen önce aracı bulmak lazım Cheesy

Tamam işte bi farklımız olsun =)
Oku Temmuz 12, 2011, 15:52:09 #19
cenga03

Aynen önce aracı bulmak lazım Cheesy

Tamam işte bi farklımız olsun =)
Zevk meselesi tabi ben yakıştıramıyorum  Undecided

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Temmuz 14, 2011, 23:40:47 #20
rgn06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308cc-2009-model-bayandan-51106579/detay/

kuzen filan diyosun 207 nin arkası çok dar böyle bir şeyde düşünebilirsin
Oku Temmuz 16, 2011, 21:59:37 #21
A rh-

Eywlh ama max bütcem 50bin tl =) Kaldı ki 2.el cc gt alıp modifiye yapmaya harcıyacam parayı.
Oku Temmuz 18, 2011, 18:14:58 #22
rgn06

sen kararı vermişsin bence git hemen keyfini sürmeye başla (ehliyetini alınca tabi)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan