207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:57:48
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 10, 2011, 14:11:59 #0
A rh-

Alkollü araç kullanırken yakalanma ve peugeot 207 cc

Selam arkadaşlar..5 gün önce alkollü araç kullanırken yakalandım(54 promil) ve ehliyetime 6 ay el konuldu..Pug 207 kullanıyorum aracı az buçuk modifiye ettim tamamlayınca sitede paylaşacaktım ama artık modifiye etmeye devam etmenin bi anlamı yok 1 kaç güne resimleri paylaşacağım...
Normal şartlardada ocak şubat gibi araç değiştirecektim aracımıda o dönemde satacaktım şimdi aracımı satıyım diyorum.
Max 50bin tl bütçem var aklımda 2.el pug 207cc Gt paketi var ya da sıfır bir 207cc alıyım diyorum.
Peugeottan vazgeçemedim hertürlü aracı kullandım yaşıma ve bütçeme uygun konseptte hiç birisi peugeottan vazgeçmeme yetecek kadar keyif vermedi bu araçlardan bazıları Alfa honda VW Mazda vs.
Benim amacım aracın birazda dikkat çekmesi cc de bunu fazlasıyla yapacaktır.Eylüle kadar yolu var bu işin yazın araba almak akıl karı değil.
Kısaca Cc hakkında düşünceleriniz nelerdir kendimi biliyorum sıfırda olsa o araç modifiye edilecek 2. el olsada o yüzden 2. el temiz bulsam diyorum.
Not:Bir musibet bin nasihattan iyidir ben dersimi aldım hatta hakettim.Alkollü araç kullanmayalım
kullananlarıda uyaralım =) Fikirleriniz benim için önemlidir...
Oku Temmuz 10, 2011, 19:21:01 #1
kLiness

Ynt: Alkollü araç kullanırken yakalanma ve peugeot 207 cc

normal cc alma onlar 12 hp turbo yok cc gt alırsan perormanslı olur en azından ben cc kullandım şık araba Smiley

Ahmet Özeren
Oku Temmuz 10, 2011, 19:34:32 #2
oemren

normal cc alma onlar 12 hp turbo yok cc gt alırsan perormanslı olur en azından ben cc kullandım şık araba Smiley

yaw ahmet ben seninle hep forum istanbul'da mı karşılaşıcam  Grin

dün yine gördüm seni, ben araban inerken sende otoparktan çıkıyordun

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Temmuz 10, 2011, 21:10:04 #3
rgn06

207 cc kesinlikle güzel araç ama cabrio araçta çok zarar edersin dünyaya 1 kere geldim zevk alıp yaşayım bu tadı diyosan bence 2.el honda s2000 düşün derim hemde meraklısı çok fazla satarken de çok zarar etmemiş olursun...
Oku Temmuz 10, 2011, 22:05:55 #4
A rh-

S2000 iki kişilik + 2010 dan aşşağı araca binmek istemıyorum dedığım gıbı bütcem 50bintl
Oku Temmuz 10, 2011, 22:41:16 #5
RUNo_32

e46 kasa cabrio düşünmez misin?? 2010 değil ama havalı araç

Oku Temmuz 10, 2011, 22:45:11 #6
Mete

50 bin bütcem olsam 207 cc almak aklımın ucundan bile gecmezdi.s2000 alırdım düsünmeden.

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Temmuz 10, 2011, 23:02:53 #7
kLiness

yaw ahmet ben seninle hep forum istanbul'da mı karşılaşıcam  Grin

dün yine gördüm seni, ben araban inerken sende otoparktan çıkıyordun
Smiley abi ben hep oralardaim ya ondan Smiley)

Ahmet Özeren
Oku Temmuz 10, 2011, 23:36:25 #8
A rh-

Evet havalı araç ama dediğim gibi 2010 + değişik bi fikir tşk ederim.

50 bin bütcem olsam 207 cc almak aklımın ucundan bile gecmezdi.s2000 alırdım düsünmeden.

s2000 2 kişilik biraz daha param olsa bende rcz alırdım =)
Oku Temmuz 11, 2011, 08:32:40 #9
cenga03

Tamamen zevk meselesi 50.000 TL ile alacağın s2000 den hayır gelmez. Şahsi fikrim RCZ alacak param olsa yine de gider 2009 - 2010 s2000 alırım. Bütçe ortada 50.000 TL var bastım mı gitsin hemde çok eski olmasın diyorsan type-r bulmaya çalış.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Temmuz 11, 2011, 10:54:07 #10
Crazy Frog

207 cc şık araç  Wink piyasada fazla da yok al gitsin. zevkler renkler tartışılmaz

Oku Temmuz 11, 2011, 10:55:50 #11
motörhead

geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum. merak ettim, mahsuru yoksa ne kadar ne içmiştin, çevrildiğinde içeli kaç saat olmuştu? örnek almak için sormuyorum, sadece merak:)
CC konusuna gelirsek, evet satması normal arabalara göre zordur, tavan arıza yapabilir v.s. v.s. Fakat CC ile gezmenin zevki de hiçbirşeyde yoktur o da ayrı. benim hiç CC arabam olmadı ama arkadaşlarımınkilerle gezdiğimde hep yüzümde bir gülümsemeyle dolaşmışımdır. CC mutluluk hormonu salgılatır, CC havalıdır, özeldir Grin
ha benim sevmediğim yanları, genelde o spor görüntüye rağmen yürümemeleridir ama sen onu da düşünüp cc gt alabilirim demişsin. o zaman ben de sana destek olayım, bir kişi de desteklesin seni. ama alırsan bi tur binerim ona göre:) dur seni meşhur beyaz concept epure ile gaza getireyim

It's not the ride, it's the rider
Oku Temmuz 11, 2011, 13:35:53 #12
A rh-

Tamamen zevk meselesi 50.000 TL ile alacağın s2000 den hayır gelmez. Şahsi fikrim RCZ alacak param olsa yine de gider 2009 - 2010 s2000 alırım. Bütçe ortada 50.000 TL var bastım mı gitsin hemde çok eski olmasın diyorsan type-r bulmaya çalış.

Açıkçası benim almak istediğim aracın çok çok güçlü olması gerekmiyor +140 150 hp olması yeterli.Type-r de düşündüm ama çok klasik almak istediğim aracın havası olmasınıda istiyorum.Birde s2000 2 kişilik ben aile kuzen arkadaş gezmelerini seven bi insanım. Düşünsene 2 arkadaş arabaya bincez birine diyorum ki sen dolmuşa bin gel =) Ama honda iyidir 207cc Gt bulamazsam düşüneceğim 2. araç tşk ederim.

207 cc şık araç  Wink piyasada fazla da yok al gitsin. zevkler renkler tartışılmaz

Aynen beni cezbeden yanı o ama gt paketi bulmak mesele =)

geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum. merak ettim, mahsuru yoksa ne kadar ne içmiştin, çevrildiğinde içeli kaç saat olmuştu? örnek almak için sormuyorum, sadece merak:)
CC konusuna gelirsek, evet satması normal arabalara göre zordur, tavan arıza yapabilir v.s. v.s. Fakat CC ile gezmenin zevki de hiçbirşeyde yoktur o da ayrı. benim hiç CC arabam olmadı ama arkadaşlarımınkilerle gezdiğimde hep yüzümde bir gülümsemeyle dolaşmışımdır. CC mutluluk hormonu salgılatır, CC havalıdır, özeldir Grin
ha benim sevmediğim yanları, genelde o spor görüntüye rağmen yürümemeleridir ama sen onu da düşünüp cc gt alabilirim demişsin. o zaman ben de sana destek olayım, bir kişi de desteklesin seni. ama alırsan bi tur binerim ona göre:) dur seni meşhur beyaz concept epure ile gaza getireyim

54 promille yakalandım aslında hak ettim dememin sebebi yaz geldimi kendimi dağıtmam malum yazlık memlekette yaşıyoruz.4 tane 50cl arjantin 6 tequila shoot =) Çok daha fazla çıkması gerekirdi ama ordaki polise durumu açıkladım çok az üfledim eğer normal insanların üflediği gibi üflesem daha çok çıkardı kesin dedi. CC için gülü seven dikenine katlanacak vala  1 2 kişi daha alma deseydi vazgeçecektim.Paylaştığın fotoardaki araç zaten aklımı çeldi ama ben burjuvai bi araçtan çok hırçın görünüşlü bişey yaratcam body kit lsd door egzost sistemi blow off vs tabi içeriye düşündüğüm değişikliklerde var tabiki.Ama bunun için 2.el bi cc gt bulmak lazım kaldıki arıyorum en azından modifiye yapmaya para kalsın.Bu arada ben araçı buluyım alıyım 1 değil 15 tur at canın sağolsun:D
Oku Temmuz 11, 2011, 14:56:58 #13
motörhead

54 promille yakalandım aslında hak ettim dememin sebebi yaz geldimi kendimi dağıtmam malum yazlık memlekette yaşıyoruz.4 tane 50cl arjantin 6 tequila shoot =) Çok daha fazla çıkması gerekirdi ama ordaki polise durumu açıkladım çok az üfledim eğer normal insanların üflediği gibi üflesem daha çok çıkardı kesin dedi. CC için gülü seven dikenine katlanacak vala  1 2 kişi daha alma deseydi vazgeçecektim.Paylaştığın fotoardaki araç zaten aklımı çeldi ama ben burjuvai bi araçtan çok hırçın görünüşlü bişey yaratcam body kit lsd door egzost sistemi blow off vs tabi içeriye düşündüğüm değişikliklerde var tabiki.Ama bunun için 2.el bi cc gt bulmak lazım kaldıki arıyorum en azından modifiye yapmaya para kalsın.Bu arada ben araçı buluyım alıyım 1 değil 15 tur at canın sağolsun:D

Baba naaptın? çok içmişsin ya, bence bu ehliyet mevzusu başına kötü birşey gelmeden sana gönderilmiş bir mesaj, aman dikkat:)
Zevkli konuya gelirsek, lambo door olayını ucuz aparat mı düşünüyorsun yoksa şu 207 için üretilmiş olan tuvtürk onaylılardan mı? ben orjinalini hep istemişimdir ama Türkiye'de satılmıyor galiba. Uyduruk parçalar da hem güvenli değil, hem de biraz hızlanınca zangır zangır ses yapıyor v.s. bir sürü dezavantajı var.
Bu arada bir arkadaşa dediğin "aracın çok çok güçlü olması gerekmiyor +140 150 hp olması yeterli" lafına da çok güldüm. Bir de güçlü birşey istesen herhalde 350 beygirden açık arttırmaya başlayacasın Grin

It's not the ride, it's the rider
Oku Temmuz 11, 2011, 16:15:11 #14
A rh-

Aynen çok içtim o yüzden hakettim diyorum =) Kesinlikle sorun çıkmaması için orjinal alırım da önce arabayı bulıyım ben =) Çok aceleci davranmıcam bu paraya alabileceğim en iyi aracı almak istiyorum çok zarar etmemek içinde 2.el cc Gt  =) 140 150 hp bişe değil type-r ların s2000lerin yanında Cheesy
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan