207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:55:55
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 06, 2011, 23:56:39 #0
Y.Orcun

kia pro ceed

bu araç hakkında bilgisi olan var mı  ? daha doğrusu kullanan , memnun kalan. kalitesi güvenliği. parça sıkıntısı oluyor diyorlar doğru mu ?

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Temmuz 07, 2011, 09:09:47 #1
cenga03

Ynt: kia pro ceed

Güzel bir araba bence hyundai i30 da bi hak derim.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Temmuz 07, 2011, 13:34:19 #2
Y.Orcun

tek kapılı falan spor model bizim mahallede adamın biri almış ama sahibini göremedim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Temmuz 08, 2011, 09:17:56 #3
shaddy

Bu forumda daha önce ufukk adlı arkadaşımız bayağı bir araştırmıştı Ceed'i...

Aslan Parçası
207 1.4 HDI Trendy Siyah
Oku Temmuz 10, 2011, 21:18:44 #4
omeryus

yeni çıktığında bakıyordum bende 2008 ekimiydi işte ehliyeti almıştım internette araştırdığım kadarıyla hoşuma gitmişti dizel otomatik 1.6 110 beygir falan güzel hoş gözüküyordu gel gelelim ki arabaya bakmaya bayiiye gittiğimde 1 hafta sonra gelir dediler bende dayanamadım babamın istediği 207yi aldım ama hala uktedir pro ceed özellikle beyazları iyi duruyor tek kapı kullanmak da biraz zor dediler o yüzden de vazgeçtim bu sevdadan ama sen bir düşün derdim.
saygılar..
Oku Temmuz 10, 2011, 22:46:00 #5
Mete

gayet performanslı , karizmatik bi araç.düşünülebilir.yok yok arabada.

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Temmuz 12, 2011, 22:37:15 #6
Y.Orcun

benim 207yi ablama devretmeyi dusunuyorum 5 kasimda evlenecek. bizde ailecek gezdigimiz icin baska araclara bakmaya basladim. buyuk ihtimal ford focus alicam son kasanin bir dusugunden, titanyum ya da collection olucak. ama fiyatlar ucuk yaw.

Oku Temmuz 13, 2011, 09:40:05 #7
ufukk

Ben SW Ceed'i bayağa araştırdım. Magene Sport Tourer ile Ceed SportyWagon arasında tercih yapacaktım.

Ceed'i tercih etmedim; Ceed'le ilgili görüşlerim :
* Araç kesinlikle kötü değil, alınabilir, son derece kaliteli bir araç.
* İç ve dış tasarımı iyi fakat fazla basit, insanı heyecanlandıran ya da zevk veren öğeler yok. Temiz ve sade.
* Türkiye'ye getirilen donanım paketleri, ilk bakışta fiyatına göre zengin görünse de; detaylara inildiğinde araçta pek çok ufak tefek eksik bulunuyor. O yüzden f/p oranı notum "mükemmele yakın" olacakken "iyi" oldu.

Peki neden almadım :
* Distribütör zayıf; servisler az, ilgisiz ve yetersiz. İyiniyetli olanlar var ama sonuçta distribütör kötü olunca yapabilecekleri sınırlı.
* Dizel araçlarda vuruntu problemi ve direksiyonun kendi kendine dönme problemi var. Problemler olması normal fakat servis çözüm üretemiyor. İnsanlar defalarca servise aynı sorun için gitmek zorunda kalıyorlar.

Yani özetle araç iyi ancak arkasında duran bir dağıtıcı yok.

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Temmuz 14, 2011, 14:35:01 #8
Y.Orcun

Ben SW Ceed'i bayağa araştırdım. Magene Sport Tourer ile Ceed SportyWagon arasında tercih yapacaktım.

Ceed'i tercih etmedim; Ceed'le ilgili görüşlerim :
* Araç kesinlikle kötü değil, alınabilir, son derece kaliteli bir araç.
* İç ve dış tasarımı iyi fakat fazla basit, insanı heyecanlandıran ya da zevk veren öğeler yok. Temiz ve sade.
* Türkiye'ye getirilen donanım paketleri, ilk bakışta fiyatına göre zengin görünse de; detaylara inildiğinde araçta pek çok ufak tefek eksik bulunuyor. O yüzden f/p oranı notum "mükemmele yakın" olacakken "iyi" oldu.

Peki neden almadım :
* Distribütör zayıf; servisler az, ilgisiz ve yetersiz. İyiniyetli olanlar var ama sonuçta distribütör kötü olunca yapabilecekleri sınırlı.
* Dizel araçlarda vuruntu problemi ve direksiyonun kendi kendine dönme problemi var. Problemler olması normal fakat servis çözüm üretemiyor. İnsanlar defalarca servise aynı sorun için gitmek zorunda kalıyorlar.

Yani özetle araç iyi ancak arkasında duran bir dağıtıcı yok.

bende internette okumuştum. servisler sıkıntılı falan diyorlardı doğruymuş demek. focus alıcak gibiyim zaten ama o da 50bin tl. yani

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan