Gelişmiş Arama
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:47:38
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
:
Facebook sayfamıza
BURADAN
ulaşabilirsiniz.
207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü
»
Otomobil & Modifiye
»
Teknik Konular
(Moderatör:
junker
) »
Cam Filmi - Performans ve Yasak Sorunu
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Topic Tools
Topic Tools
Yazdır
Haziran 27, 2011, 12:35:02
ufukk
ufukk
Göster ufukk son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster ufukk.
Emniyet Amiri
Cam Filmi - Performans ve Yasak Sorunu
Merhaba,
Yeni aldığım araca, bebeğimiz olduğu için, 1 numara cam filmi yaptırmayı düşünüyorum. Öncelikle şunları belirtmek isterim :
1. Perde yerine cam filmi tercih ediyorum çünkü camdan sıcak hava perdeye vuracak ve içerisi çok ısınacak. Ayrıca araçta orjinal perde olmayınca, sonradan takılanlara %100 güvenemiyorum. Yine de filmden sonra perde eklemeyi de düşünüyorum.
2. Amacım yazın arkadakileri güneşin sıcağından ve zararlı UV ışınlarından korumak.
Kesinlikle aracın görüntüsüne birşeyler katma amacında değilim.
Bu bilgiler ışığında aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim :
1. Cam filmlerinin ısı ve zararlı ışın engelleme özelliği numaraya göre artıyor mu yoksa sadece görüntü mü değişiyor?
2. 1 numara cam filmi ile ceza yeme ihtimalim var mı? (Sadece arka yan camlara yapılacak.) 1 numara cam filminden dolayı ceza yiyen duydunuz/gördünüz mü? Eğer 1 numara filmden ceza yiyen varsa; bunlar cezayı yerken polisin öfkesini arttıracak hız/makas vs yapmışlar mı? (Benim hız sınırları da dahil tüm trafik kurallarına uyduğumu, bugüne kadar 2 tane adrese gelen yalan yanlış ceza dışında hiç ceza yemediğimi de eklemek isterim.)
3. Ankara'da iyi işçilikle film yapan bir yer tavsiyesi istiyorum. Tabii 1 ve 2'nin cevabına göre ihtiyacım kalmayabilir ama neyse
Şimdiden teşekkürler.
«
Son Düzenleme: Haziran 27, 2011, 12:37:18 Gönderen: ufukk
»
1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Haziran 27, 2011, 13:56:35
Crazy Frog
Crazy Frog
Göster Crazy Frog son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Crazy Frog.
Genel Moderator
Emniyet Müdürü
207 1.4 HDI Trendy
Ynt: Cam Filmi - Performans ve Yasak Sorunu
ufukk öncelikle yeni aracın hayırlı olsun!! güle güle kullanın.
ben bu tarz işlere biraz uzak kaldım. Bende merak ediyorum cevapları. Aynı şekilde filmlenmesi gereken bir araç var bizde de.
Haziran 27, 2011, 17:21:07
RUNo_32
RUNo_32
Göster RUNo_32 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster RUNo_32.
Baş Komiser
Araç: 2008 1.4 HDI
1)Isıyı kesmesi numaraya göre değişiyor fakat ışın engellemesi hakkında bilgim yok.
2)Bende Ankaradayım, O kadar çevirmeye girdim fakat "sende cam filmi var" diyen olmadı.(Önler 1 numara- Arkalar 2 numara cam filmi) Ankara'da daha esnekler herhalde diğer şehirlere oranla.
3)Benim yaptırdığım yer güzeldi işcilikleri fakat insan olarak pek sıcak davranmadılar. (150tl'ye yaptırmıştım)
Temmuz 01, 2011, 22:30:51
derman
derman
Göster derman son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster derman.
Komiser Yardımcısı
ön camlar hariç yan arka ve arka cama film cektırp ceza yiyen hiç duymadım..hatta muayeneden eskı aracım ıle bu sekılde sorunsuz gecmıstım...ben sadece arka cama 2 numara lumar cektırdım gayet memnunm tavsıye ederım..
bence yanlara 1 numara arka cama 2 numara cektır..
Temmuz 02, 2011, 11:57:14
BlackLION
BlackLION
Göster BlackLION son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster BlackLION.
Polis Memuru
Araç: 207 1.6hdi 90bg
207 Premium_1.6hdi 90bg
Alıntı sahibi: ufukk üzerinde Haziran 27, 2011, 12:35:02
Merhaba,
Yeni aldığım araca, bebeğimiz olduğu için, 1 numara cam filmi yaptırmayı düşünüyorum. Öncelikle şunları belirtmek isterim :
1. Perde yerine cam filmi tercih ediyorum çünkü camdan sıcak hava perdeye vuracak ve içerisi çok ısınacak. Ayrıca araçta orjinal perde olmayınca, sonradan takılanlara %100 güvenemiyorum. Yine de filmden sonra perde eklemeyi de düşünüyorum.
2. Amacım yazın arkadakileri güneşin sıcağından ve zararlı UV ışınlarından korumak.
1. Cam filmlerinin ısı ve zararlı ışın engelleme özelliği numaraya göre artıyor mu yoksa sadece görüntü mü değişiyor?
2. 1 numara cam filmi ile ceza yeme ihtimalim var mı? (Sadece arka yan camlara yapılacak.) 1 numara cam filminden dolayı ceza yiyen duydunuz/gördünüz mü? Eğer 1 numara filmden ceza yiyen varsa; bunlar cezayı yerken polisin öfkesini arttıracak hız/makas vs yapmışlar mı? (Benim hız sınırları da dahil tüm trafik kurallarına uyduğumu, bugüne kadar 2 tane adrese gelen yalan yanlış ceza dışında hiç ceza yemediğimi de eklemek isterim.)
3. Ankara'da iyi işçilikle film yapan bir yer tavsiyesi istiyorum. Tabii 1 ve 2'nin cevabına göre ihtiyacım kalmayabilir ama neyse
Şimdiden teşekkürler.
ben 1 ay kadar önce -1- numara film çektirdim..senelerdir istiyordum fakat fırsat olmamıştı..ancak minik oğlumla ilk uzun yol seyahatim öncesi, onun sağlığı için en sonunda yaptırdım..ön cam hariç tamamına..zaten yaptırdığım adam 207 lerin ön camına yapmamaya tövbeliydi
çok zor oluyormuş..şiddetle tavsiye ediyorum..araç içi sıcaklığı ciddi anlamda dengeliyor..klimayı her zaman kullandığımdan çok daha düşük seviyede kullanıyorum..minik oğlumda(1 yaşında) eskisi gibi terlemiyor
2 ve 3 numaraların gece görüşü düşürdüğünü düşünüyorum..ceza konusunda ise asıl olan karşıdan görünebilirlik olduğu için sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum..şimdilik bi sorun da yaşamadım..
Temmuz 02, 2011, 12:07:18
RUNo_32
RUNo_32
Göster RUNo_32 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster RUNo_32.
Baş Komiser
Araç: 2008 1.4 HDI
Alıntı sahibi: BlackLION üzerinde Temmuz 02, 2011, 11:57:14
Alıntı sahibi: ufukk üzerinde Haziran 27, 2011, 12:35:02
Merhaba,
Şimdiden teşekkürler.
ben 1 ay kadar önce -1- numara film çektirdim..senelerdir istiyordum fakat fırsat olmamıştı..ancak minik oğlumla ilk uzun yol seyahatim öncesi, onun sağlığı için en sonunda yaptırdım..ön cam hariç tamamına..zaten yaptırdığım adam 207 lerin ön camına yapmamaya tövbeliydi
çok zor oluyormuş..şiddetle tavsiye ediyorum..araç içi sıcaklığı ciddi anlamda dengeliyor..klimayı her zaman kullandığımdan çok daha düşük seviyede kullanıyorum..minik oğlumda(1 yaşında) eskisi gibi terlemiyor
2 ve 3 numaraların gece görüşü düşürdüğünü düşünüyorum..ceza konusunda ise asıl olan karşıdan görünebilirlik olduğu için sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum..şimdilik bi sorun da yaşamadım..
aynen 2-3 numara geceleri çok kötü insan ürküyor sanki simsiyah bi yerde gidiyorsun sanıyorsun
Temmuz 03, 2011, 18:41:01
erhan77
erhan77
Göster erhan77 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster erhan77.
Emniyet Amiri
Araç: 2010 Renault Symbol-hyundai getz
Hyundai getz 1.4 doch 97 hp 16v
bende aracımda cam filmi kullanıyorum en sevdiğim yönü güneş ışığını engellemesi ve aracın içini göstermemesi. çünkü trafikte magandaların aracın içindeki bayanlara bakması sinir bozucu olabılıyor ama film olunca anca kendıni görüyorlar
yasak konusunda ben bursada yaşıyorum ve hiç filmden ceza yemedim yiyenide görmedim duymadım..en kötü bi arkadaşın ön camında vardı onu yırtmıstılar hepsi bu..
Temmuz 11, 2011, 19:10:29
ufukk
ufukk
Emniyet Amiri
Bugün iş çıkışı Ziebart'a uğradım. Verdikleri fiyat 550 lira. (peşin) Ön yan camları da katarsam 640 lira... Taksitle bir %10 kadar daha artıyor.
350 lirayı gözden çıkarmıştım ama 550-650 lira gibi rakamlar vermek de pek akıl karı değil açıkcası. Üstelik aracımın camları da tasarımı nedeniyle küçük.
Ankara'da Llumar, 3M, Ziebart bayisi olup da; iyi işçilikle film yapan bildiğiniz bir yer varsa çok sevinirim arkadaşlar.
1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Temmuz 11, 2011, 20:17:31
endlesrain
endlesrain
Göster endlesrain son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster endlesrain.
Polis Memuru
Alıntı sahibi: ufukk üzerinde Temmuz 11, 2011, 19:10:29
Bugün iş çıkışı Ziebart'a uğradım. Verdikleri fiyat 550 lira. (peşin) Ön yan camları da katarsam 640 lira... Taksitle bir %10 kadar daha artıyor.
350 lirayı gözden çıkarmıştım ama 550-650 lira gibi rakamlar vermek de pek akıl karı değil açıkcası. Üstelik aracımın camları da tasarımı nedeniyle küçük.
Ankara'da Llumar, 3M, Ziebart bayisi olup da; iyi işçilikle film yapan bildiğiniz bir yer varsa çok sevinirim arkadaşlar.
gmg garage derim ankarada araç folyo kaplamada ve cam filmi konusunda işçiliği çok iyi. 3m cam filmini 350 liraya yapıyorlar.
2010 1.4 hdi trendy
Temmuz 11, 2011, 21:13:49
ufukk
ufukk
Emniyet Amiri
Yarın bir ararım GMG Garage'ı. Teşekkürler.
1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Temmuz 11, 2011, 23:23:24
gauto
gauto
Göster gauto son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster gauto.
Komiser
Araç: 207 DYNAMIC 1.4 HDI 5K
Yaşasın renkli camlar
Yakıtını yağını ver yeter...
Temmuz 14, 2011, 11:32:39
ufukk
ufukk
Emniyet Amiri
Bugün hepsiburada'dan Mops marka, 5 parça perde seti sipariş ettim. (150 lira)
Film için GMG Garage'ın verdiği fiyat da yüksek geldi; 450 lira.
Şimdi perdeleri de aldığıma göre; daha ucuz filmler düşünmeye başladım. (Polis korkusu nedeniyle) Hepsiburada'da Elgard filmlerin 6 metre rulosu 18 lira; 2 rulo alsam; 50-60 lira da ustaya versem, en fazla 100 liraya hallolur gibi görünüyor. Ancak alacağım filmler ucuz da olsa; UV koruma özelliği olsun istiyorum. (RayBan vs Exess güneş gözlükleri gibi düşünün, 2'si de işlevsel ama biri diğerinin 10 katı pahalı...) Acaba elgard marka filmler, UV koruma özelliğine gerçekten sahip, güvenilir filmler midir?
Yine hepsiburada "çok açık siyah" renk tanımıyla satılan Modacar filmler var. Çok açık siyah olması daha iyi ancak markası beni düşündürüyor. Mail atıp filmlerin üreticisini sormayı düşünüyorum.
Sizlerin görüşleri nelerdir?
1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------