207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:44:58
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 18, 2008, 15:12:55 #0
can_RC

RC ile Bodrum

Tatil için geçen hafta Bodrum'a gittim aracımla ve buradaki RC kullanıcılarına birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Sakın benim yaptıgım hatayı yapmayın Roll Eyes Araç kaymak asfaltta süper sessiz sessiz gidiyorsun ama üstü ziftlenmiş mıcır olan yerlerde böle bi sallama, titreşim ve rahatsızlık yok. Gidene kadar başım agrıdı belim yanım tutuldu. Zaten düz gibi görünen asfaltta bile ufak dalgalanmalarda jet-ski gibi zıplayan fırlayan araç siz düşünün o yollarda nasıl.
Hiç mi güzel tarafı yok. Tabiki var, sollayacagınız zaman vites küçültme vs. hiç dert deil gazı kapatmanız yeterli, gerekiyorsa bi de kickdown yapın rahat rahat herkesi heryerde sollayabiliyorsunuz, yokus vs. dert olmadan.
Şimdi de rakamlara gelelim. Ankara'dan Afyon'a kadar cruise kontrolde basmadan 110 civarı 6.1 litre yaktı. Doğrulugunu teyid etmek için depoyu fulledim tekrar afyon'da cidden dogru gösteriyormus alet. Afyon'dan sonra sıkılmaya basladım. İzmir üzerinden gitmem gerekiyordu. İzmire kadar hafif hafif bastım 6.3'e yükseldi ortalama. İzmir-Aydın otobanında 1-2 defa topspeed yapında Bodrum'a gidene kadar 6.8 ile kapattım 800+ km yolu. Beklediğimden güzel bi değerdi.

Oku Ağustos 18, 2008, 15:19:48 #1
karsiyakaliozi

Ynt: RC ile Bodrum

Tatil için geçen hafta Bodrum'a gittim aracımla ve buradaki RC kullanıcılarına birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Sakın benim yaptıgım hatayı yapmayın Roll Eyes Araç kaymak asfaltta süper sessiz sessiz gidiyorsun ama üstü ziftlenmiş mıcır olan yerlerde böle bi sallama, titreşim ve rahatsızlık yok. Gidene kadar başım agrıdı belim yanım tutuldu. Zaten düz gibi görünen asfaltta bile ufak dalgalanmalarda jet-ski gibi zıplayan fırlayan araç siz düşünün o yollarda nasıl.
Hiç mi güzel tarafı yok. Tabiki var, sollayacagınız zaman vites küçültme vs. hiç dert deil gazı kapatmanız yeterli, gerekiyorsa bi de kickdown yapın rahat rahat herkesi heryerde sollayabiliyorsunuz, yokus vs. dert olmadan.
Şimdi de rakamlara gelelim. Ankara'dan Afyon'a kadar cruise kontrolde basmadan 110 civarı 6.1 litre yaktı. Doğrulugunu teyid etmek için depoyu fulledim tekrar afyon'da cidden dogru gösteriyormus alet. Afyon'dan sonra sıkılmaya basladım. İzmir üzerinden gitmem gerekiyordu. İzmire kadar hafif hafif bastım 6.3'e yükseldi ortalama. İzmir-Aydın otobanında 1-2 defa topspeed yapında Bodrum'a gidene kadar 6.8 ile kapattım 800+ km yolu. Beklediğimden güzel bi değerdi.

bu hafta sonu bende rc aracımla bodrum yapıcam yolda sorunlu bolgeler varmı yenı mıcırlanmış erimiş asfalt radar nerelerde var yardımcı olursan sevinirim selamalar
Oku Ağustos 18, 2008, 15:48:02 #2
can_RC

Bodrum'a gelmeden Torba kavşagının orada Jandarma radarı var. Sivrihisar kavşagına gelmeden Mihalıççığın orada radar var. Bir de eğer Ankara'dan çıkıyorsun yola, çıkar çıkmaz hemen bir radar var konutkent'i geçtikten 10-15km fln sonra. Yollarda öyle mıcır fln yok ama dediğim gibi çoğu kısmında asfalttı mıcırın üzerine döktükleri ziftle yaptıkları için araç içini cok ses alıyor ve çok sallıyor. Koltukların rahatlığı bile kurtarmıyo Grin İyi yolculuklar dilerim, kazasız cezasız git gel. Ama gene söylüyorum daha konforlu bi aracın varsa onunla gitmeni tavsiye ederim Wink Wink

Oku Ağustos 20, 2008, 12:19:22 #3
Akro

KISMETSE BENDE 1 EYLUDE MARARISE DOGRU GIDICEM SU RADARLAR BENI BIRAZ ENDISELENDIRIYOR GERCI 2 AY ONCE AYDIN KUSADASINA GITMISTIM VE RADAR FALAN YOKTU DIKKAT EMTEK GEREK ... CAN RC AYDINDAN AYRILDIKTAN SONRA MARMARIS BODRUM YOLU GUZELMI RADARLAR NERDE VE KACLA GITMEK GEREK... KESKE SENDE IZMIR UZERINDEN GITSEYDIN CUNKI IZMIR AYDIN ARASI TEM YOLU VE COK RAHAT.... BENDE ISTANBUL - BALIKESIR - MANISA - IZMIR - AYDIN - VE MARMARIS OLARAK DUSUNUYORUM. DIGER YOL COK UZAK... SANIRIM 1 DEPO MAZOT YETERLI OLACAKTIR BENIM ICIN

Yılmaz
Oku Ağustos 20, 2008, 12:38:13 #4
can_RC

Bodrum'dan marmarise de kactım 1 geceliğine:)Smiley Yolda radar yoktu sadece gökova ile marmarisin arasında jandarmanın her zmn  durduğu bi yer var orada keyfi bi arama yapıyolardı. Bodrum'a da izmir üzerinden gittiğim için otobandan geçtim. Yolun en rahat ve eğlenceli kısmı orasıydı ztn:)

Oku Ağustos 20, 2008, 12:55:55 #5
karsiyakaliozi

Bodrum'a gelmeden Torba kavşagının orada Jandarma radarı var. Sivrihisar kavşagına gelmeden Mihalıççığın orada radar var. Bir de eğer Ankara'dan çıkıyorsun yola, çıkar çıkmaz hemen bir radar var konutkent'i geçtikten 10-15km fln sonra. Yollarda öyle mıcır fln yok ama dediğim gibi çoğu kısmında asfalttı mıcırın üzerine döktükleri ziftle yaptıkları için araç içini cok ses alıyor ve çok sallıyor. Koltukların rahatlığı bile kurtarmıyo Grin İyi yolculuklar dilerim, kazasız cezasız git gel. Ama gene söylüyorum daha konforlu bi aracın varsa onunla gitmeni tavsiye ederim Wink Wink

baska aracım var ama ilk rc uzun yol olucak rc ile gidicem o yuzden radar yerleri için teşekkurler selamlar
Oku Ağustos 20, 2008, 13:22:11 #6
can_RC

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi yolculuklar dilerim.

Oku Ağustos 21, 2008, 23:25:03 #7
Akro

sagolasin can rc ... uzun yolculuk yapmaktan benim aracim yoruldu..yurtdisina bile 4 defa gittim...

Yılmaz
Oku Ağustos 23, 2008, 20:28:31 #8
Helimoğlu

uzun yolda arabaya hiçbirşey olmaz akro Wink zira motor açılır, asıl motorun ömrünü kısaltan, kısa mesafeler, ve şehir içi turları... uzun yolda tek bişey aşınır o da lastikler Wink Smiley

Oku Ağustos 25, 2008, 13:58:29 #9
Akro

hhehe motor oyle bir acildiki saga sola saciliyor artik:))

Yılmaz
Oku Ağustos 25, 2008, 18:04:35 #10
itachi

arkadasim bu su unlu chip li rc mi hani type-r lari gecen?
Oku Ağustos 25, 2008, 22:16:16 #11
can_RC

Heee chipli murat:) Sen al şu type-r'ı da standart takıldıgın sürece biraz ağlatıyım seni. Yok erken vites attım, yok kesiciye girdim, bu type-r bunlar cok önemli fln anlamam baştan söliim:)

http://videos.streetfire.net/video/Fn2-Typer-vs-207-rc_175466.htm
http://videos.streetfire.net/video/207-Rc-vs-Fn2_175468.htm
http://videos.streetfire.net/video/Fn2-vs-207-Rc-3Roll_175469.htm

Unuttuysan hatırla biraz diye koyiim Grin Egzos fln takarsan ben de takarım ha baştan söliim Cool Cool

Oku Ağustos 25, 2008, 23:10:44 #12
Helimoğlu

vay vay vay. ne videolar yav. type-r nolmuş öle yaw Cheesy 207 asfaltı kazıyor resmen öle hehehehe. süperdi 3. video.. o sen miydin can-RC?

Oku Ağustos 25, 2008, 23:39:10 #13
can_RC

Hehe arada eglenmekte lazım  Grin araç benimki
ilk 2 deneme yokus asagı, 3. de yokus yukarı. Tork farkettirio:)
« Son Düzenleme: Ekim 09, 2008, 15:26:37 Gönderen: can_RC »

Oku Ağustos 25, 2008, 23:40:34 #14
Helimoğlu

müthiş keyifli valla. duman yutturmuşsun hondaya Cheesy

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan