Gelişmiş Arama
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:44:58
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
:
Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü
»
Peugeot 207 Hakkında
»
Yolculuk Hikayeleri
»
RC ile Bodrum
Sayfa: [
1
]
2
3
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Topic Tools
Topic Tools
Yazdır
Ağustos 18, 2008, 15:12:55
can_RC
can_RC
Ziyaretçi
RC ile Bodrum
Tatil için geçen hafta Bodrum'a gittim aracımla ve buradaki RC kullanıcılarına birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Sakın benim yaptıgım hatayı yapmayın
Araç kaymak asfaltta süper sessiz sessiz gidiyorsun ama üstü ziftlenmiş mıcır olan yerlerde böle bi sallama, titreşim ve rahatsızlık yok. Gidene kadar başım agrıdı belim yanım tutuldu. Zaten düz gibi görünen asfaltta bile ufak dalgalanmalarda jet-ski gibi zıplayan fırlayan araç siz düşünün o yollarda nasıl.
Hiç mi güzel tarafı yok. Tabiki var, sollayacagınız zaman vites küçültme vs. hiç dert deil gazı kapatmanız yeterli, gerekiyorsa bi de kickdown yapın rahat rahat herkesi heryerde sollayabiliyorsunuz, yokus vs. dert olmadan.
Şimdi de rakamlara gelelim. Ankara'dan Afyon'a kadar cruise kontrolde basmadan 110 civarı 6.1 litre yaktı. Doğrulugunu teyid etmek için depoyu fulledim tekrar afyon'da cidden dogru gösteriyormus alet. Afyon'dan sonra sıkılmaya basladım. İzmir üzerinden gitmem gerekiyordu. İzmire kadar hafif hafif bastım 6.3'e yükseldi ortalama. İzmir-Aydın otobanında 1-2 defa topspeed yapında Bodrum'a gidene kadar 6.8 ile kapattım 800+ km yolu. Beklediğimden güzel bi değerdi.
Ağustos 18, 2008, 15:19:48
karsiyakaliozi
karsiyakaliozi
Göster karsiyakaliozi son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster karsiyakaliozi.
Komiser
Ynt: RC ile Bodrum
Alıntı sahibi: can_RC üzerinde Ağustos 18, 2008, 15:12:55
Tatil için geçen hafta Bodrum'a gittim aracımla ve buradaki RC kullanıcılarına birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Sakın benim yaptıgım hatayı yapmayın
Araç kaymak asfaltta süper sessiz sessiz gidiyorsun ama üstü ziftlenmiş mıcır olan yerlerde böle bi sallama, titreşim ve rahatsızlık yok. Gidene kadar başım agrıdı belim yanım tutuldu. Zaten düz gibi görünen asfaltta bile ufak dalgalanmalarda jet-ski gibi zıplayan fırlayan araç siz düşünün o yollarda nasıl.
Hiç mi güzel tarafı yok. Tabiki var, sollayacagınız zaman vites küçültme vs. hiç dert deil gazı kapatmanız yeterli, gerekiyorsa bi de kickdown yapın rahat rahat herkesi heryerde sollayabiliyorsunuz, yokus vs. dert olmadan.
Şimdi de rakamlara gelelim. Ankara'dan Afyon'a kadar cruise kontrolde basmadan 110 civarı 6.1 litre yaktı. Doğrulugunu teyid etmek için depoyu fulledim tekrar afyon'da cidden dogru gösteriyormus alet. Afyon'dan sonra sıkılmaya basladım. İzmir üzerinden gitmem gerekiyordu. İzmire kadar hafif hafif bastım 6.3'e yükseldi ortalama. İzmir-Aydın otobanında 1-2 defa topspeed yapında Bodrum'a gidene kadar 6.8 ile kapattım 800+ km yolu. Beklediğimden güzel bi değerdi.
bu hafta sonu bende rc aracımla bodrum yapıcam yolda sorunlu bolgeler varmı yenı mıcırlanmış erimiş asfalt radar nerelerde var yardımcı olursan sevinirim selamalar
Ağustos 18, 2008, 15:48:02
can_RC
can_RC
Ziyaretçi
Bodrum'a gelmeden Torba kavşagının orada Jandarma radarı var. Sivrihisar kavşagına gelmeden Mihalıççığın orada radar var. Bir de eğer Ankara'dan çıkıyorsun yola, çıkar çıkmaz hemen bir radar var konutkent'i geçtikten 10-15km fln sonra. Yollarda öyle mıcır fln yok ama dediğim gibi çoğu kısmında asfalttı mıcırın üzerine döktükleri ziftle yaptıkları için araç içini cok ses alıyor ve çok sallıyor. Koltukların rahatlığı bile kurtarmıyo
İyi yolculuklar dilerim, kazasız cezasız git gel. Ama gene söylüyorum daha konforlu bi aracın varsa onunla gitmeni tavsiye ederim
Ağustos 20, 2008, 12:19:22
Akro
Akro
Göster Akro son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Akro.
Baş Komiser
KISMETSE BENDE 1 EYLUDE MARARISE DOGRU GIDICEM SU RADARLAR BENI BIRAZ ENDISELENDIRIYOR GERCI 2 AY ONCE AYDIN KUSADASINA GITMISTIM VE RADAR FALAN YOKTU DIKKAT EMTEK GEREK ... CAN RC AYDINDAN AYRILDIKTAN SONRA MARMARIS BODRUM YOLU GUZELMI RADARLAR NERDE VE KACLA GITMEK GEREK... KESKE SENDE IZMIR UZERINDEN GITSEYDIN CUNKI IZMIR AYDIN ARASI TEM YOLU VE COK RAHAT.... BENDE ISTANBUL - BALIKESIR - MANISA - IZMIR - AYDIN - VE MARMARIS OLARAK DUSUNUYORUM. DIGER YOL COK UZAK... SANIRIM 1 DEPO MAZOT YETERLI OLACAKTIR BENIM ICIN
Yılmaz
Ağustos 20, 2008, 12:38:13
can_RC
can_RC
Ziyaretçi
Bodrum'dan marmarise de kactım 1 geceliğine:)
Yolda radar yoktu sadece gökova ile marmarisin arasında jandarmanın her zmn durduğu bi yer var orada keyfi bi arama yapıyolardı. Bodrum'a da izmir üzerinden gittiğim için otobandan geçtim. Yolun en rahat ve eğlenceli kısmı orasıydı ztn:)
Ağustos 20, 2008, 12:55:55
karsiyakaliozi
karsiyakaliozi
Göster karsiyakaliozi son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster karsiyakaliozi.
Komiser
Alıntı sahibi: can_RC üzerinde Ağustos 18, 2008, 15:48:02
Bodrum'a gelmeden Torba kavşagının orada Jandarma radarı var. Sivrihisar kavşagına gelmeden Mihalıççığın orada radar var. Bir de eğer Ankara'dan çıkıyorsun yola, çıkar çıkmaz hemen bir radar var konutkent'i geçtikten 10-15km fln sonra. Yollarda öyle mıcır fln yok ama dediğim gibi çoğu kısmında asfalttı mıcırın üzerine döktükleri ziftle yaptıkları için araç içini cok ses alıyor ve çok sallıyor. Koltukların rahatlığı bile kurtarmıyo
İyi yolculuklar dilerim, kazasız cezasız git gel. Ama gene söylüyorum daha konforlu bi aracın varsa onunla gitmeni tavsiye ederim
baska aracım var ama ilk rc uzun yol olucak rc ile gidicem o yuzden radar yerleri için teşekkurler selamlar
Ağustos 20, 2008, 13:22:11
can_RC
can_RC
Ziyaretçi
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi yolculuklar dilerim.
Ağustos 21, 2008, 23:25:03
Akro
Akro
Baş Komiser
sagolasin can rc ... uzun yolculuk yapmaktan benim aracim yoruldu..yurtdisina bile 4 defa gittim...
Yılmaz
Ağustos 23, 2008, 20:28:31
Helimoğlu
Helimoğlu
Göster Helimoğlu son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Helimoğlu.
Emniyet Amiri
Mesut HELİMOĞLU 1,4 HDi Trendy Alu Gri
uzun yolda arabaya hiçbirşey olmaz akro
zira motor açılır, asıl motorun ömrünü kısaltan, kısa mesafeler, ve şehir içi turları... uzun yolda tek bişey aşınır o da lastikler
Ağustos 25, 2008, 13:58:29
Akro
Akro
Baş Komiser
hhehe motor oyle bir acildiki saga sola saciliyor artik:))
Yılmaz
Ağustos 25, 2008, 18:04:35
itachi
itachi
Göster itachi son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster itachi.
Komiser Yardımcısı
I took an IQ test and the results were negative
arkadasim bu su unlu chip li rc mi hani type-r lari gecen?
Ağustos 25, 2008, 22:16:16
can_RC
can_RC
Ziyaretçi
Heee chipli murat:) Sen al şu type-r'ı da standart takıldıgın sürece biraz ağlatıyım seni. Yok erken vites attım, yok kesiciye girdim, bu type-r bunlar cok önemli fln anlamam baştan söliim:)
http://videos.streetfire.net/video/Fn2-Typer-vs-207-rc_175466.htm
http://videos.streetfire.net/video/207-Rc-vs-Fn2_175468.htm
http://videos.streetfire.net/video/Fn2-vs-207-Rc-3Roll_175469.htm
Unuttuysan hatırla biraz diye koyiim
Egzos fln takarsan ben de takarım ha baştan söliim
Ağustos 25, 2008, 23:10:44
Helimoğlu
Helimoğlu
Emniyet Amiri
vay vay vay. ne videolar yav. type-r nolmuş öle yaw
207 asfaltı kazıyor resmen öle hehehehe. süperdi 3. video.. o sen miydin can-RC?
Ağustos 25, 2008, 23:39:10
can_RC
can_RC
Ziyaretçi
Hehe arada eglenmekte lazım
araç benimki
ilk 2 deneme yokus asagı, 3. de yokus yukarı. Tork farkettirio:)
«
Son Düzenleme: Ekim 09, 2008, 15:26:37 Gönderen: can_RC
»
Ağustos 25, 2008, 23:40:34
Helimoğlu
Helimoğlu
Emniyet Amiri
müthiş keyifli valla. duman yutturmuşsun hondaya
Sayfa: [
1
]
2
3
Yukarı git
« önceki
sonraki »