207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:37:54
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Haziran 12, 2011, 16:48:08 #0
Ozgur

Demirbek Servis Tecrübesi

Sevgili arkadaşlarım;
Geçtiğimiz cuma günü başta Admin'imiz Çağın'ın tavsiyesi ile 14.400 km'ye gelen Outdoor'uma, gelecek haftalarda çok sayıda şehirlerarası seyahatim olacağından, 15.000 bakımı yaptırmak üzere Ankara - Demirbek Peugeot servisine gittim. Bu tecrübemi sizinle paylaşayım istedim. Servis konusunda Ankara'lı arkadaşlara bir yardımım olur belki.
Öncelikle bir gün önceden arayarak randevu aldım. Servis Şefi Cenan Bey telefonda bilgilerimi aldı ve cuma günü saat 14.30 için servis randevumu verdi (bu saat benim o saatte müsait olmam sebebiyledir). Servise gittiğimde girişte resepsiyondan Ebru Hanım ve Solmaz Hanım tarafından karşılandım. İlk önce aracımın kirlenmemesi için naylon koltuk kılıfları takıldı, ardından direksiyon ve vites topuzu jelatinlendi. Önceden randevu aldığım için aracımın konulacağı liftin hazır olduğu, servis süresinin yaklaşık 1.5 saat alabileceği söylendi. Demirbek büyük ve gösterişli bir servis değil. Buna karşılık çalışanların ilgisi son derece iyi. Dilerseniz servis şefi eşliğinde aracınızın başına gidip yapılanları görebiliyorsunuz ya da bilgi alabiliyorsunuz. Diğer bazı servislerde olduğu gibi "aracın yanına giremezsiniz" gibi bir tavır asla yok. Bekleme salonunda iken servisin her aşaması ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Örneğin şu anda aracınızın yağı değişiyor, şimdi filtreleri değişiyor, aracınız yıkamaya alınıyor gibi (Demirbek aracı iç dış yıkama yaparak teslim ediyor, boya koruması olduğunu belirttiğim için sünger ve bezle yıkama yapıldı). Servis yetkileri ile sohbet esnasında 207tr üyesi olduğumu belirttim, çok memnun oldular, ben sormadan forum üyeleri için indirimleri olduğunu bildirdiler. Bekleme salonunda müşterileri için ayrılan internet bağlantılı bir bilgisayarları vardı. Resepsiyondaki arkadaşlara sayfamızı gösterdim ve açılış sayfalarını 207tr.com olarak ayarladım.
Sonuç olarak şunları söyleyeyim; serviste rutin 15.000 bakımı ile klasik ve rutin kontrolleri yapıldı. Telefonda servis ücretinin 220 TL civarı tutacağı bildirilmişti. 207tr üyesi olduğum için son fatura bedeli 182 TL oldu. Yaklaşık 40 TL'lik bir tasarrufum oldu ki kimsenin kimseye 1 lira bile vermediği bir dönemde iyi bir indirimdir. Servis kayıtlarım alınırken forum üyesi olduğumu da not aldılar, bundan sonraki servislerde otomatik olarak indirim alabileceğimi, herhangi bir hatırlatmaya gerek olmadığını bildirdiler. Servis süresinin 1.5 saat süreceği bildirilmişti, aracım 2 saatte teslim edildi. Janjanlı ya da ışıl ışıl bir servis beklemeyin; ancak alacağınız hizmetin son derece tatmin edici olduğunu kolayca söyleyebilirim. Üstelik acaba forum üyesiyim diye mi bana böyle davranıyorlar diye düşündüm ama baktım ki tüm müşterilerine aynı ilgi ve saygıyla yaklaşıyorlar. Bu da müşteri memnuniyetini ve saygıyı ön planda tutan arkadaşları memnun edecektir. Umarım benim gibi servis için nereye gideyim diye düşünen ve yine benim gibi yeni Peugeot kullanıcıları için yararlı olmuştur.
Çağın; forum üyelerimize indirim sağladığın, bu konuda emek verdiğin ve tavsiyelerin için bir kez daha teşekkür ederim. Herkese çok selamlar.   
Oku Haziran 12, 2011, 21:42:44 #1
kadir207

Ynt: Demirbek Servis Tecrübesi

bravo gercekten okadar kalıtesız servısler var kı mesela ıstanbul bayrampasa baykaralar bu sekılde ılgılı alakalı servıs bulmussunuz +3 ınsanın suratına bakmıyolar bırak gulumsemeyı falan adam yerıne bıle koymuyolar.

Oku Haziran 12, 2011, 21:49:48 #2
kLiness

bravo gercekten okadar kalıtesız servısler var kı mesela ıstanbul bayrampasa baykaralar bu sekılde ılgılı alakalı servıs bulmussunuz +3 ınsanın suratına bakmıyolar bırak gulumsemeyı falan adam yerıne bıle koymuyolar.
Smiley kanka bunlar sana neden böle yapio vallahi ben anlamadim abi ben gittim mi bi ilgi bi alaka bi hizmet Smiley) ama sana hep sıkıntı yapiola

Ahmet Özeren
Oku Haziran 12, 2011, 22:03:06 #3
kadir207

baska servıs bulucaz bızde kanka.

Oku Haziran 20, 2011, 14:56:02 #4
cem06

bugun gittim hiç memlun kalmadım aracın enjektörleri değişecek dediler, kat iptal bende sıkıntımı anlatamadım turbonun ara sıra devreden çıkmasının kat iptal oldugu için değişmesi gerektiğini söylediler, ama kat varkende aynısı yapıyordu zaten derdimi anlatamadım 2.600 tl gibi bir ücret talep ettiler şu anda özel bir peugeot servisine bıraktım şu anda aradılar enjektöre pis yakıt geldiğini bir arızası olmadığını ve temizlenip takılacağını söylediler, aracı demirbek'e bıraktım 82 tl tespit ücreti aldılar ama aracın arıza lambası felan yanıyodu aldığımda insan bi arızaları siler bari öyle teslim eder, inanın ne var ise özel serviste var.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan