207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:28:08
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 18, 2011, 00:15:27 #15
kLiness

Ynt: Yaza Merhaba Çeşme-Alaçatı

hiç üşenmedim okudum valla Smiley)

Ahmet Özeren
Oku Temmuz 19, 2011, 07:27:34 #16
twobye

hiç üşenmedim okudum valla Smiley)

saol Smiley

uzun zamandır araba kullanırım ilk defa uyudum çok tehlikeli

Oku Temmuz 20, 2011, 18:47:30 #17
zambabe

geçmiş olsun , ama ilk değilsin böyle uyuyan çok var bizim karşı komşu vinç söförlüğü yapıyor uzun yolda yola bakarken birden bir sarsıntı oldu bir baktım yol kenarına girmişim diyor Allahtan yol kenarı boş çimenlik alanmış gözler açık uyumuşum hiç bişey anlamadım diyor .. uyukusuz yola çıkmayın arkadaşlar  Roll Eyes
Oku Temmuz 20, 2011, 21:24:49 #18
Y.Orcun

bir kerede bana olmuştu arabayı aldık babamla daha 1 ay olmamıştı babam dedi bir istanbul'a gidelim hem uzun yol tecrüben olur hemde istanbul trafiği karışık git orada sür öğren diye neyse (ilk kez o zaman depoyu full gördüm zaten bir daha denk gelmedi) ankaradan çıktık kızılcahamam geldik yemeğimizi yedik sonra 5gibi falan istanbul yoluna koyulduk. bayada mola vermiştik ben yorlmiyim diye neyse saat 20-20.30 istanbul'a vardık fakat köprüde bir trafik var anlatamam neyse öndeki gidiyor ben gidiyorum dur kalk falan bi ara yine durduk uzun süre ben dalmışım babam uyardı yürü diye yürüdüm bende fakat önümdeki araba durdu ben hala gidiyorum dreksiyonda dondum kaldım böyle babam bir daha uyardı o ara şimşek çaktı bende asıldım frene.

tabi sizin karşılaştığını gibi bir durum değil benimkisi fakat olacak şeyler bunlar baktık gözler kayıyor çekelim kenara. dayımada olmuş bir kere otobanda çektim kenara uyudum mis gibi ses seda yok çok rahattı dedi onu da tatmak lazım Smiley

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Temmuz 21, 2011, 13:52:13 #19
threshold

twobye geçmiş olsun-bu sefer şansın yaver gitmiş aman bi dahaki olmasın sakın.paylaştığın için sağol bizim de kulağımıza küpe oldu.

****  RC under construction  ****
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan