207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 06:27:44
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Haziran 06, 2011, 23:49:51 #0
twobye

Yaza Merhaba Çeşme-Alaçatı

Hikayeyi yarın yazacağım şimdi küçük bir fotoğraf:D

Oku Haziran 07, 2011, 07:13:22 #1
kadir207

Ynt: Yaza Merhaba Çeşme-Alaçatı

heyecanlıymıs!!!

Oku Temmuz 07, 2011, 13:39:37 #2
Y.Orcun

hala bekliyoruz hikayeyi Cheesy

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Temmuz 07, 2011, 15:47:28 #3
kadir207

hakkatten be yalan mı oldu bu hıkaye

Oku Temmuz 07, 2011, 18:19:45 #4
RUNo_32

merhabası geldi güle gülesi gelemedi Cheesy

Oku Temmuz 08, 2011, 00:49:36 #5
threshold

isterseniz ben size bı hikaye anlatiim Roll Eyes

****  RC under construction  ****
Oku Temmuz 08, 2011, 18:27:01 #6
zambabe

isterseniz ben size bı hikaye anlatiim Roll Eyes
anlat paşam sen anlatta hikaye dinleyelim  Grin Grin
Oku Temmuz 09, 2011, 01:23:45 #7
threshold

evvel zaman içinde bir prenses varmış sarayda yalnızmış-yaşı 22 miş,saçları sarı beline kadar uzunmuş,teni pembe gibi güzel ve açık tenliymiş,kesinlikle şişman değilmiş şişman olsa hikayeyi hiçbiriniz okumaz zaten,sarayda herkes onu eylemeye çalışsa bile hep kendini yalnız hissedermiş,bu durumdan dolayı etraftaki çakallar hep atlamasyon durumundaymış-bir gün çok uzak diyarlardan bir paşa gelmiş;aslanıyla gürleye gürleye gelmiş saraya...

arkası yarın..

Oku Temmuz 09, 2011, 12:50:34 #8
zambabe

evet evet bu benim zambabe paşa  Grin Grin Grin devamını sabırsıkla bekliyorum  Roll Eyes Roll Eyes
Oku Temmuz 09, 2011, 19:33:21 #9
kLiness

Smiley allahim ya bu mehmet pasa ne zaman ben baksam hep burda bide dioki kanka cok calisiorum kanka cok calisiorum Smiley)

Ahmet Özeren
Oku Temmuz 11, 2011, 01:05:07 #10
threshold

Cheesy Cheesy Grin ben tatile çıkıyorum devamı izmir de Kiss

Oku Temmuz 11, 2011, 17:52:16 #11
zambabe

tüm ekipleri seferber ediyorum paşam üstüne birde radar bursadan geçişin yok benden söylemesi  Roll Eyes
Oku Temmuz 17, 2011, 14:58:31 #12
twobye

Askerlik buna vakit ayırmaya engel oldu o yüzden Smiley

Gelelim yol hikayemize

Oku Temmuz 17, 2011, 15:19:30 #13
twobye

Zaman  02.06.2011

Askerden 3 gün izin alınır   2 haziran günü istanbuldan 09.00 uçağı ile izmire gelinir.
Yaklaşım saat 10:30 da evde olunur.

Aynı gece denizli de nişanlımın mezuniyet balosu olması sebebi ile evdeki hoş geldin beş gittin faslı kısa tutulmak istensede bu muhabbet saat 15:00 e kadar uzar.
Saat 15:00 da  207 miz temizlemeden alınır ve yola çıkılır.

Yaklaşım 250 km olan izmire denizli arası nedense ne kadar basarsam basayım her seferinde 2 saat te alınır (yoldaki reddbull molası yüzünden    (halbuki yola çıkmadan al)  )

Akşam üstü saat 17:45 dolaylarında sevgili nişanlım ve arkadaşları kuaförden alınır ki saat 19:00da ANEMON otelde balo vardır.
Hemen bir üst  değişiminden sonra 18:15 te balo icra edilecek yere  herkeslerden önce gidilir tabi en dikkat çekici otopark yeri bulunurki dikkat çekilsin Smiley

Baloya gelen herkesin ilk dikkat ettiği yer otelin girişi olsada 2. dikkat edilen yer tabikide bizim arabadır Smiley

Yaklaşık gece 02:00 a kadar balo etkinliği tekila  bira kıvamında devam eder  kafalar zoom olmasada çakırdır.

Herkes dağılır ve hikaye burada başlar.

3 HAZİRAN 2011 Günü girişli Çeşme EGGE otelden 2 gün konaklamalı süit oda ayrılmıştır  ve 2 haziran gece saat 2 de acaba yola çıksakmı sabaha kadar uyusak öylemi çıksak tartısması olur.

Benim güzel nişanlım denizli çeşmeyi  2 saat yol olarak düşündüğü için hadi çıkalım der biz balo kıyafetleri ile çıkarız yola gece 2 civarında.

Herşey güzel uyku yok gibi ama var.
Aydını geçtikten sonra bana gelen soru daha çok varmı sorusudur tabi ben sabah 6 da varırız dedikten sonra gelen ohaa ibaresi ayrı bir muhabbet konusudur.

Sanki sen kullanıyorsun dedikten sonra ben müziğin sesini biraz artırarak sabit 120 km hızda yola devam ederim.
Aydından sonra otobanı kullanmayarak normal yoldan ilerlemeye devam  ederim.

Urlaya geliriz içimden bir oh çekerim az kaldı diye.

Tabi bu arada sabah 6 da otele giriş yapamayacağımızı bildiğim halde bir hevesle otele açtığım telefonda olumsuz yanıtı aldıktan sonra çeşmede o kadar erken bir satte uykusuz ne yapacağımız ayrı bir ünlem işaretli  soru kalıbı.

Tabi ben uzun yolların prensi makam şoförü   artık iyice yorulmuştur.

Urla çeşme yoluna çıkmadan hemen önce hasat ekmeğin önünden geçerken '' nişanlımın gözü ile anlatıyorum: Yüzüne bakıyorum gözlerin açık direksiyonu 9.15 tutmuşsun gayet düz yola alıyoruz sol şeritte önümüzdeki beyaz transporter a baya hızlı bir şekilde yaklasıyoruz ama baya hızlanıyoruz, sana sesleniyorum aşkım diye sen hıı diyorsun. o arabanın yanından nasıl geçeceğimizi düşünüyorum  diyorumki kendi kendime tuğbay bu geçer bir yerinden diyorum, tabi  önümüzdeki transporter son anda sağa kaçıyor biz yanından geçerken orta kaldırıma yan,i refüşe doğru direksiyonu kırıyorsun benim bağırma sesimden önce lastiğin refüşe değme sesi geliyor   sen hiç birşey yokmuş gibi hızlı ama yumuşak bir hareket ile arabayo refüşe çıkmadan yola sokuyorsun hiç paniklemeden sonra bana bakıyorsun ben sana uyudunmu diye soruyorum   sen bana  valla rüyamın en güzel yerinde  kaza yapıyorduk diyorsun : diyor.

Abii hayatımda ilk defa gözüm açık bir şekilde uyumuşum.
Hız nereden baksan 120  130.
Soğukkanlı olmasam toplayayım derken transporter in üzerine çıksam....

Hemen ilk benziliğe çektim el yüz yıkamasından sonra bir reddbull daha bir çikolata yedikten sonra  kendime geldim ama tehlikeninn farkına varınca dedim bundan sonra hem alkol hem uyku asla...

Neyse 2 gün güzel bir tatil yaptıktan sonra izmir e döndük aksam saat 18:00de kamil koçtan nişanlıma izmir-denizli bileti aldık.
Tatilin verdiği rehavetten kaynaklansa gerek denizliye gidecek otobüsü  manisa bornova kavşağında beklemek ... Smiley

Farkına vardıjtan sonra  otobana son sürat gidip gişelerden çook sonra yakaladığım otobüsün arkasına takılıp  aydına  kadar nişanlımı götürüp  aydında otobüse bindirmek ve tabi bu aynı gece saat 9da istanbula geri uçağımın olması  dönüş yolunda  extreme bir hız yapmama sebep oldu.

Aynı gün sevgili RTE ve 50 araçlık filosu otoyolu kapatmışmı Smiley sıçtık mı uçak kaçtımı Smiley   1 gün izinden taktıkmı askerliğe Smiley

Enteresan bir tatildi Smiley

Oku Temmuz 17, 2011, 20:56:24 #14
Y.Orcun

Zaman  02.06.2011

Askerden 3 gün izin alınır   2 haziran günü istanbuldan 09.00 uçağı ile izmire gelinir.
Yaklaşım saat 10:30 da evde olunur.

Aynı gece denizli de nişanlımın mezuniyet balosu olması sebebi ile evdeki hoş geldin beş gittin faslı kısa tutulmak istensede bu muhabbet saat 15:00 e kadar uzar.
Saat 15:00 da  207 miz temizlemeden alınır ve yola çıkılır.

Yaklaşım 250 km olan izmire denizli arası nedense ne kadar basarsam basayım her seferinde 2 saat te alınır (yoldaki reddbull molası yüzünden    (halbuki yola çıkmadan al)  )

Akşam üstü saat 17:45 dolaylarında sevgili nişanlım ve arkadaşları kuaförden alınır ki saat 19:00da ANEMON otelde balo vardır.
Hemen bir üst  değişiminden sonra 18:15 te balo icra edilecek yere  herkeslerden önce gidilir tabi en dikkat çekici otopark yeri bulunurki dikkat çekilsin Smiley

Baloya gelen herkesin ilk dikkat ettiği yer otelin girişi olsada 2. dikkat edilen yer tabikide bizim arabadır Smiley

Yaklaşık gece 02:00 a kadar balo etkinliği tekila  bira kıvamında devam eder  kafalar zoom olmasada çakırdır.

Herkes dağılır ve hikaye burada başlar.

3 HAZİRAN 2011 Günü girişli Çeşme EGGE otelden 2 gün konaklamalı süit oda ayrılmıştır  ve 2 haziran gece saat 2 de acaba yola çıksakmı sabaha kadar uyusak öylemi çıksak tartısması olur.

Benim güzel nişanlım denizli çeşmeyi  2 saat yol olarak düşündüğü için hadi çıkalım der biz balo kıyafetleri ile çıkarız yola gece 2 civarında.

Herşey güzel uyku yok gibi ama var.
Aydını geçtikten sonra bana gelen soru daha çok varmı sorusudur tabi ben sabah 6 da varırız dedikten sonra gelen ohaa ibaresi ayrı bir muhabbet konusudur.

Sanki sen kullanıyorsun dedikten sonra ben müziğin sesini biraz artırarak sabit 120 km hızda yola devam ederim.
Aydından sonra otobanı kullanmayarak normal yoldan ilerlemeye devam  ederim.

Urlaya geliriz içimden bir oh çekerim az kaldı diye.

Tabi bu arada sabah 6 da otele giriş yapamayacağımızı bildiğim halde bir hevesle otele açtığım telefonda olumsuz yanıtı aldıktan sonra çeşmede o kadar erken bir satte uykusuz ne yapacağımız ayrı bir ünlem işaretli  soru kalıbı.

Tabi ben uzun yolların prensi makam şoförü   artık iyice yorulmuştur.

Urla çeşme yoluna çıkmadan hemen önce hasat ekmeğin önünden geçerken '' nişanlımın gözü ile anlatıyorum: Yüzüne bakıyorum gözlerin açık direksiyonu 9.15 tutmuşsun gayet düz yola alıyoruz sol şeritte önümüzdeki beyaz transporter a baya hızlı bir şekilde yaklasıyoruz ama baya hızlanıyoruz, sana sesleniyorum aşkım diye sen hıı diyorsun. o arabanın yanından nasıl geçeceğimizi düşünüyorum  diyorumki kendi kendime tuğbay bu geçer bir yerinden diyorum, tabi  önümüzdeki transporter son anda sağa kaçıyor biz yanından geçerken orta kaldırıma yan,i refüşe doğru direksiyonu kırıyorsun benim bağırma sesimden önce lastiğin refüşe değme sesi geliyor   sen hiç birşey yokmuş gibi hızlı ama yumuşak bir hareket ile arabayo refüşe çıkmadan yola sokuyorsun hiç paniklemeden sonra bana bakıyorsun ben sana uyudunmu diye soruyorum   sen bana  valla rüyamın en güzel yerinde  kaza yapıyorduk diyorsun : diyor.

Abii hayatımda ilk defa gözüm açık bir şekilde uyumuşum.
Hız nereden baksan 120  130.
Soğukkanlı olmasam toplayayım derken transporter in üzerine çıksam....

Hemen ilk benziliğe çektim el yüz yıkamasından sonra bir reddbull daha bir çikolata yedikten sonra  kendime geldim ama tehlikeninn farkına varınca dedim bundan sonra hem alkol hem uyku asla...

Neyse 2 gün güzel bir tatil yaptıktan sonra izmir e döndük aksam saat 18:00de kamil koçtan nişanlıma izmir-denizli bileti aldık.
Tatilin verdiği rehavetten kaynaklansa gerek denizliye gidecek otobüsü  manisa bornova kavşağında beklemek ... Smiley

Farkına vardıjtan sonra  otobana son sürat gidip gişelerden çook sonra yakaladığım otobüsün arkasına takılıp  aydına  kadar nişanlımı götürüp  aydında otobüse bindirmek ve tabi bu aynı gece saat 9da istanbula geri uçağımın olması  dönüş yolunda  extreme bir hız yapmama sebep oldu.

Aynı gün sevgili RTE ve 50 araçlık filosu otoyolu kapatmışmı Smiley sıçtık mı uçak kaçtımı Smiley   1 gün izinden taktıkmı askerliğe Smiley

Enteresan bir tatildi Smiley

allah korumuş valla aman dikkat yaw

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan