tüm memleketlerde pis war da bizim mi haberimiz yoq
) kimse sawunmuyor sadece eğlenceli wideosunu izlemek . herkez öyle bir konusiyorki kötü olduğunu bilipte hayatında hiç yapmamış gibi asıl bu komik .. Memlekette pist yok diye kimse insanların hayatını tehlikeye atma hakkına sahip olamaz. Video eğlenceli olabilir, izlenir beğenirsin. Ama her kesimden tecrübeli, tecrübesiz, genci, yaşlısı binlerce üyesi olan bir forumda bu adamların yaptıklarını doğru birşeymiş gibi yazıp
"mütişler sen yolunda gitdiğin zaman hiçbiri dokunmaz ...." diyerek atıfta bulunmanın doğru birşey olmadığını söylüyoruz. Sizin düşünce yapınızı değiştirmek gibi bir kaygım yok. Ama başkalarını da yanlış bir şekilde yönlendirmenizi seyredemem kusura bakmayın arkadaşım...
cenga03 güzel açıklamış; kelimesi kelimesine katılıyorum. Ayrıca "
hayatımda hiç böyle bir hareket yapmadım"; merak edenlere duyurulur... Komik olan bu düşünce yapısıdır.
Memlekette pist yok da en azından tenha yollar var; hiç olmazsa oralarda yapılır böyle hareketler... Ama videoda kalabalık trafikteki diğer araçlar; bu hareketleri yapan mahlukların oyunlarının bir parçası olduğu için boş yolda bu hareketleri yapamazlar! Orada zevkini çıkaramaz bu pislikler...
Bu ülkede her zaman doğru yapan azınlık susar; yanlış yapan çoğunluk baskın çıkar ama haklıyken susmak benim yapıma ters, kusura bakmayın...
«
Son Düzenleme: Mayıs 23, 2011, 14:28:42 Gönderen: ufukk »
1.4 Trendy
(75HP, Manuel)