207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 05:58:43
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 20, 2011, 23:54:23 #60
threshold

Ynt: Honda S2000 Ve Trafik Canavarları

bazen burada havaya girip konuşuyoruz ben bunlardan fazla etkilenmiyorum ama aklıma takılıyo;bundan 10 sene önce olsaydı sitedeki bu muhabbetlerden gaza gelip arabayı daha hızlı kullanabilirdim-böyle bişeyi farkına varmadan yaratmak da istemiyorum-karşılıklı yazıştığımız kişiyi gözle görmüyoruz,deneyimleri ne durumda bilmiyoruz;aramızda çok çok amatör arkadaşlar da vardır muhabbette bize uymaya çalışırlarken başka şeylere vesile olmayalım allah korusun.bir de kafama takılan bi arkadaş var yeni RCZ almıştı ataköy de,uzun zamandır siteye girmedi aracını da evlerinin orada göremedim-DJ 0097 pm attım cevap gelmedi;merak ettim

****  RC under construction  ****
Oku Mayıs 22, 2011, 21:11:34 #61
ufukk

Pek okumadım ama "sizde de S2000 olsaydı görürdük" sizi gibi komik birtakım ithamlar olmuş...

Bende S2000 olabilir, çok zor değil. Olursa da ya yolda insan gibi giderken ya da pistlerde eğlenirken görürsünüz beni. Herkese açık trafikte insanların canını malını tehlikeye atarken değil... Az da olsa memleketimizde de eğitimli (öğretim değil, eğitim!), bilinçli ve saygılı insanlar var.

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Mayıs 22, 2011, 21:27:05 #62
CafCaf

tüm memleketlerde pis war da bizim mi haberimiz yoq Smiley) kimse sawunmuyor sadece eğlenceli wideosunu izlemek . herkez öyle bir konusiyorki kötü olduğunu bilipte hayatında hiç yapmamış gibi asıl bu komik ..
Oku Mayıs 23, 2011, 13:01:37 #63
cenga03

tüm memleketlerde pis war da bizim mi haberimiz yoq Smiley) kimse sawunmuyor sadece eğlenceli wideosunu izlemek . herkez öyle bir konusiyorki kötü olduğunu bilipte hayatında hiç yapmamış gibi asıl bu komik ..
Memlekette pist yok diye kimse insanların hayatını tehlikeye atma hakkına sahip olamaz. Video eğlenceli olabilir, izlenir beğenirsin. Ama her kesimden tecrübeli, tecrübesiz, genci, yaşlısı binlerce üyesi olan bir forumda bu adamların yaptıklarını doğru birşeymiş gibi yazıp "mütişler sen yolunda gitdiğin zaman hiçbiri dokunmaz ...." diyerek atıfta bulunmanın doğru birşey olmadığını söylüyoruz. Sizin düşünce yapınızı değiştirmek gibi bir kaygım yok. Ama başkalarını da yanlış bir şekilde yönlendirmenizi seyredemem kusura bakmayın arkadaşım...

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 23, 2011, 14:26:19 #64
ufukk

Memlekette pist yok diye kimse insanların hayatını tehlikeye atma hakkına sahip olamaz. Video eğlenceli olabilir, izlenir beğenirsin. Ama her kesimden tecrübeli, tecrübesiz, genci, yaşlısı binlerce üyesi olan bir forumda bu adamların yaptıklarını doğru birşeymiş gibi yazıp "mütişler sen yolunda gitdiğin zaman hiçbiri dokunmaz ...." diyerek atıfta bulunmanın doğru birşey olmadığını söylüyoruz. Sizin düşünce yapınızı değiştirmek gibi bir kaygım yok. Ama başkalarını da yanlış bir şekilde yönlendirmenizi seyredemem kusura bakmayın arkadaşım...

cenga03 güzel açıklamış; kelimesi kelimesine katılıyorum. Ayrıca "hayatımda hiç böyle bir hareket yapmadım"; merak edenlere duyurulur... Komik olan bu düşünce yapısıdır.

Memlekette pist yok da en azından tenha yollar var; hiç olmazsa oralarda yapılır böyle hareketler... Ama videoda kalabalık trafikteki diğer araçlar; bu hareketleri yapan mahlukların oyunlarının bir parçası olduğu için boş yolda bu hareketleri yapamazlar! Orada zevkini çıkaramaz bu pislikler...

Bu ülkede her zaman doğru yapan azınlık susar; yanlış yapan çoğunluk baskın çıkar ama haklıyken susmak benim yapıma ters, kusura bakmayın...
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2011, 14:28:42 Gönderen: ufukk »

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Mayıs 23, 2011, 21:24:42 #65
threshold

evet arkadaşlar konunun özünü cenk ve ufuk çok güzel açıklamış-aramızda tartışma yaratmaya da gerek yok;arkadaşların hassaslıkları toplum hayatına verdikleri değerden kaynaklanıyor-en güzeli de bu,bunu görmek beni videoyu seyretmekten daha memnun etti Smiley,hepinize sevgiler

****  RC under construction  ****
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan