207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 23:06:48
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Haziran 24, 2011, 14:17:12 #15
nalper

Ynt: yeni 308

Meganın kötü bulduğunuz yönlerini merak ettim doğrusu. Kendi sınıfındaki en iyi araç bence şu anda

Megane tabi ki kötü bir araç değil, aslına bakarsınız günümüzde bilindik markaların hiç bir aracı kötü değil.. Ben aracın içine oturduğumda veya giderken bana verdiği hissi anlatmaya çalıştım.. Dikkat ederseniz yeni focus için de fiyasko tabirini kullandım.. Bu aracın kötü olduğunu kim iddia edebilir.. Sonuç olarak Aradığım araç megane değil bunu hissetim. Somut olarak ise on konsol tasarımı, arka koltuk diz mesafesi ve klasik reno kumandalarını beğenmedim.. (Sattıkları araçtan bi haber bayii çalışanlarını hiç saymıyorum)

Yeni c4 ü beğenmeme sebeplerim de megane ile benzer.. Ancak dikkatimi çeken direksiyonunun farkedilir derecede ağır, arka tarafın basık olmasıydı.

Ufukk Bey kia vengayı da inceledim, hatta test sürüşü de yaptım. Benim baktığım dönemde donanım olarak eksikti, yani otomatik klima, esp gibi olmazsa olmaz donanımları yoktu.. (sonradan donanımlı versiyonunun çıktığını sitesinden gördüm) ix 20 ye göre artısı ise güçlü dizel motoru idi. Yalnız 1.6 128 hp motor çok gürültülü ve kağıt üstündeki değerleri vermekten çok uzaktı. Sürüş olarak 1.4 90 hp Hyundai motorundan güçlü olduğunu hissedemedim. Yine belli yerlerdeki (özellikle iç kapı kolu) malzeme kalitesi de kötüydü.)

Hyundai accent blue aracı da test ettim araç fiyat/donanım olarak gayet güzel, dizeli de gelmeye başladı ancak bu aracın da şirket aracı olarak çok tercih edileceğini düşündüğümden soğuk bakıyorum.

Aslında dediğiniz gibi octavia da düşünülebilir ama niyeyse vw ve grubu markalarına karşı ben de bir önyargı oluştu.

Bu arada yeni aracınızı güzel günler de kullanmanız dileğiyle..
Oku Kasım 02, 2011, 12:58:34 #16
LiLaLo

Pek bir fark göremedim ben...

207 16v
Oku Kasım 02, 2011, 15:45:09 #17
BGR

Ben olsam corolla d4d alirdim sorunsuzca binerdim bence en iyi dizel motor sinifinda
Oku Kasım 30, 2011, 09:07:31 #18
MaDeN

Ben olsam corolla d4d alirdim sorunsuzca binerdim bence en iyi dizel motor sinifinda

yapma hocam e-hdi 'ın yanında çağ dışı bir motor d4-d performanssız ve çok yakıyor..

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan