207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 23:06:03
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 12, 2011, 12:40:17 #0
mike

yeni 308

Türkiyeye ne zaman gelir bilinmez, makyaj yapmış 308.

Oku Mayıs 12, 2011, 15:25:56 #1
cenga03

Ynt: yeni 308

Türkiyeye ne zaman gelir bilinmez, makyaj yapmış 308.

Haziranda gelecek

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 12, 2011, 17:55:00 #2
İsaoglu10

Direksiyon yine değişmemiş zevksiz herifler ya
Oku Mayıs 12, 2011, 20:47:11 #3
mike

Direksiyon yine değişmemiş zevksiz herifler ya

zamanında Peugeot genel müdürü, kayınçosunun sahibi olduğu şirkete yaptırmış hatırı sayılır sayıda, o yüzden değişmeyecekmiş Tongue

Oku Mayıs 12, 2011, 21:08:38 #4
caq1n

peki bi soru sormak istiyorum.

1.6 dizel araç ne alırdınız max 35.000

Oku Mayıs 12, 2011, 21:25:46 #5
erhan77

[/quote

benım 35.00o bütçem olsa reno clio hb 1.5 dizel 85 hp ya da opel corsa 1.3 75 hp dizel enjoy alırdım.
Oku Mayıs 13, 2011, 11:57:48 #6
cenga03

Sıfır mı ikinci el mi?

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 13, 2011, 14:13:55 #7
RUNo_32

sislerindeki nikelaj aynı yeni corsa gibi olmuş Smiley model çalmışlar resmen Smiley

Oku Mayıs 13, 2011, 21:19:34 #8
erhan77

sislerindeki nikelaj aynı yeni corsa gibi olmuş Smiley model çalmışlar resmen Smiley

bencede Wink dikkat etmemiştim ama hakikatten resmen kopyası olmuş Smiley)
Oku Mayıs 16, 2011, 10:56:42 #9
06 EFKAN 06

fiyatı ne kadar bilmiyorum ama ben yeni C4 çok beğendim

*****!!!Sadece Çizgifilm Kahramanlarının Sigortaya İhtiyacı Yoktur !!!********!!!Yoktur İhtiyacı Sigortaya Kahramanlarının Çizgifilm Sadece!!!*****
Oku Haziran 23, 2011, 15:41:20 #10
ufukk

Peugeot'nun 207 ile birlikte yaptığı kalite sıçraması; 508 ile bir adım daha ileriye gitti.

Citroen de C4'le kervana katıldı.

Bu ikinci sıçramadan sadece makyajla kısıtlı bir biçimde faydalanan 308; her ne kadar iyi bir araç olsa da; C4 varken tercih edilecek bir araç değil.

Aynı durum C5 için de geçerli; bu kez Peugeot'nun lehine yani ters yönde... C5 de ilk basamaktaki sıçramanın ürünü; 2. basamaktan sadece makyajlanarak kısıtlı düzeyde yararlandı; 508 varken C5 de alınmaz diye düşünüyorum.

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Haziran 23, 2011, 19:54:14 #11
nalper

Peugeot'nun 207 ile birlikte yaptığı kalite sıçraması; 508 ile bir adım daha ileriye gitti.

Citroen de C4'le kervana katıldı.

Bu ikinci sıçramadan sadece makyajla kısıtlı bir biçimde faydalanan 308; her ne kadar iyi bir araç olsa da; C4 varken tercih edilecek bir araç değil.

Aynı durum C5 için de geçerli; bu kez Peugeot'nun lehine yani ters yönde... C5 de ilk basamaktaki sıçramanın ürünü; 2. basamaktan sadece makyajlanarak kısıtlı düzeyde yararlandı; 508 varken C5 de alınmaz diye düşünüyorum.

ufukk Bey merhaba..

Bu aralar ben de yavaştan arabamı değiştirmeyi düşünmeye başladım.. Epeyi de bir aracı test ettim ve ilginç bir şekilde, diğerlerinin yanında nispeten eski kalan 308 beni en çok tatmin eden araç oldu. (Ferahlık, motor performansı, fiyat, malzeme kalitesi, makyajlı için donanım/fiyat)

Yeni C4 ü test ettim ve aracın basıklığını ve kapılardaki malzeme kalitesini beğenmedim.. Arka koltukta oturan eşimin görüşü ise benden daha kötüydü.

Diğer araçlar ise;

Astra; pahalı, motoru bence yetersiz,
yeni focus: bence fiyasko (torpido uzay mekiğinden fırlamış gibi)
megane: kötü
corolla: bana göre değil
mazda 3: pahalı
golf: o parayı o donanıma vermem,
jetta:pahalı vb..

Ha bu arada, hyundai ix 20 de aklımı çelen araçlardan biri ama fiyatı biraz yüksek.. (Dizel motorlu araçlar için konuşuyorum.)
Oku Haziran 24, 2011, 07:54:38 #12
ufukk

Alper Bey merhaba,
Uzun zaman sonra yazınızı görmek güzel oldu.

Öncelikle gönlünüzden geçen araca bir an önce kavuşmanızı ve yeni aracınızla mutlu olmanızı dilerim. Bu arada Temmuz'da ciddi ÖTV ve faiz artışları bekleniyor, o yüzden ben elimi çabuk tuttum. Aklınızda bulunsun... (Bilginin kaynağı güvenilir olduüu halde %100 doğru bir bilgi değildir... Sektördeki üst düzey kişilerin tahminidir...)

Bahsettiğiniz araçlarla ilgili yorum yapmayacağım. Siz zaten tarafsız bir biçimde incelemenizi yapıp alacaksınız, bunu biliyorum. Yine de C4'ü değil de 308'i beğenmenize şaşırdım açıkcası. Tabii iki aracı da sürmüş değilim, sadece dışarıdan bakarak konuşuyorum. Ben bahsi geçen sınıfta Megane Sport Tourer'ı beğendim ve siparişini verdim.

Bahsettiğiniz araçlardan başka bir de Octavia'ya bakabilirsiniz ancak kasa değiştireceği aklınızda bulunsun.

ix20 yerine bence Venga düşünün. Motoru daha iyi. Ayrıca ben nedense Kia'ları Hyundai'lerden çok daha fazla beğeniyorum.

Hesaplı bir seçenek olarak Ceed ya da Ceed SW da düşünebilirsiniz.

B segmenti olması ve "taksici arabası" imajı sizi rahatsız etmiyorsa; Hyundai Accent Blue da düşünebilirsiniz.

Bu arada benim size tavsiyem kesinlikle almışken bagajı büyük bir araç almanız. Bir de kafanızdaki araçların tümüyle test sürüşü yapmanız, hem de mümkünse seçenekleri 2 ya da 3'e indirdikten sonra birer kez daha sürün.

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Haziran 24, 2011, 11:12:19 #13
cenga03

Meganın kötü bulduğunuz yönlerini merak ettim doğrusu. Kendi sınıfındaki en iyi araç bence şu anda

Oku Haziran 24, 2011, 12:57:11 #14
erhan77

Meganın kötü bulduğunuz yönlerini merak ettim doğrusu. Kendi sınıfındaki en iyi araç bence şu anda

+ III
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan