207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 23:05:35
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 09, 2011, 08:02:03 #0
cenga03

Kocaeli - Kartepe

Arkadaşlar bu hafta sonu hanımı da aldım. Maşukiyenin yolunu tuttuk. Hazır oraya kadar gitmişken Kartepeye çıkmadan olmaz dedim. Vurduk kendimizi dağ yollarına  Cheesy Kartepenin zirve yüksekliği deniz seviyesinden 1.650 metre olarak belirtilmiş. Tam zirveye kadar yol olmasada sanırım 1.550 - 1.600 metre arası bir yüksekliğe ulaştık. Yol tahmin edeceğiniz üzere oldukça virajlı. Tırmanışta çoğunlukla 2. ve 3. viteste seyir halinde iken çok nadir olsada bazı düzlüklerde 4. vitesi görebildim. Araç yolunun son noktasına ulaşmamız keyfi molalar sebebiyle yaklaşık 1 saati buldu. İnişte ise yalan olmasın aracı hanım kullandı. Attı vitesi salıverdi aşağı doğru kendini  Cheesy Bu keyifli yolculuktan bir kaç kareyi aşağıda sizinle paylaşmak istedim.

Selamlar...

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 16, 2011, 20:31:58 #1
Y.Orcun

Ynt: Kocaeli - Kartepe

beyaz güzel renk. bizim araçlara da çok güzel yakışıyor. allah kaza bela vermesin ne güzel karı koca kullanıyorsunuz. Manzara da bir harika belli yolculuğun güzel geçtiği.

arka camlarda film var galiba kaç numara ? çevirmede falan ıskıntı oluyor mu ?

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Mayıs 16, 2011, 21:06:15 #2
fatihRC

Cenk aracın beyazmış ya, profil resmin yüzünden siyah zannediyordum  Smiley

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Mayıs 17, 2011, 10:25:38 #3
cenga03

beyaz güzel renk. bizim araçlara da çok güzel yakışıyor. allah kaza bela vermesin ne güzel karı koca kullanıyorsunuz. Manzara da bir harika belli yolculuğun güzel geçtiği.

arka camlarda film var galiba kaç numara ? çevirmede falan ıskıntı oluyor mu ?
Kardeş camlar filim değil renkli cam aracın uygunluk belgesinde renkli cam olarak geçiyor. O belgeyi de yanımda taşıyorum polis çevirirse gösteririm. O yüzden bugüne kadar sıkıntı olmadı.

Saolasın beğendiğin için,

Hanım çok hevesli araba kullanmaya yavaş yavaş öğrenior işte.  Cheesy

Kartepe ve maşukiye çok güzel yerler fırsatınız olursa kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 17, 2011, 10:26:40 #4
cenga03

Paşam öfkesinden siyah duruo o kuş pislemişde üzerine ondan  Grin

Oku Mayıs 17, 2011, 10:41:12 #5
fatihRC

Değiştir şunu ruhum karardı koy beyazı  Grin

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Mayıs 17, 2011, 11:53:47 #6
cenga03

Değiştir şunu ruhum karardı koy beyazı  Grin

Seni mi kıracağım paşam değiştirdim.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan