207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 23:04:37
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 05, 2011, 23:10:58 #0
erhan77

Bursa'lı 207 sahipleri buraya.!!

207 Tr fan kulübü ahalisine Önemle Duyrulur.!

Sayın site adminlerim,saygı değer RC-le mans-GT'li ağabeylerimiz ve sevgili 4 kapılı dostlarım Cheesy Cool

bugün şöyle bir baktımda bu konu başlığı altında ankaralı ve istanbullu arkadaşların sabit konuları varken biz bursalıların yok Smiley öncelıkle adminlerden talebim şudur ki ; açtığım bu konuda sabitlenıp biz bursalı 207ci arkadaşlar başlık altında konusup org. yapalım..

şimdi diyeceksınz kı zaten bursalı kaç tane 207 sahibi var ki ? Smiley bende bu akşama kadar böyle düşünüyorduuumm ta ki,Peugeot Bursa team kurucusu rüstem abimizi tanıyana kadar (sitemızde 'zumruttepe'isimli üye) meğer bursada her perşembe rc-gt sahipleri bulusuyrlarmıs bende resımlere bakınca hiç bu kadar lemansı yan yana görmemiştim çok başarı buldum organızasyonlarını..

kısacası şudur ki artık bursa peugeot team'dakı arkadaşalrda bize katılacak ve özellkle bursa organızasyonları daha sık olup eğlencelı hale gelecektir..
tabi bunun site içerindeki karşılıklı bilgi alış-verişinde çok fayda göreceğimize eminim.. bakıyorumda bi vw sahipleri,diğer araç markalarının fanları ne kadar sık ve güzel organızasyonlar yapıyor ama bız bu konuda daha çok lafta kalıyoruz Smiley) ama eminim peugeot bursa takımınındakı arkadaslarında katılımlarıyla en azındanbursa ve çevresındekı organızasyonunun artacağına eminim..

Saygılar..
Oku Mayıs 05, 2011, 23:50:57 #1
zambabe

Ynt: Bursa'lı 207 sahipleri buraya.!!

hadi hayırlısı diyelim erhan Wink
Oku Mayıs 06, 2011, 09:36:05 #2
fatihRC

Erhan Bursa da 5 le mansı yanyana görünce hoşuma gitti ve kıskandım açıkcası Cry İstanbul da böyle birşey görmedim malesef

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Mayıs 06, 2011, 10:04:03 #3
alidata

Hadi hayırlısı, çok güzel bir başlık olmuş, umarım hedefine ulaşır. Havalar bi düzelebilse, zamanı geldi de geçiyor Bursa organizasyonunun Smiley

Oku Mayıs 06, 2011, 10:47:28 #4
erhan77

Hadi hayırlısı, çok güzel bir başlık olmuş, umarım hedefine ulaşır. Havalar bi düzelebilse, zamanı geldi de geçiyor Bursa organizasyonunun Smiley

tesekkur ederım inş. admın arkadaşlar isteğimi kbul eder ve biz bursalılar olarak sabit bi konu baslıgı altında toplanır bu başlıktan konusuruz Wink)
Oku Mayıs 06, 2011, 10:54:53 #5
erhan77

Erhan Bursa da 5 le mansı yanyana görünce hoşuma gitti ve kıskandım açıkcası Cry İstanbul da böyle birşey görmedim malesef

bende burada daha önce çk bulusma gördum ama hiç bu kadar lemansı yanyana görmedim Cool..ve bu kadar sık görüşen bi grupta pek görmedım gerçekten rüstem abinin organızasyonu yapılabilite konusunda başarılı buldum hemen hemen her perşembe bulusuyorlar.. bnım en beğendiğim bı kaç foto

ve insan bunları görünce diyor kı niçin birlik olup bu sayılar daha da artmasın ki ? istanbul ve bursa cevresı aynı noktada toplansa fena mı olur Smiley)
Oku Mayıs 06, 2011, 11:57:37 #6
fatihRC

Offff canını yiyim ben bunların  Grin
Nekadar güzel gözüküyorlar

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Mayıs 06, 2011, 12:10:49 #7
echo24

aynen erhan arkadaşıma bende katılıyorm ve destekliyrm bukadar bursalı insan var bi org. yapamadık daha şmdiye kadar
Oku Mayıs 06, 2011, 15:17:54 #8
zambabe

bizim buluşmada yalan oldu gitti ali  , cem arabayı sattı buluşma yattı   Cheesy
Oku Mayıs 10, 2011, 21:25:11 #9
erhan77

heralde hiç bi adminimiz konuya olumlu bakmamıs ve cevap yazma gereği duymamıs..ama her nasıl ki ankaralıların istanbullularn böyle bi başlıkları var ve oradan org. yapıyorsa biz bursalılarda bunu yapmak istiyoruz..
buna olumsuz bakanlara en basit örneği yukarıda paylastığım foto var..Sorarım sizlere; Siz hiç bu kadar le mansı yanyana gördünüz mü ?
siz hiç her hafta buluşma gerçekleştiren bir grup 207'ci  gördünüz mü ?

forum yetkilileri olarak destek olmak yerine neden köstek olunuyor merak ediyorum..
günlerdir her ilde bulusma istiyoruz org. istiyoruz deniyor buyrun gelin bu perşembe bursa'ya..Aslanlar bursada biraraya geliyor..
Oku Mayıs 11, 2011, 16:40:18 #10
erhan77

fatih abi stickerları kap sende gel 6 lemans yanyana olsun Smiley) peugeot bursa takımının destekleriyle  bursada 207tr rüzgarları essin Wink
Oku Mayıs 12, 2011, 10:17:54 #11
fatihRC

fatih abi stickerları kap sende gel 6 lemans yanyana olsun Smiley) peugeot bursa takımının destekleriyle  bursada 207tr rüzgarları essin Wink
Yakın olsa bir dakka düşünmem 6 lemansın fotoğrafları harika olurdu,olmadı  5 lemansı istanbula getirsen  Wink

Oku Mayıs 12, 2011, 16:10:10 #12
erhan77

abi işte pilot nokta Smiley istanbuldan,balıkesirden,yalovadan gelenler bursada ortak noktada bulusalım dıyoruz Wink)
ayrıca bugun 20:30 da bursa-Görüklede petrol Ofisinde buluşma vardı hava şartları dolasıyla haftaya ertelendi Smiley)
bilginize..
Oku Temmuz 11, 2011, 17:50:24 #13
zambabe

vallaha bir aksilik olmazsa fsm ye gelmeyi düşünüyorum ordanda işe koparım Wink
Oku Ekim 24, 2011, 12:30:58 #14
TolgaErtem

bende burada daha önce çk bulusma gördum ama hiç bu kadar lemansı yanyana görmedim Cool..ve bu kadar sık görüşen bi grupta pek görmedım gerçekten rüstem abinin organızasyonu yapılabilite konusunda başarılı buldum hemen hemen her perşembe bulusuyorlar.. bnım en beğendiğim bı kaç foto

ve insan bunları görünce diyor kı niçin birlik olup bu sayılar daha da artmasın ki ? istanbul ve bursa cevresı aynı noktada toplansa fena mı olur Smiley)

Keşke Smiley Hiç olmazsa ayda bir istanbul ve Bursa grubu ortak bir noktada buluşulabilir Grin Kocaeli çevresi, Yolava civarları bence

2010 RC 1.6 lt. Turbo . 1.1 Bar . 210 Hp+ . 330 Nm+ Seat Ibıza Cupra Sport FMIC . S3 DumpValve . ECU Remap Stage2 . Supersprint Downpipe+Catback Egzos . Sprintbooster . BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System . Cry02 Hava Soğutma Kiti . K&W 35mm . Mtec 6000K Xenon Kit
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan