207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:59:54
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 06, 2011, 11:13:13 #30
cenga03

Ynt: acil yardım

sana güveniyorum Cheesy benm araba kendince homurdanıyor ama bana yetmiyor Cheesy

benim araç cıyaktıyor böyle beni kurtarın der gibi.
hava flitresi var kafamda şu an.

birde bende de şöyle bir durum var 110 120yle giderken (eminim hızlandıkça artacaktır) pedallarda titreme oluyor bende bunu anlamadım.
Pedalların hepsinde mi titreme var eğer sadece fren pedalın titriyorsa disklerlerde düzensiz aşınma olmuş olabilir. Eğer fren pedalı ile direksiyonda titriyorsa tekerlerklerinde balans olabilir.

fren pedalında sorun yok sadece gaza basarken titreme var. devir arttıkça titremenin şiddetide artıyor.
Direksiyonda titreme var mı?

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 07, 2011, 16:27:18 #31
Y.Orcun

Ynt: acil yardım

sana güveniyorum Cheesy benm araba kendince homurdanıyor ama bana yetmiyor Cheesy

benim araç cıyaktıyor böyle beni kurtarın der gibi.
hava flitresi var kafamda şu an.

birde bende de şöyle bir durum var 110 120yle giderken (eminim hızlandıkça artacaktır) pedallarda titreme oluyor bende bunu anlamadım.
Pedalların hepsinde mi titreme var eğer sadece fren pedalın titriyorsa disklerlerde düzensiz aşınma olmuş olabilir. Eğer fren pedalı ile direksiyonda titriyorsa tekerlerklerinde balans olabilir.

fren pedalında sorun yok sadece gaza basarken titreme var. devir arttıkça titremenin şiddetide artıyor.
Direksiyonda titreme var mı?

dereksiyonda da problem yok özellikle ellerimi bıraktım sıkıntı oluyor mu diye ama cxx sadece pedal

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan