207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:57:35
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 27, 2011, 02:47:47 #0
erhan77

bu araçlardan hangisi ?

arkadaşlar yakın zamanda 207'mı satıp 0 araç almayı dusunuyrm yaklasık olarak 30.000 en fazla 35.000  bı bütçem var.
düşündüğüm araçlar
-Fiat-grande punto 1.3 multijet 75 hp
-fiat punto evo 1.3 multijet 75 hp
 -renault clio hb extreme 1.5 dci 85 hp ya da clıo hb extreme 1.2 75 hp
-opel corsa 1.3 cdti

en çok aklıma yatan grande punto veya clıo extreme 1.2 fakat clıo nun 1.2 sı nasıl bı performansı vardır merak edıyorum bu saydığım araçlara eş değer olur mu ?

ayrıca hepsi arasında değerlendirmeyi şuna göre yaparsanız iyi olur.
1öncelıkle zaten yakıt tuketımı
2yol tutusu performans
3servis ağı yedek parça pazar durumu
kullnıslılık ergonomık yapı (sorunsuz olması )

kullanan, hakkında tecrubesi olan, doğru fıkırlerı olanların düşüncelrı bnm ıcın önmlıdır..
tesekkurler
Oku Nisan 27, 2011, 08:07:23 #1
kLiness

Ynt: bu araçlardan hangisi ?

erhan sende gitme aramizdan giden cok bu ara sat git 207 al Smiley)

Ahmet Özeren
Oku Nisan 27, 2011, 09:07:32 #2
07 NDM 73

Clionun 1.2'si biladerimde vardı.Birincisi çok hantal , ikincisi yakıt tüketimi ocağa incir ağacı dikecek cinsten...
 Uzak durmanı tavsiye ederim...  Grin

2008  1.6 HDI  Premium - Cam Tavan - 16" Jant - Şeytan Kırmızısı
Oku Nisan 27, 2011, 10:30:21 #3
cenga03

İçlerinde en iyisi clio 1.5 dci ama o da çok tipsiz be hocam yoksa ondan alacaktım bende  Cheesy

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 27, 2011, 11:23:06 #4
erhan77

erhan sende gitme aramizdan giden cok bu ara sat git 207 al Smiley)

bı daha fransız arabasına bınceğimi ssanmıyorum gerçi 308 lerede çok fena içim gidiyor amaa Cheesy dedım ya 0 araç alıp takır tukur sesıyle arızasıyla uğrasmak istemıyorm Cheesy
ayrıca arabayı satsam bıle forumdan ayrılmam artık müptelası olduk ınternete grdiğim anda ılk açtığım sayfa oldu Smiley kopmak mümkün mü bu ortamdan Wink)
Oku Nisan 27, 2011, 11:25:10 #5
erhan77

İçlerinde en iyisi clio 1.5 dci ama o da çok tipsiz be hocam yoksa ondan alacaktım bende  Cheesy

doğru diyosun biraz tipsiz ama onada ufak dokunuslarla yakısıklı bı çocuk olur emınım Smiley) benım en çok istediğim clıo 1.5 ama işte 35.000 fiyatı var fazlada yuksek olsun istemıyorum sıkıntı..
bu arada bi araç daha fiat palio 1.3 multijet ?
Oku Nisan 27, 2011, 11:27:12 #6
alenmuga

bundan önceki aracım clio 1.2 idi.  sakınnnn diyorum motor küçük diye aldanma. araba gitmiyo gitsin diye basıncada fena yakıyo. renoda konfor zaten bekleme. araç uzun yolda bile 100 - 110 u 45 - 50 devirde gidiyo tavsiye etmem

Superchips + BMC air filter
90 Hp -- 1.4 HDI TRENDY
Oku Nisan 27, 2011, 11:37:37 #7
erhan77

bundan önceki aracım clio 1.2 idi.  sakınnnn diyorum motor küçük diye aldanma. araba gitmiyo gitsin diye basıncada fena yakıyo. renoda konfor zaten bekleme. araç uzun yolda bile 100 - 110 u 45 - 50 devirde gidiyo tavsiye etmem

tamam arkadaşlar tesekkurler 1.2 clıo dan vazgectim artık sixteen sene almam onu Cheesy
sımdı palıo mu grande punto mu ?
opel corsa mı  punto evo mu ?

kullanan duyan gören bilen varsa beklıyorum görüşlerinizi arkadaşlar..
Oku Nisan 27, 2011, 13:28:51 #8
caq1n

puntonun iç aksamı kullanılan plasik çok fazla. siyah poşeti ertip göğüs yapmışlar araca resmen.

ayrıca radyonun ve klimanın düğmeleri zmanla aşınıyor beyaz çirkin bi görüntü ortaya çıkıyor.

punto evoyunun iç aksamı konusunda fikrim yok ama performası iyi dio sınıf arkadaşımda var.

corsa sanki biraz pahalı gibi ama yine içlerinde ideali corsa gözüküyor. ayrıca corsanın arka bagaj camı dar. peugeotunu aratır cinsten.

Aklıma gelen modeller var bi kaç tane ;

seat ibiza 1.6 lt TDI CR 90 hp   Reference   36.000 TL (Sıfır)
fabia 1,6 TDI
fiesta 1,6 TDCI veya 1,4 TDCI
Opel Astra 1,3 Essentia 90 HP

Oku Nisan 27, 2011, 14:12:46 #9
erhan77

puntonun iç aksamı kullanılan plasik çok fazla. siyah poşeti ertip göğüs yapmışlar araca resmen.

ayrıca radyonun ve klimanın düğmeleri zmanla aşınıyor beyaz çirkin bi görüntü ortaya çıkıyor.

punto evoyunun iç aksamı konusunda fikrim yok ama performası iyi dio sınıf arkadaşımda var.

corsa sanki biraz pahalı gibi ama yine içlerinde ideali corsa gözüküyor. ayrıca corsanın arka bagaj camı dar. peugeotunu aratır cinsten.

Aklıma gelen modeller var bi kaç tane ;

seat ibiza 1.6 lt TDI CR 90 hp   Reference   36.000 TL (Sıfır) bu fiyata clio alırım
fabia 1,6 TDI        babama hiç bi güç skoda aldıramaz Cheesy hiç sormam bile o yuzden Cheesy
fiesta 1,6 TDCI veya 1,4 TDCI     arkadaşımda var çok kalas bi araç yani çok sert oldgunu söylüyor
Opel Astra 1,3 Essentia 90 HP  aslında ençok istediğim araç ama dizeli olursa olur oda 40.000 lira :S

ve opel corsa yı aslında bayan arabası gibi biçimsiz görsemde az önce bi corsa gördüm gri-açılır tavan-zannedıyorm 5 lık yay vardı bi anda aklımmı aldı Cheesy çok cazip gelmeye basladı corsa ama şöylede bişi var kı parçaı tavan yapan araçlardan birisi yanı ilerde parçası cep yakar Smiley)
Oku Nisan 27, 2011, 14:43:42 #10
baybaybay

Öncelikle punto yu unut bence
tabi sen bilirsin neticede ama ben test sürüşü yaptım hiç beğenmedim.
Clio zaten çok hantal bir araç.207 ile kıyaslama bile yapma.
Bunların dışında Corsa-Fiesta  207 nin ikamesi olabilir ancak.Bunları değerlendir.Tabi senin tercihin önemli.
Oku Nisan 27, 2011, 14:51:50 #11
cenga03

Öncelikle punto yu unut bence
tabi sen bilirsin neticede ama ben test sürüşü yaptım hiç beğenmedim.
Clio zaten çok hantal bir araç.207 ile kıyaslama bile yapma.
Bunların dışında Corsa-Fiesta  207 nin ikamesi olabilir ancak.Bunları değerlendir.Tabi senin tercihin önemli.

Sıfır 207 lerde 1.6 dizel seçeneği yok ama mevcut clio lar 1.5 85 hp. 200 nm tork max. hız 174 0-100 km. 14,4 sn. yani 207 den hantal değil aksine daha seri bir motora sahip

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 27, 2011, 15:13:06 #12
Ozgur

O paraya Linea dizel de düşünülebilir. İlla spor tarz olsun dersen Punto Evo iyi tercih olur. Bu dönemde benzinli araçtan uzak durmak gerek, illa dizel. 
Oku Nisan 27, 2011, 15:21:14 #13
baybaybay

tabi ben yorumlarımı hep benzinli için yaptım.
Dizel asla kullanmam Smiley
sevemedim bir türlü.Maliyet evet canımı sıkıyor ama ne yapalım Smiley
Oku Nisan 27, 2011, 19:45:04 #14
erhan77

O paraya Linea dizel de düşünülebilir. İlla spor tarz olsun dersen Punto Evo iyi tercih olur. Bu dönemde benzinli araçtan uzak durmak gerek, illa dizel. 

kesinlikle..artık benzınlı araç devri mi kaldı zaten almıs basını gidiyor..bu devirde alacaksam dizel alırım..linea alınır ama bana gitmez gerçi megane II sedanları çok beğenıyorum ama 2.ele o paraları vermem.palio alırım yine 2.el araç almam o paraya.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan