207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:28:14
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 88   Aşağı git
threshold ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 17, 2011, 17:29:01 #1035
TolgaErtem

Ynt: RC Sahipleri Buraya

stock = mehmet
mehmet = stock 
stock +mehmet = rc   Grin Grin Grin

Bu Mehmet'i acayip gaza getirir yalnız. Ama su ara askerligi bi aradan cıkarması lazım kardesimin Cheesy

2010 RC 1.6 lt. Turbo . 1.1 Bar . 210 Hp+ . 330 Nm+ Seat Ibıza Cupra Sport FMIC . S3 DumpValve . ECU Remap Stage2 . Supersprint Downpipe+Catback Egzos . Sprintbooster . BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System . Cry02 Hava Soğutma Kiti . K&W 35mm . Mtec 6000K Xenon Kit
Oku Aralık 18, 2011, 01:10:11 #1036
threshold

evt ya kaçırmayın kızları zaten bir tane vardı sitede onuda kaçırdık içimiz kaçtı tadımız tuzumuz kalmadı  Cheesy Cheesy Cheesy
doğru diyorsunuz içleri kaçırmamak lazım Smiley
Grin Grin Grin sorma valla sitemizdeki tek bayan üyeyi de kaçırdık ondan sonra siteye uzaylılar ve işportacılar musallat oldu bi yüzümüz gülmedi Grin Cheesy Cheesy siteye bi kurşun mu döktürsek naapsak Cheesy

****  RC under construction  ****
Oku Aralık 18, 2011, 01:19:29 #1037
threshold

stock = mehmet
mehmet = stock  
stock +mehmet = rc   Grin Grin Grin

Bu Mehmet'i acayip gaza getirir yalnız. Ama su ara askerligi bi aradan cıkarması lazım kardesimin Cheesy
Valla Tolga herşeyden kısmaya çalışıyorum Angry 30 tl böyle bi zamanda az para değil-bi süre güzel iş yapmam gerekecek...
Chip in zamanı geldi de geçiyo bile çoktan gaza gelmiş durumdayım,chip+egzoz+dv. soğuk hava kiti konusunda soru işaretlerim başladı,yazın sıcak havada öyle ya da böyle verimi düşüyor diyen var:bu bana da mantıklı geliyor:istediğin kadar boruyu sis lambasının oraya uzat sıcak havada verim düşüyor deniyor.Değişkenler beni rahatsız eder ben bu mantıkla 200hp alabilmem lazım o da bana yeter,stabil olsun temiz iş olsun Wink

Oku Aralık 18, 2011, 04:35:29 #1038
erhan77

arkadaşlar bu arada bısı sormak istiyorum bu yenı kasa opel astra 1.4 turbo 140 hp ve 1.6 180 hp turbo araçlara lpg uygulaması oluyor mu ? bi arkadaş iddia ediyor sorunsuz olur problem olmaz yapan var dıye..yapıldgnı bılıyorm landırenzo anlasmalı opelle yapıyor fakat sorun yasanıyormus dıye duydum ne diyorsunuz ?
Oku Aralık 18, 2011, 13:03:07 #1039
kabusizmit

arkadaşlar bu arada bısı sormak istiyorum bu yenı kasa opel astra 1.4 turbo 140 hp ve 1.6 180 hp turbo araçlara lpg uygulaması oluyor mu ? bi arkadaş iddia ediyor sorunsuz olur problem olmaz yapan var dıye..yapıldgnı bılıyorm landırenzo anlasmalı opelle yapıyor fakat sorun yasanıyormus dıye duydum ne diyorsunuz ?

Zavolli takıyor ama kullananların yorumları onemli
Oku Ocak 30, 2012, 19:57:55 #1040
anılaşık

herkese selamlar ben arabamı alçaltmayı düşünüyorum,öğrenciyim hem cazip olsun hem arabam yakışıklı dursun fln..Görüş,fikir ve bilgilerinize açım Smiley
Oku Ocak 31, 2012, 11:37:18 #1041
threshold

herkese selamlar ben arabamı alçaltmayı düşünüyorum,öğrenciyim hem cazip olsun hem arabam yakışıklı dursun fln..Görüş,fikir ve bilgilerinize açım Smiley
sana bi ordu fikir veren olacaktır ama benimkisi en enteresanı olacak Wink stock gez Grin Cheesy Cheesy dünyadki sayılı stock rc lerden biriyim (kutu içi kn dışında)

Oku Ocak 31, 2012, 18:12:21 #1042
anılaşık

Hemen ikna oldum stock gezicem:D ama bari amerikan stoplar varya ondan yapalım ya yahşi duruyo.
Oku Şubat 01, 2012, 01:22:21 #1043
threshold

Hemen ikna oldum stock gezicem:D ama bari amerikan stoplar varya ondan yapalım ya yahşi duruyo.
abi sen bana bakma ne istiyorsan yap,ben çok ince eler sık dokurum-o kadar düşündüm taşındım tek mantıklı bulduğum şey:kutu içi KN filtre + chip ,tüm varımı yoğumu bedelli askerliğe verdim chip biraz daha bekleyecek.uzun yolculuğu seviyorum ve ses mühendisiyim bu yüzden kat iptaline yanaşmadım gürültüden nefret ediyorum ne yazık ki Sad stock gezsem de şehirlerarası beni geçene daha raslamadım  Wink

Oku Şubat 01, 2012, 01:29:25 #1044
erhan77

abi sen bana bakma ne istiyorsan yap,ben çok ince eler sık dokurum-o kadar düşündüm taşındım tek mantıklı bulduğum şey:kutu içi KN filtre + chip ,tüm varımı yoğumu bedelli askerliğe verdim chip biraz daha bekleyecek.uzun yolculuğu seviyorum ve ses mühendisiyim bu yüzden kat iptaline yanaşmadım gürültüden nefret ediyorum ne yazık ki Sad stock gezsem de şehirlerarası beni geçene daha raslamadım  Wink

adam özetle tek rakibim THY diyor Smiley

yalnız peugeot genel merkezden gelen habere göre stock RC ler kullanıcı hatasından dolayı toplanacakmış Cheesy filtreler sayılmıyormuş Smiley)
Oku Şubat 01, 2012, 01:46:48 #1045
threshold

Cheesy Cheesy erhanım toplanmadan bi sen de kullan bari Wink peugeot rc yi toplasa ne olacak adamlar rc nin motorunu görünce ufo görmüş gibi bakıyo konu hakkında pek bi bilgileri yok Grin
gerçi bende de bi acaiplik var hala stock olmak acaip bi duygu Cry

Oku Şubat 01, 2012, 12:16:01 #1046
anılaşık

İzmirde yetkili serviste chip işine girme hiç fln diye uyardılar beni samimi bi kaç abim, onun dışında ben herşeyden memnunum şehir içinde yürüyüp gitmediğim araba yok gibi bi de burası izmir çok uçuk araçlar yok trafikte:) ama son hız hiç tatmin edici diil abi ya..
Oku Şubat 01, 2012, 13:01:55 #1047
twobye

Mehmet Gazihan artık İzmirde de chip yapıyor İstanbuldan uzaktan yönetim ile Ağaçlıyol da Bosch car service bayisinde. En iyi yapanlardan birisidir.

Oku Şubat 01, 2012, 17:06:07 #1048
threshold

İzmirde yetkili serviste chip işine girme hiç fln diye uyardılar beni samimi bi kaç abim, onun dışında ben herşeyden memnunum şehir içinde yürüyüp gitmediğim araba yok gibi bi de burası izmir çok uçuk araçlar yok trafikte:) ama son hız hiç tatmin edici diil abi ya..
son hız bana yetiyor hayatı seviyorum yaşamak güzel Wink  eğer öyle bi derdin varsa şanzımanı değiştir 6 vitese geç,tolga 5.viteste 260 hedefliyor bu yüzden dişlilerin arasını açtırıyor.son hız olarak 240 ı geçen arkadaşımız var-sen kaç yakaladın son hız olarak??
chip doğru şekilde yapıldığı sürece hiçbir problem çıkartmaz.aracın hangi yıla ait?

Oku Mart 20, 2012, 21:14:14 #1049
fatihRC

Arkadaşlar dün tuvtürk muayenesinde kat iptali, Blow Off ve 5 koltuk muhabbetinden 3 Ağır kusur verdiler.Bugün katı takıp,blow off söktüm ama 5 koltuk olayını değiştiremedim sabah bostancı emniyete gidip derdimi anlattım,bizim yapabiledeğimiz bir durum olmadığını söylediler çünkü bendeki uygunluk belgesinde de 5 koltuk yazdığından elimizden birşey gelmiyeceğini dile getirdiler.
Yarın tekrar tuvtürke randevu aldım inşallah derdimi anlarlar  Angry

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Sayfa: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 88   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan