207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:23:04
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 28, 2012, 10:51:29 #15
bodrum7

Ynt: Led Gündüz Farı

arkadaşlar benim aracımda tamponda sis farı yeri yok ben nasıl bu şekilde sis farı takabilirim, iile tampon değiştirmem mi gerek yoksa şerit şeklinde gündüz farları var onları montajlayabilirmiyim?
Oku Ocak 29, 2012, 17:10:30 #16
umit-ziya

Biraz ugrasirsan ? 2011 sonrasi tamponlarinda oldugu gibi sis fari montajlayabilirsin ? Led uygulamalari bence cok cakma oluyo ? Cikmacilardan uygun bi fiyata tamponda bulabilirsiniz aslinda ? Sonrada sizden cikani da satarsiniz ? Sahibindene koyun gider valla Wink

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 30, 2012, 00:53:45 #17
alimerto

iyi düşünülmüş gerçekten, görüntü hoşumada gidiyor aslında! faydalı araştırmak lazım  Roll Eyes

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Ocak 30, 2012, 19:24:27 #18
BJ986

bizim sislere xenon olmuyor malum eritiyor yuvayı acaba böle bişey mı alsak nasıl olur hoşuma gıttı valla acaba bıze uyarmı???

A&A
Oku Şubat 06, 2012, 11:52:14 #19
erdeka84

park lambalarımı  bende değiştirdim photon marka, soğuk mavimsi bi renk veriyor.. ilk denediğimde uyarı verdi ancak sonrasında uyarıyı bi daha almadım. . .  ve en güzeli de aslında sorun olan parklarımı ve aracımı kapattığım da 5 dakika kadar yanık kalıyor ve sönüyor buda ayrıca hoş bi görüntü ortaya çıkarıyor. .

bi arkadaşta sormuş ama bide ben sorsam aracım trendy ve sis yeri yok. bu tampona sis farı uygulama imkanım durumum nedir??
Oku Şubat 06, 2012, 12:40:43 #20
207SW

bizim araçların orjinal fabrika cıkışı farları zayıf mı banamı öyle geldi dün dikkatimi cekti farlar biraz kirlenmiş,yolda far yanıyormu yanmıyormu anlayamadım. onun yerine beyaz ampül taksam milleti rahatsız etmeyen cinsten ne maliyeti olurki hiç bilmediğim bir konu bu far olayı

J F
Oku Şubat 06, 2012, 13:53:18 #21
junker

bizim araçların orjinal fabrika cıkışı farları zayıf mı banamı öyle geldi dün dikkatimi cekti farlar biraz kirlenmiş,yolda far yanıyormu yanmıyormu anlayamadım. onun yerine beyaz ampül taksam milleti rahatsız etmeyen cinsten ne maliyeti olurki hiç bilmediğim bir konu bu far olayı

Beyaz ampul tabir edilen mavi camli ampullerin lumeni cok dusuk, orjinalinden cok daha kotu olur gorus.

Oku Şubat 20, 2012, 13:42:19 #22
The_Lord

led sis bende çok araştırdım  notto aldım gittigidiyor dan gayet güzel 42 tl takar takmaz fotolarını paylaşacağım. ürünü görmek isterseniz adres bu arkadaşlar.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/peugeot-207-led-sis-lambasi-2006-sonrasi-45175725
Oku Mart 13, 2012, 21:36:05 #23
serkanca07

bunu kendimiz monte edebilirmiyiz.uçları soketlimi?
Oku Mart 14, 2012, 09:14:46 #24
207SW

led sis bende çok araştırdım  notto aldım gittigidiyor dan gayet güzel 42 tl takar takmaz fotolarını paylaşacağım. ürünü görmek isterseniz adres bu arkadaşlar.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/peugeot-207-led-sis-lambasi-2006-sonrasi-45175725

bu ürün benimde hoşuma gidiyor..

J F
Oku Mart 14, 2012, 09:36:23 #25
The_Lord

selamlar maalesef soketli değil ucu açık kablo paralel bağlantı yapılıyor. aslında dişi soket ile temin edilirse soketi kullanabilirsiniz.  aracınızın altına girme imkanınız var ise montajını yapabilirsiniz. ama hiç uğraşmayın üstünüz başınız batar. en fazla 30 tl ye elektrikçi takar. takarken söylerseniz orjinal soketi kesmesin yanlızca soketi su almayacak şekilde körlesin. bu sisle belki muayeneden geçmek sorun olabilir. ben her ihtimale kadar çıkaracam. gelecek ay muayene var.
Oku Mart 14, 2012, 18:13:50 #26
Gülmira

Farları yakmadan sadece sislere taktığınız gündüz ledlerini yakabiliyor musunuz?
Oku Mart 15, 2012, 09:20:05 #27
207SW

Farları yakmadan sadece sislere taktığınız gündüz ledlerini yakabiliyor musunuz?

parkı yakdıktan sonra  sonra sisler yanıyor fabrika çıkışı ama bu ayar değişebilir bence

J F
Oku Mart 15, 2012, 10:54:42 #28
junker

parkı yakdıktan sonra  sonra sisler yanıyor fabrika çıkışı ama bu ayar değişebilir bence

Ayarla olmaz ancak ayrı bir hat çekerseniz olur.

Oku Mart 15, 2012, 17:03:28 #29
Gülmira

O zaman sislere gündüz farı taktığımızda sadece gündüz farını yakmak istesek olmuyor. Ben apaçiye kaçmayacak şekilde yeni 308 lerdeki gibi bir gündüz farı taktırmayı düşünüyorum. Böylece sadece gündüz farlarını kullanabiliriz. Fakat herhangi bir arıza uyarısı verir mi bilemiyorum.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan