207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:21:29
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 11, 2011, 12:09:32 #0
fatihRC

Alıntı ile cevap verme

Epeydir karşılaştığım durumu sizlere iletiyorum.
Sırf bende mi oluyor bilmiyorum ama gelen cevapları alıntı yaptığımın zaman en alt bölüme cevap yazarken en üste kayıyor imleç ve ne yazdığımı göremiyorum,düzeltsemde gene yukarı kayıyor.Yazdıklarım en alt kısma yazıyor o ayrı benim şikayetim yukarı kaydığından ne yazdıkları görememek  Undecided
Bu olayı düzeltmenizi rica ediyorum,
Saygılar...

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Nisan 11, 2011, 12:29:56 #1
cenga03

Ynt: Alıntı ile cevap verme

Epeydir karşılaştığım durumu sizlere iletiyorum.
Sırf bende mi oluyor bilmiyorum ama gelen cevapları alıntı yaptığımın zaman en alt bölüme cevap yazarken en üste kayıyor imleç ve ne yazdığımı göremiyorum,düzeltsemde gene yukarı kayıyor.Yazdıklarım en alt kısma yazıyor o ayrı benim şikayetim yukarı kaydığından ne yazdıkları görememek  Undecided
Bu olayı düzeltmenizi rica ediyorum,
Saygılar...
Fatih sanırım o explorer dan kaynaklanıyor. Aynı sorun benim iş yerindeki bilgisayarımda da var ama evde ki bilgisayarımda yaşamıyorum. Google chrome ile forumu açıp denediğinde düzelecektir diye düşünüyorum.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 11, 2011, 12:50:03 #2
hüsrev

abi bazen bende de oluyor ama cenga nın dediği gibi explorer dan kaynaklanıyor olabilir. ben dikkat etmedim bundan sonra dikkat ederim ona göre caqın önlemini alır:)
Oku Nisan 11, 2011, 12:53:42 #3
fatihRC

Explorer 8 kullanıyorum evde ve işde ikisindede yapmakta,birde explorer 9 kurayım durum ne olucak,çok can sıkıcı

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Nisan 11, 2011, 12:54:09 #4
threshold

bende de sürekli oluyor,alıntı yaptığım zaman bi ordu el emeği sarfetmem gerekiyor Grin mozilla ya da google crome kurmadım makinaya nası olsa pc yi değiştircem diye,o da değişemedi bi türlü Cry

****  RC under construction  ****
Oku Nisan 11, 2011, 12:55:52 #5
threshold

Explorer 8 kullanıyorum evde ve işde ikisindede yapmakta,birde explorer 9 kurayım durum ne olucak,çok can sıkıcı
bence google chrome ya da mozilla kullan aramam motoru olarak,explorer dursun öyle...

Oku Nisan 11, 2011, 13:02:15 #6
fatihRC

bence google chrome ya da mozilla kullan aramam motoru olarak,explorer dursun öyle...
Sevmiyorum bir kaç tane arama motoru,sonra sık kullanılan karışıyor.

Oku Nisan 11, 2011, 13:22:16 #7
threshold

Sevmiyorum bir kaç tane arama motoru,sonra sık kullanılan karışıyor.
sadece chrome u kullanırsın o zaman,gayet başarılı o..

Oku Nisan 11, 2011, 13:30:35 #8
fatihRC

Bakalım şimdi 9 u  yükledim.Alıntılı uzun bir mesaj olunca deniyecem

Oku Mayıs 12, 2011, 00:11:29 #9
erhan77

yalnız değilsiniz..Cheesy benım pc de explorer 7-google chrome-ve mozilla var hepsinde aynı sorun var Cheesy
Oku Mayıs 12, 2011, 03:20:54 #10
zambabe

ben opera kullanıyorum sorun yok arkadaşlar Wink
Oku Mayıs 12, 2011, 08:06:45 #11
cenga03

Bah bah opera kullanıyormuş havasını yesinler  Grin

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 12, 2011, 08:18:55 #12
fatihRC

Çok havalı oldu bu paşa  Cheesy

Oku Mayıs 12, 2011, 08:39:11 #13
zambabe

sanata her zaman saygım vardır arkadaşlar onun için opera kullanıyorum  Grin Grin
Oku Mayıs 12, 2011, 08:54:51 #14
cenga03

sanata her zaman saygım vardır arkadaşlar onun için opera kullanıyorum  Grin Grin
Fatih kaptan konuyu sen açmıtın izninle biz yine salça oluyoruz.
Onurcum senin aslanında zaten çok sanatsal duruyor. Yanlız sticker ile kaliper boyama mevzusunu merakla beklioruz unuttuk sanma

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan