207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:15:26
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 10, 2011, 12:48:02 #15
threshold

Ynt: Basından.. (Yorumsuz)

Bu renk tercihi her marka ve modele göre değişir aslında...
 Örneğin beyaz bir doğan slx'iniz olsun bakalım piyasa değerinde satabiliyormusunuz Huh? sebebi şahine benzemesiymiş Smiley
 Peki en çok tutulan renkler arasında gözüken siyah renginde  bir şahin alın bakalım, kardeş olacakmısınız olmayacakmısınız  Grin
 Ben spor arabada kırmızıyı tek geçerim ve arabamı da kendimide sportif hissettiğim için 207'imi alırken şeytan kırmızısında ısrarcı oldum...
 Ama bir BMW , mercedes yada audi gibi oturaklı ve ağır bir araba alacak olsaydım elbette ilk tercihim siyah olacaktı...

+III

kara şahinnn Cheesy
gerçekten bazı araçlara her renk gitmiyor ama 207 ye ben her rengı yakıstırırım
her sohbetimiz 207 aşkıyla sonuçlanıyor Smiley

sağolasın Smiley) adamı isyan ettirsede bazen; ah şu görünüşü, bakışı,performansı yok muuu Smiley) ne onla ne de onsuz olmuyor işte Cheesy
Grin Grin Grin

****  RC under construction  ****
Oku Nisan 10, 2011, 15:07:11 #16

siyah, beyaz ve mavi araba kullanmıştım daha çnceden. 207 alırken başka renk yoktu ellerinde. beyaz istedim 2 ay sonra gelecek dediler Smiley bende mecburiyetten aldom yoksa itina ile beklenecek bir renk değil... gümüş gri yerine köpek balığı grisi isterdim çokta hoşuma gidiyor aslında.

"10 207 1,4 HDI TRENDY
Oku Mayıs 16, 2011, 17:45:10 #17
only pug

her araca göre degısıyo renk olayı.bence a3 e en yakısan renk beyaz ve sıyah .207 yede aynı sekılde beyaz ve sıyah cok yakısıyor..ara renklerı sevmıyorum ben arabada..ya beyaz olucak ya sıyah ya kırmızı .ama öyle bordoya kaçan kırmızı diil..207 gt ve RC lerde olan bayrak kırmızısı..

3 renk dısında arabaya bınmem..sıyah - beyaz -kırmızı  Cool
Oku Mayıs 16, 2011, 18:01:34 #18
kLiness

her araca göre degısıyo renk olayı.bence a3 e en yakısan renk beyaz ve sıyah .207 yede aynı sekılde beyaz ve sıyah cok yakısıyor..ara renklerı sevmıyorum ben arabada..ya beyaz olucak ya sıyah ya kırmızı .ama öyle bordoya kaçan kırmızı diil..207 gt ve RC lerde olan bayrak kırmızısı..

3 renk dısında arabaya bınmem..sıyah - beyaz -kırmızı  Cool
aynen Smiley

Ahmet Özeren
Oku Mayıs 16, 2011, 18:20:17 #19
zurven

fıstık yeşilinin tek yakıştığı araba Smiley
Oku Mayıs 16, 2011, 22:21:25 #20
Crazy Frog

Ben de araba da marjinallik olsun diye farklı renk seçiyorum:) Bu huy böyle de gider heralde.

207'm manitoba griydi, şimdiki aracım günbatımı kırmızısı (turuncuya yakın bi renk).

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan