207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:14:34
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 14, 2011, 23:47:25 #15
erhan77

Ynt: hava filtresi istiorum daaa

işte evlendin arayıp sormaz oldun:) bi akşam cafe palasta oturalım çay kahve içelim:) zamanı sen söyle bana uyar:)
hüsrev konuyu degistirmeeee:)))
Grin Grin hahaha

Cheesy Cheesy ya şu foruma bi chat ayarlasak bi ara oldugu gibi fena mı olur hep konu arasında muhabbet ediyoruz Cheesy neyse ee hava filtresi diyoduk
bende bi ara düşünüyodum açık hava filtresi ama açık hava filtresi için işin ustasını bulmak lazım sıkıntı yaratabılıyormuş
Oku Nisan 15, 2011, 18:05:51 #16
kLiness

işte evlendin arayıp sormaz oldun:) bi akşam cafe palasta oturalım çay kahve içelim:) zamanı sen söyle bana uyar:)
hüsrev konuyu degistirmeeee:)))
Grin Grin hahaha
düşün düşün nereye kadar gidicem bi yere yapdircam en sonunda bide elektronik blow off cıkmıs varmı kullanan ?*

Cheesy Cheesy ya şu foruma bi chat ayarlasak bi ara oldugu gibi fena mı olur hep konu arasında muhabbet ediyoruz Cheesy neyse ee hava filtresi diyoduk
bende bi ara düşünüyodum açık hava filtresi ama açık hava filtresi için işin ustasını bulmak lazım sıkıntı yaratabılıyormuş

Ahmet Özeren
Oku Nisan 15, 2011, 18:45:51 #17
motörhead

ben konular arası muhabbet olmayan, "kuru" siteleri sevmem. böyle iyi:) tabii ki öncelikle sorular cevaplansın, sonra muhabbet. Benim hava filtresiyle ilgili söyleyeceğim bir şey yok ama başlığın sonundaki "daaa"yı ilk okuduğumda aklımdan Karadeniz laz şivesiyle geçirdiğimi söylemeden edemeyeceğim. Ahhahahha

It's not the ride, it's the rider
Oku Nisan 15, 2011, 23:16:36 #18
kLiness

ben konular arası muhabbet olmayan, "kuru" siteleri sevmem. böyle iyi:) tabii ki öncelikle sorular cevaplansın, sonra muhabbet. Benim hava filtresiyle ilgili söyleyeceğim bir şey yok ama başlığın sonundaki "daaa"yı ilk okuduğumda aklımdan Karadeniz laz şivesiyle geçirdiğimi söylemeden edemeyeceğim. Ahhahahha
e normal trabzonluyum Smiley)

Ahmet Özeren
Oku Mayıs 03, 2011, 16:10:26 #19
kLiness

hava filtresini takdım Smiley) acaip bisi oldu valla Smiley ama şöyle bi sıkıntı var pedallar titreme yapio sesden Smiley

Ahmet Özeren
Oku Mayıs 03, 2011, 16:18:22 #20
cenga03

hava filtresini takdım Smiley) acaip bisi oldu valla Smiley ama şöyle bi sıkıntı var pedallar titreme yapio sesden Smiley
Patron filtreyi havalandırmaa deil motora taktıracaktın yanlış olmasın  Grin Grin Grin

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mayıs 04, 2011, 21:47:24 #21
kLiness

Patron filtreyi havalandırmaa deil motora taktıracaktın yanlış olmasın  Grin Grin Grin
Smiley)))))))))))) hallettik abi sorun kalmadii..

Ahmet Özeren
Oku Mayıs 04, 2011, 22:27:55 #22
egetwin

abi su videoyu koyda dinleyelim
karar verelim Cheesy su benzinli arabayı satmadan bi istediğim sesi yakalayıp hevesimi alayım Cheesy :p
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan