207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:09:23
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 07, 2011, 11:22:37 #15
cenga03

Ynt: 100 km de sadece 2.5 lira yakıyor ;))

Arkadaşlar bu kadar ön yargılı olmayın. Bu iş yaygınlaşıp rekabet arttığında o bahsettiğiniz pil kirası falan düşecektir. Biliyorsunuz ki yeni teknoloji her zaman pahalıdır.

Deprem sonrası geçici diye konulan özel iletişim vergisini hala ödeterek kalıcı hale getirdiler. benim teknolojini pahalılığı ile bir problemim yok, eminim yaygınlaşınca fiyatlar düşecektir  ama sorun başka yerde.

Birde korkum, çevreci diye elektrikli arabalara yönelirken, elektrik üretim sıkıntısı var diye Nükleer elektrik santrallerin yaygın hale getirilme ihtimali.
Türkiye' nin nükleer santrale kesinlikle ihtiyacı yok. Olmadı çatıya bi tane pervane koyup kendi elektriğimizi kendimiz üretiriz.  Grin

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 07, 2011, 16:15:33 #16
erhan77

Arkadaşlar bu kadar ön yargılı olmayın. Bu iş yaygınlaşıp rekabet arttığında o bahsettiğiniz pil kirası falan düşecektir. Biliyorsunuz ki yeni teknoloji her zaman pahalıdır.

Deprem sonrası geçici diye konulan özel iletişim vergisini hala ödeterek kalıcı hale getirdiler. benim teknolojini pahalılığı ile bir problemim yok, eminim yaygınlaşınca fiyatlar düşecektir  ama sorun başka yerde.

Birde korkum, çevreci diye elektrikli arabalara yönelirken, elektrik üretim sıkıntısı var diye Nükleer elektrik santrallerin yaygın hale getirilme ihtimali.
Türkiye' nin nükleer santrale kesinlikle ihtiyacı yok. Olmadı çatıya bi tane pervane koyup kendi elektriğimizi kendimiz üretiriz.  Grin

zaten türkiyenın nükleer santralede ihtiyacı yok hava jenaretörlü ve güneş jenaratörlü santreller gelişsse bu ihtiyaç rahatça karsılanır ama işine gelmez devletin..neysee

bence zamanla markaların rekabet gücüyle şimdi den 55-60.000  civarında olan fiyatlar zamanla düşecektir.ve bu pil vergisi denen saçmalıkta ortadan kalkar diye düşünüyorum..

ayrıca araçlar fransada değil TÜRKİYE de Bursa oyak renault fabrikasında seri üretime geçecek..zaten geçen sene ilk olarak bunu Oyak Reno fabrikası yaptı ve 100 adet kadar test aracı sunmuştu.
Oku Nisan 08, 2011, 11:01:33 #17
ufukk

Bu araçların pili kiralık ise; dolum istasyonlarında sadece dolum ücreti karşılığında pil değişimi yapılıyor olsa çok kullanışlı olur...

Yani istasyona gidiyorsunuz, yaklaşık 5 lira verip, pili değiştiriyorsunuz... Pillerin hiçbiri size ait olmuyor... (Bu bir istek tabii, pili çıkarmak saatler sürüyor olabilir!) Bu şekilde; uzun yollar da dert olmaz. Aksi halde ben Ankara'da Antalya'ya gitmek için yolda 2 kez şarj molası vermek zorunda kalırım ki bu bile almamak için bir sebep...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Nisan 08, 2011, 11:12:20 #18
cenga03

Bu araçların pili kiralık ise; dolum istasyonlarında sadece dolum ücreti karşılığında pil değişimi yapılıyor olsa çok kullanışlı olur...

Yani istasyona gidiyorsunuz, yaklaşık 5 lira verip, pili değiştiriyorsunuz... Pillerin hiçbiri size ait olmuyor... (Bu bir istek tabii, pili çıkarmak saatler sürüyor olabilir!) Bu şekilde; uzun yollar da dert olmaz. Aksi halde ben Ankara'da Antalya'ya gitmek için yolda 2 kez şarj molası vermek zorunda kalırım ki bu bile almamak için bir sebep...
Emin değilim ama bildiğim kadarı ile pil kirasının alınma sebebi bu yani dolum için beklemiyorsun dolu pil ile değişim yapıyorsun bu sebepten dolayı kira alınıyor. Ama dediğim gibi emin değilim.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan