Arkadaşlar bu kadar ön yargılı olmayın. Bu iş yaygınlaşıp rekabet arttığında o bahsettiğiniz pil kirası falan düşecektir. Biliyorsunuz ki yeni teknoloji her zaman pahalıdır.
Deprem sonrası geçici diye konulan özel iletişim vergisini hala ödeterek kalıcı hale getirdiler. benim teknolojini pahalılığı ile bir problemim yok, eminim yaygınlaşınca fiyatlar düşecektir ama sorun başka yerde.
Birde korkum, çevreci diye elektrikli arabalara yönelirken, elektrik üretim sıkıntısı var diye Nükleer elektrik santrallerin yaygın hale getirilme ihtimali.
Türkiye' nin nükleer santrale kesinlikle ihtiyacı yok. Olmadı çatıya bi tane pervane koyup kendi elektriğimizi kendimiz üretiriz.

zaten türkiyenın nükleer santralede ihtiyacı yok hava jenaretörlü ve güneş jenaratörlü santreller gelişsse bu ihtiyaç rahatça karsılanır ama işine gelmez devletin..neysee
bence zamanla markaların rekabet gücüyle şimdi den 55-60.000 civarında olan fiyatlar zamanla düşecektir.ve bu pil vergisi denen saçmalıkta ortadan kalkar diye düşünüyorum..
ayrıca araçlar fransada değil TÜRKİYE de Bursa oyak renault fabrikasında seri üretime geçecek..zaten geçen sene ilk olarak bunu Oyak Reno fabrikası yaptı ve 100 adet kadar test aracı sunmuştu.