207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 22:06:40
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 05, 2011, 16:51:13 #0
erhan77

ŞOK ŞOK ŞOk..!!

lamborghinisini parçalayan adamdan sonra Türkiye'de 207'sini parçalatan adam..

yakında çok yakında...

Bu kadar aksilikten sonra Artık tırlatmaya ramak kaldı..:/
Oku Nisan 05, 2011, 16:57:44 #1
Mete

Ynt: ŞOK ŞOK ŞOk..!!

ben parçalarım , para da istemem usta , çekiç veya kürek bul yeter Grin Grin

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Nisan 05, 2011, 16:58:18 #2
fatihRC

Shocked Roll Eyes

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Nisan 05, 2011, 17:02:05 #3
erhan77

yok yok o zevki ben yaşamalıyım..eskı pug 206 reklamında kı hintli gibi vura vura..
o zaman görücem bakalım aractan nasıl ses gelıyo..bigün bi yerini yaptırırsın yarın diğerinden ses gelir. bi yere el atsan diğeri kopar bugun tamırcı bıle dedı senin bu aracı adam etmeye servetin yetmez diye Smiley) ne yapsan fayda etmeyecek çünkü
Oku Nisan 05, 2011, 17:07:14 #4
cenga03

yok yok o zevki ben yaşamalıyım..eskı pug 206 reklamında kı hintli gibi vura vura..
o zaman görücem bakalım aractan nasıl ses gelıyo..bigün bi yerini yaptırırsın yarın diğerinden ses gelir. bi yere el atsan diğeri kopar bugun tamırcı bıle dedı senin bu aracı adam etmeye servetin yetmez diye Smiley) ne yapsan fayda etmeyecek çünkü
Bence bu kadar için bulandıysa sat gitsin. Araba biraz şans işi benim bi arkadaşımız alfası vardı 2 sene uğraştı adam edemedi bi türlü

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 05, 2011, 18:05:07 #5
erhan77

artık satıcam zaten..yaptırdım birçok şeyini yaptırdım bugun hava filtresi yağ filtresi mazot filtresine kadar değiştirdim aracın yürüründe hiç bi sıkıntı yok amaa şu ön takımdan gelen sesler yok mu benı deli ediyor..müzik açmadan gezemıyorum..oda nereye kadar kardesım kafa kazan oldu artık..tamırcı servısıme dedım su seslerı kesemezmıyız? keseriz ama kısa süreli kesilir sonra yıne aynı olur paran havaya gider üstelık baya pahalıya kaçar dedi..ama hemen hemen her pejoda bu ses sorunu var alısıyorlar sende alısırım dersen bin gez dedı..ama dayanamıyorm artık şimdide şamandrada sorun var yakıt alıyorum alıyorum ibre aynı..bitmiyo yani sorunu bitmiyor bu aracın..acayip soğudum.
Oku Nisan 06, 2011, 07:27:16 #6
cenga03

artık satıcam zaten..yaptırdım birçok şeyini yaptırdım bugun hava filtresi yağ filtresi mazot filtresine kadar değiştirdim aracın yürüründe hiç bi sıkıntı yok amaa şu ön takımdan gelen sesler yok mu benı deli ediyor..müzik açmadan gezemıyorum..oda nereye kadar kardesım kafa kazan oldu artık..tamırcı servısıme dedım su seslerı kesemezmıyız? keseriz ama kısa süreli kesilir sonra yıne aynı olur paran havaya gider üstelık baya pahalıya kaçar dedi..ama hemen hemen her pejoda bu ses sorunu var alısıyorlar sende alısırım dersen bin gez dedı..ama dayanamıyorm artık şimdide şamandrada sorun var yakıt alıyorum alıyorum ibre aynı..bitmiyo yani sorunu bitmiyor bu aracın..acayip soğudum.

Sad Hocam ne diyim allah sabır versin.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan