207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:59:19
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 02, 2011, 00:29:21 #0
cenga03

Her taraf karbon !

Arkadaşlar ön konsoldaki çerçeveleri ve vites kolunun olduğu yeri karbon kaplamayı planlıyorum.

Ama aklıma birşey geldi, biliyorsunuz bizim kapı içleri çok kalitesiz görünüyor. Oraları da kaplasak nasıl olur acep?

Tabi heryerini değil cam ile birleştiği yerleri

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 02, 2011, 00:34:49 #1
zambabe

Ynt: Her taraf karbon !

güzel olur tabi yakışır bizim araçlara benim o dediğin yrler orjinalde var yapmışlar sağolsunlar  Wink ben kaput ve tampona düşünüyordum ziebart 750 tl fiyat verince artık düşünmüyorum  Grin
Oku Nisan 02, 2011, 00:37:17 #2
cenga03

Havalar düzelsinde bi deneyeceğim bakalım. Fotoğrafları paylaşırım

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 02, 2011, 01:06:13 #3
erhan77

güzel olur tabi yakışır bizim araçlara benim o dediğin yrler orjinalde var yapmışlar sağolsunlar  Wink ben kaput ve tampona düşünüyordum ziebart 750 tl fiyat verince artık düşünmüyorum  Grin

yapacaksan bence sadece kaputu yaptr Wink
Oku Nisan 02, 2011, 01:39:23 #4
threshold

bence orijinali gayet sade ve güzel-kaplama umduğundan abartılı bir etki yapabilir,taksici arabasına benzer.tercih senin haliyle

****  RC under construction  ****
Oku Nisan 02, 2011, 13:34:32 #5
zambabe

yapacaksan bence sadece kaputu yaptr Wink

o kadar para veremem sanayide 250tl ye anlaştım 3m folyo hemde  Wink
Oku Nisan 02, 2011, 22:23:09 #6
forzabjk207

bende tavana siyah film çektirmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ş.kırmızısında camlar da film zaten
Oku Nisan 02, 2011, 22:46:02 #7
207hdi

hocam bende düşünüyorum, benimki de şeytan kırmızı.  çoğu kişi yakışır dedi ama cesaret edemedim.   aslında görüntüyü geçtim kuş pislikleri yüzünden yaptıracam Smiley

Oku Nisan 04, 2011, 09:28:40 #8
cenga03

Kesin yapacağım belli değil beğenmezsem söktüreceğim. Ama aracın ön konsolu ile kapılardaki malzeme arasında çok fark var ve acayip sırıtıyor. Bu yüzden bi deneyeceğim nasıl duracak diye. Bir de vites kolu çevresinden el frenine kadar uzanan kısım ile kül tablası kapağını yapacağım.

Oku Nisan 04, 2011, 11:35:23 #9
threshold

Kesin yapacağım belli değil beğenmezsem söktüreceğim. Ama aracın ön konsolu ile kapılardaki malzeme arasında çok fark var ve acayip sırıtıyor. Bu yüzden bi deneyeceğim nasıl duracak diye. Bir de vites kolu çevresinden el frenine kadar uzanan kısım ile kül tablası kapağını yapacağım.
yap abi kolay gelsin,buraya da fotoları koyarsın şimdiden merak ettim

****  RC under construction  ****
Oku Nisan 04, 2011, 12:43:49 #10
cenga03

Şu ayğmur çamur geçsinde yapacağım inşallah

Oku Mayıs 01, 2012, 10:04:29 #11
anubis026

Kapı içlerindeki kontrol panelini kaplatırsan mutlaka ss koy hocam ben de düşünüyorum. Bir de şöyle bir dezavantajı var karbon kaplamanın. Aracın kapı camı yan çerçevisi kaplı benim, çok statik elektrik birikiyor, ne zaman elimle kapıyı kapatmaya çalışsam bir çarpma Shocked yada bende fazla potensiyel var bilemedim Smiley kapıyı sadece kapı kolundan tutarak kapatabiliyorum artık.
Oku Mayıs 07, 2012, 14:28:33 #12
typhoon

senin arabada elektirik kaçagı var aynı sorun bendende vardeı çakmaklıgından kaynaklanıyordu yaptırdım serviste dikkat et elektirik aracına zarara verebilir daha sonraları ha bire ampuller patlıyor ...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan