207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:58:29
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 29, 2011, 10:18:41 #0
erhan77

benzine zam motorine indirim !

az önce trt de haber izledim benzine 9 kuruş zam motorıne 5 kurus indirim yapılmıs Smiley
Oku Mart 29, 2011, 12:01:05 #1
zambabe

Ynt: benzine zam motorine indirim !

vayy be şerefsizlere bak 4.13 yapmışlar benzini Sad
Oku Mart 29, 2011, 12:16:59 #2
cenga03

Her zaman ki taktik önce indirim, sonra bindirim...

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 29, 2011, 13:07:34 #3
zambabe

yazın indirip kışın yükseltseler olmazmı yazın çok geziliyorda Roll Eyes
Oku Mart 29, 2011, 15:25:20 #4
HINGHEND

Her zaman ki taktik önce indirim, sonra bindirim...

Aynen Katılıyorum.

2011 Opel Astra Classic III Konfort Siyah
Oku Mart 29, 2011, 15:46:51 #5
cenga03

Bişey diyecektim ama neyse ayıp olur  Cheesy

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 29, 2011, 16:05:28 #6
Ozgur

Bişey deme, admin kızıyor sonra...
Oku Mart 29, 2011, 16:37:07 #7
zambabe

cenk ağzını korkak alıştırma söyle sen yinede    Grin Grin
Oku Mart 29, 2011, 19:07:55 #8
erhan77

+1 Cheesy

bence sadece hükümete sövmek anlamsız birazda toplum olarak düşünmek lazım türkiyede herşey var.  un var şeker var ama helva yapacak adam yok.yani petrolde çıkıyor bu topraklarda ama işleyecek güç ve yetkimiz yok..

üstelık petroln uluslararası standartda belırlenen bı statusu olduğundan hükümetinde yapacağı pek bişi yok..ucuz getiren ve ucuza satanda ya kaçak alıyordur ya su katıyordur.
Oku Mart 29, 2011, 22:20:31 #9
cenga03

Bişey diyecektim ama neyse ayıp olur  Cheesy
valla ısrar var ama yazamayacağım ama yukarıdaki kelimelerden birşeyler oluşur sanırım kafanızda  Cheesy

Oku Mart 29, 2011, 22:21:36 #10
cenga03

+1 Cheesy

bence sadece hükümete sövmek anlamsız birazda toplum olarak düşünmek lazım türkiyede herşey var.  un var şeker var ama helva yapacak adam yok.yani petrolde çıkıyor bu topraklarda ama işleyecek güç ve yetkimiz yok..

üstelık petroln uluslararası standartda belırlenen bı statusu olduğundan hükümetinde yapacağı pek bişi yok..ucuz getiren ve ucuza satanda ya kaçak alıyordur ya su katıyordur.
Ama kardeşim sende zorla adamlara sövdüreceksin bana burda  Grin

Oku Mart 30, 2011, 09:40:30 #11
Ozgur

Yetenekli olduğumuz bir sürü saha varken Türkiye'yi yönetenlerin bu kadar yeteneksiz oluşunu anlamakta, özellikle son yıllarda çok büyük zorluk çekiyorum. En çok da ne zoruma gidiyor biliyor musunuz;

Prof.Dr. Necmettin Erbakan...Dizel ve içten patlamalı motorlar konusunda hala dünyada teorileri ve yayınları okutuluyor. Bizler 2000'li yıllardan sonra modern dizel araçlarla tanışıyoruz. Veee rahmetli Hoca bir Milli Görüş tutturmuş, ve Milli Görüşle hayata veda etmiş, "aziiiiiiiiz ve muhterem din kardeşlerim, biz beraat ettik" diyerek...Ne büyük bir kayıp.

Prof.Dr. Erdal İnönü...Dünyadaki sayılı Fizik profesörlerinden, nazik ve kibar ve inceden dokunduran bir devlet adımıydı. Ne yapıp ettiler siyaset sahnesinden siliverdiler. Ne büyük bir kayıp.

Bu yeteneksiz ve beceriksizleri bizler seçiyoruz arkadaşlar. Churchill'in her defasında haklı çıkmasından nefret ediyorum; "Milletler hak ettikleri gibi yönetilirler...".

Şu anda Birleşmiş Milletler için çalışıyorum. Birlikte çalıştığımız yabancı uzmanlar Türkiye'de benzinin neden bu kadar pahalı olduğunu anlayamıyorlar. Çoğu vergi diyorum, en yüksek verginiz %35, neden sadece benzinde %70 vergi var diyorlar. Ben anlayabilsem size de anlatırım diyorum. Dünyanın başka yerlerinde bu durum hükümetleri devirir, bizde ise her geçen gün yerlerini sağlamlaştırıyor. Ben şunu anlıyorum "bizim milletimiz kalkanları indirmeyi seviyor". Daha ne denir bilemedim.   
Oku Nisan 05, 2011, 11:51:46 #12
OLASAL

dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan 2 ülkeyişz yazıkkk
Oku Nisan 05, 2011, 12:03:22 #13
Ozgur

Birinciliği kaptırmadık diye biliyorum...yanlış mı?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan