207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:53:25
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 29, 2011, 22:34:27 #30
cenga03

Ynt: kia - rio ne dersiniz ?

zaten alınacak en ideali dizel olanı..bencede getirmezler çnkü renonun belli bi yapısı var adamlar sorun çıkaracak bi ürün piyasaya sunarak kalitesini zedelemek istemıyorlar.o tip araçlar tr yollarında zamanla yıpranır..kaldırmaz türkiye şartları o araçları..bu yuzden reno da belli bi prestije sahip ve bunu korumak için nabzına göre şerbet veriyor..bence mantıklı..
Bu da bir yaklaşım, ben renaultun bu konudaki tutumunu bilmiyorum ama daha çok tüketim ve vergiler ile alakalı bence....
2.0 lt. megane sport Türkiye piyasasına minumum 70 - 75 binden girer yıllık vergisi de cabası...
eee bizim ülkede renault antipatisi de var o para ile renault alacağıma diye başlayan cümlenin sonu Renault için hayırlı olmaz...

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 29, 2011, 22:35:20 #31
cenga03

nasıl ? 1.6 da var son çıkan megane lardan bahsedıyrm

1.6 var ama cenk in dediği gibi 110 hp  dahası yok tr de , koysana o kasaya 2.0 dizel 180 hp  felan , opel gibi  Undecided
var var 2.0 lt 250 hp var ama gelmiyor Türkiye ye

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 29, 2011, 22:37:26 #32
zambabe

zaten alınacak en ideali dizel olanı..bencede getirmezler çnkü renonun belli bi yapısı var adamlar sorun çıkaracak bi ürün piyasaya sunarak kalitesini zedelemek istemıyorlar.o tip araçlar tr yollarında zamanla yıpranır..kaldırmaz türkiye şartları o araçları..bu yuzden reno da belli bi prestije sahip ve bunu korumak için nabzına göre şerbet veriyor..bence mantıklı..
Bu da bir yaklaşım, ben renaultun bu konudaki tutumunu bilmiyorum ama daha çok tüketim ve vergiler ile alakalı bence....
2.0 lt. megane sport Türkiye piyasasına minumum 70 - 75 binden girer yıllık vergisi de cabası...
eee bizim ülkede renault antipatisi de var o para ile renault alacağıma diye başlayan cümlenin sonu Renault için hayırlı olmaz...

bu güzeldi işte  Grin Grin
Oku Mart 29, 2011, 22:40:05 #33
erhan77

işte onlarda bunu bıldıklerı için prestijlerini koruyorlar..reno deyınce akla gelen nedir ?
1.kimine göre memur arabası
2.kalite
3.kullanışlı ve az sorun yaratan araçlar üretir
4.genellıkle dizelleri az yakar hatta koklayan derecededir bunun alıcılarıda 1.maddeki şahıslardır Smiley
kısaca reno deyınce ınsanlar kalite ve kusursuz araç beklıyorlar pejo gibi her aracında bellı belırsız arızalar yaratan,fransa şartlarına uygun sert süspansıyonlu araçlar yerıne her ülkede rehabet görecek araçlar üretir.
bu yuzden o dediğin şeyde adam bu paraya reno alacağıma demesi yerıne benım elımden gelen budur..az gereksınım duyan ınsanlara mukemmelı yasatırım..anlayısı vardır.bence..
Oku Mart 30, 2011, 07:29:36 #34
cenga03

Son çıkan megane III modeline kadar bende renaulta çok ön yargılı bakıyordum. Ama artık firma olarak kalite ve prestije önem vermeye başladılar. Kompakt sınıf bir araçta beklemediğiniz derecede kalite ile ödüllendiriliyorsunuz. Keza fluence ve grand scenic te aynı seviye standartlara sahip Laguna nın bir üst segmentinde konumlandırılan latitude ise bu konudaki en iyi modeli bence...

Oku Mart 30, 2011, 12:58:03 #35
gorkem_kandira

benim şirket arabam kia rio 1.5 110 hp araba cok fena gidiyo ama durmuyo artı lastikleri bisiklet lastiği kadar ince güven vermiyo ve cok b..tan bi araba kısacası bunu diyebilirim deli gibide yakıt tüketiyor Smiley))hiç tavsiye etmem adını bile azına alma derim Smiley))
Oku Nisan 19, 2011, 10:35:33 #36
Ozgur

Çok yakan, servisi yaygın olmayan, parçası pahalı ve sorunlu bir araç diye biliyorum.
Oku Nisan 19, 2011, 13:30:44 #37
baybaybay

207 almadan önce çok inceledim
ceed evet fena değil ama rio kesinlikle tavsiye etmem.Bu aracı 2.el alan bir arkdaşım var hiç memnun değil.
Oku Eylül 08, 2011, 11:16:01 #38
vivare

kia rio yu bikez kullanma şaansım oldu. araç performans olarak deli gibi hızlanarak gidiyor ama
diğer konularda arabada bi basitlik var. plastik malzeme saç kalınlığı frenler aracın tipi iyi değil. ayrıca araç hızı kaldırmıyo yani 110 km hızdan sonra kendinizi pek güvende hissetmiyorsunuz. 207 bu aracın yanında bir sınıf üstü araç gibi.
Oku Ekim 14, 2011, 08:29:01 #39
MaDeN

Arkadaşlar önceki aracım 110hp dizel rio idi.. İnanın 207 1.6 HDI onun yanında tam bir kağnı.. kendimi kaplumbaya binmiş gibi hissediyorum..  Huh?

Fakat rio sadece motordan oluşan bi araç sıfır yol tutuşa sahip frenler o kadar kötü ki frene basınca arabanın arkası önüne geliyor.. İnanılmaz dandik bir plastik aksamı var..

Yalnızca motor.. Arabada başka hiçbirşey yok.. Haa birde şanzıman çok iyi..

Kesinlikle alınmayacak bir araç..

207 onun yanında merso gibi..  Wink

Oku Ekim 14, 2011, 11:02:28 #40
VoLKaNKK

Yukarıdakilere harfi harfine katılıyorum ancaak benim burada otomobil firmalarına bir eleştirim var;

Madem sen Renault firmasısın ki Türkiye'de en çok araç satan firmalardan birisisin (belki de en fazla satanı), bu ülkeden para kazanıyorsun o zaman yurt dışında sattığın tüm modelleri de Türk insanının beğenisine sunmalısın. Bazı modeller gibi normal satmazsın belki ama sipariş üzerine getirilecek şekilde de lansman yapabilirsin.

Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın sadece Renault değil tüm otomobil (Türkiye'de belli bir hacmin üzerinde satış yapan) firmaları için geçerli. Kendimi bazen ağır olacak ama enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Araçların kullanma kılavuzuna bakıyorsun bizim memlekette olmayan veya 5 sene sonra gelen bir sürü özellik görüyorsun.

Veya 30.000 TL verdiğin dizel arabaların arka camları otomatik bile değil ekstra para ödüyorsun şaka gibi....

Bende örneğin 207 HDI tek kapı 110bg'e binmek istiyorum Avrupalılardan ne farkım var? Paraysa daha fazlasını ödüyorum. Ayıptır yaa.

Oku Ekim 27, 2011, 17:49:42 #41
erhan77

Yukarıdakilere harfi harfine katılıyorum ancaak benim burada otomobil firmalarına bir eleştirim var;

Madem sen Renault firmasısın ki Türkiye'de en çok araç satan firmalardan birisisin (belki de en fazla satanı), bu ülkeden para kazanıyorsun o zaman yurt dışında sattığın tüm modelleri de Türk insanının beğenisine sunmalısın. Bazı modeller gibi normal satmazsın belki ama sipariş üzerine getirilecek şekilde de lansman yapabilirsin.

Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın sadece Renault değil tüm otomobil (Türkiye'de belli bir hacmin üzerinde satış yapan) firmaları için geçerli. Kendimi bazen ağır olacak ama enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Araçların kullanma kılavuzuna bakıyorsun bizim memlekette olmayan veya 5 sene sonra gelen bir sürü özellik görüyorsun.

Veya 30.000 TL verdiğin dizel arabaların arka camları otomatik bile değil ekstra para ödüyorsun şaka gibi....

Bende örneğin 207 HDI tek kapı 110bg'e binmek istiyorum Avrupalılardan ne farkım var? Paraysa daha fazlasını ödüyorum. Ayıptır yaa.

aynen şuna katılıyorum neden yurtdısında oln araçlar türkiyede yok mesela megane ın avrupada dizel gt si mevcut..yada 207 nın dediğin gib i tek kapı hdi modelleri..bunları neden turkıyeye getirmiyorlar merak edıyorum..
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan