zaten alınacak en ideali dizel olanı..bencede getirmezler çnkü renonun belli bi yapısı var adamlar sorun çıkaracak bi ürün piyasaya sunarak kalitesini zedelemek istemıyorlar.o tip araçlar tr yollarında zamanla yıpranır..kaldırmaz türkiye şartları o araçları..bu yuzden reno da belli bi prestije sahip ve bunu korumak için nabzına göre şerbet veriyor..bence mantıklı..
Bu da bir yaklaşım, ben renaultun bu konudaki tutumunu bilmiyorum ama daha çok tüketim ve vergiler ile alakalı bence....
2.0 lt. megane sport Türkiye piyasasına minumum 70 - 75 binden girer yıllık vergisi de cabası...
eee bizim ülkede renault antipatisi de var o para ile renault alacağıma diye başlayan cümlenin sonu Renault için hayırlı olmaz...
Yukarıdakilere harfi harfine katılıyorum ancaak benim burada otomobil firmalarına bir eleştirim var;
Madem sen Renault firmasısın ki Türkiye'de en çok araç satan firmalardan birisisin (belki de en fazla satanı), bu ülkeden para kazanıyorsun o zaman yurt dışında sattığın tüm modelleri de Türk insanının beğenisine sunmalısın. Bazı modeller gibi normal satmazsın belki ama sipariş üzerine getirilecek şekilde de lansman yapabilirsin.
Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın sadece Renault değil tüm otomobil (Türkiye'de belli bir hacmin üzerinde satış yapan) firmaları için geçerli. Kendimi bazen ağır olacak ama enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Araçların kullanma kılavuzuna bakıyorsun bizim memlekette olmayan veya 5 sene sonra gelen bir sürü özellik görüyorsun.
Veya 30.000 TL verdiğin dizel arabaların arka camları otomatik bile değil ekstra para ödüyorsun şaka gibi....
Bende örneğin 207 HDI tek kapı 110bg'e binmek istiyorum Avrupalılardan ne farkım var? Paraysa daha fazlasını ödüyorum. Ayıptır yaa.