207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:40:25
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 16, 2011, 14:10:19 #0
erhan77

xenon far kitinde sıkıntı !

arkadaşlar merhaba..
uzun zamandır boş zaman kollamanın sonucunda nihayet xenon far takdırmaya gittim ama oradakiler direk su uyarıyı yaptılar xenonu takarız sorun olmaz ama 207 nin beyni bazen xenonu kaldırmıyor ve zamanla sistemi yakıyor bunu göze alıyorsan yapalım dedı..bu ne demek şimdi daha önce bunu duyan veya yaşayan oldu mu ? 10 aractan bırınde olabılıyor ılla sorun olur demıyorz ama olabilir dedi..
üstüne birde far kapağı açılmadı..o neysede bu sorun aklıma takıldı yani sanki Allah yaptırmamı istemıyor yapma sorun olcak diyo Smiley)
Oku Mart 16, 2011, 14:35:39 #1
zambabe

Ynt: xenon far kitinde sıkıntı !

neresi söyledi bunu mad desing mi?
Oku Mart 16, 2011, 15:07:34 #2
erhan77

evet mad desing e gittim xenon kiti için geldım dedım dırek o uyarıyı yaptı.bazı 207lerde beyınde problem olabılıyor onu belırtıyım dedı..
sıkıntı olacağını sanmıyorm 1000 de 1 ihtimal benı mı vurcak ? diye düşünüyorum ama 1 lik ihtimalde ınsanın kafasını kurcalıyor..
Oku Mart 16, 2011, 15:12:46 #3
zambabe

ilk senden duydum genelde arıza ışıgı yakıp yakmadığı hankında bilgi verirlerdi, kaç paraya anlaştın peki
Oku Mart 16, 2011, 17:33:31 #4
erhan77

arıza ışığı vermezmiş xenonun kendınden kaynaklanan hiç bi problemı olmaz dedı olursada hertrlu karsılayacak..ama özellıkle 2007 model ve yakın dönemlerdekılerde sistemi yakabılıyormus zarar verırmıs..ama tabı hepsinde değl 10 da 1 ya da 100 de 1 ama ıhtımal tabi..
fiyata gelınce kampanya yapmıs zaten 100 liraya yapıyor..ama bende bı sorun çıktı sağ far kapağı açılamıyor baska aracınkı takılmıs buyuk gelmıs onun için tamponu açıpta yapmak gerekırmıs oyle olunca 145 dedi.
Oku Mart 16, 2011, 17:39:26 #5
zambabe

erhan senin arabayı senden önce fazla yormuşlar gibi geliyor bana ,başka biryere sordunmu peki o yol üzerinde çok yer var xenon takan
Oku Mart 16, 2011, 17:49:12 #6
erhan77

kesinlkle fazla yormuşlar..hele bi zaten şu aracı toplayanı bi bulsam..sanki şahin toplar gibi toplamıs..
orjinal far kapağı yok mu-yok abi koy başka aracınkını gitsin..
var mı byle bişi..
başka yere sormadım çünkü açılacak gibi değil bende uğrastım ama acamadım..far kapağı diğer taraftakı gıbı ince olsa el girer ve çıkartırsın ama bunda demire ve depoya dayanıyor elını sokamıyosun..dediği gibi ya kıracaksın ya da tamponu açıp öyle takacaksın..o parçayı bulsam alıcamda yokkı
Oku Mart 17, 2011, 15:29:24 #7
erhan77

zambabe bugun bikaç yere daha sordum biri hemen genç osmanı gecınce sapağa girince,150 lira fiyat çekti ama çin malı xenon bıde utanmadan diyoki senın farlar tozlanmıs içini açar deterjanla köpükler yıkarız mis gibi olur Smiley) sonra buğudan far gözükmesin Smiley)

hemen ileride bursa oto aksesuarda sordum opelin kendı xenon markası vardı m ıile başlıyo ama m tec değil onuda 150 lira dedi montaj harç ve garanti vermıyor

daha ileride bursa otoshop var yeşil tabelalı bı yer orada da hid marka sanırım onuda montaj dahıl 125 dedi..sorun yaratırsa birebir değişim yapıyoruz falan dedi.ve dedimki bunun far kapağını açabılcekmıısnız dedım açarız bi yolunu bulur açarız açılmaz dıye bısı mı var falan dedı..diğerlerine göre daha çok tatmın ediciydi burası bnce
Oku Mart 17, 2011, 15:33:24 #8
cenga03

zambabe bugun bikaç yere daha sordum biri hemen genç osmanı gecınce sapağa girince,150 lira fiyat çekti ama çin malı xenon bıde utanmadan diyoki senın farlar tozlanmıs içini açar deterjanla köpükler yıkarız mis gibi olur Smiley) sonra buğudan far gözükmesin Smiley)

hemen ileride bursa oto aksesuarda sordum opelin kendı xenon markası vardı m ıile başlıyo ama m tec değil onuda 150 lira dedi montaj harç ve garanti vermıyor

daha ileride bursa otoshop var yeşil tabelalı bı yer orada da hid marka sanırım onuda montaj dahıl 125 dedi..sorun yaratırsa birebir değişim yapıyoruz falan dedi.ve dedimki bunun far kapağını açabılcekmıısnız dedım açarız bi yolunu bulur açarız açılmaz dıye bısı mı var falan dedı..diğerlerine göre daha çok tatmın ediciydi burası bnce
Açarız açarız gerekirse kırar yine açarız  Grin

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 17, 2011, 15:35:43 #9
zambabe

ben m tec de ısrarcıyım erhan hem fiyat 190tl ye düşmüş japon malı  Wink
Oku Mart 17, 2011, 15:36:01 #10
zambabe

Açarız açarız gerekirse kırar yine açarız  ;D
Grin Grin Grin Grin
Oku Mart 17, 2011, 15:45:15 #11
erhan77

yok burda kırma dökme yok Smiley) normal insacıl çözümlerle yapıyorlar Smiley)

m tec konusunda ısrarcı olmakta haklısın tabı piyasayı elinde tutan bı marka ama hemen hemen aynı kalite ve bana garanti verdıkten sonra ne bılıyım yani uğraşmak istemem
Oku Mart 17, 2011, 15:52:52 #12
erhan77

ayrıca sen nerde 190 a buldun lınk verırmısın ?
Oku Mart 17, 2011, 16:01:57 #13
zambabe

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=271585&Productid=otelf7686

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20024923&Productid=otm840295

ikisini almayı düşünüyordum elektirikçiye gittimmi aynı anda yapılsın istedim  Wink
Oku Mart 17, 2011, 16:08:16 #14
erhan77

otomatık cam kaldırma modulunu süper kilit modu gibi kullanmk ıcın mı alacaksın ?
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan