207'imi aldıktan 2 ay sonra falandı. Adanalı olanlar bilir Galeria/Mcdonalds arkası dedğimiz bi yer var orada eskiden şahinciler toplanırdı. Boş bir alan yani trafiğe kapalı. Orda iki el freni çekip dönim dedim.Karşılıklı 2 basketbol potası vardı. Ben hababam kısa mesafede köklüyorum gazı potaların etrafından el freniyle dönmeye falan çalışıyorum. İlk başta farketmemiştim bi baktım kenara park etmiş megan hb'nin yanın da bi hatun durmuş beni izliyor, arada bir alkışlıyor, bidaha bi daha diye tezahurat ediyor.

)Meganda 18 jantlar ,sunroof, egzos, anlıcağınız hatunda bizden

Neyse hatun bağardıkca ben gaza geliyorum falan bikaç kere daha el freni çektikten sonra bn kornaya basıp slm verdim ve yavaştan uzayim dedim. Bir baktım hatun arkamda takip ediyor. Neyse bu önüme geçti sunroof u açtı , elini çıkarıp bana gel gel yapıyor yarışalım manasında

) , işin sonunda rezil olmakta var bilirsinizki renault motorları genellikle güçlü olur bizimkilere göre ve benm motorda 1.4 HDI 70hp olunca insan düşünüyor. Neyse ben yine gaza geldim

bi anda hatunla yarış içinde buldum kendimi bir kaç makas sonrası ondeyim ama düzlükte yakaladı beni o sırada önümüze bir transit çıktı ben soldan selektör yaptım, transit sağa çekilmeye başlamıştıki hatun son sürat transitin sağından geçiverdi. Transitteki amca da o korkuyla sola kırınca bende hafiften sokmuştum burnu...

herif benim sağ farı patlattı. Hatun uzadı ben sağa çektim .207 'imle ilk ama son olur inş kazamı yapmış oldum. Biraz uzun oldu ama... Okuduğunuz için teşekkürler, keyifli forumlar...