207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:28:00
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 02, 2011, 16:09:04 #0
ra_ca_civil

Megane'lı hatun

207'imi aldıktan 2 ay sonra falandı. Adanalı olanlar bilir Galeria/Mcdonalds arkası dedğimiz bi yer var orada eskiden şahinciler toplanırdı. Boş bir alan yani trafiğe kapalı. Orda iki el freni çekip dönim dedim.Karşılıklı 2 basketbol potası vardı. Ben hababam kısa mesafede köklüyorum gazı potaların etrafından el freniyle dönmeye falan çalışıyorum. İlk başta farketmemiştim bi baktım kenara park etmiş  megan hb'nin yanın da bi hatun durmuş beni izliyor, arada bir alkışlıyor, bidaha bi daha diye tezahurat ediyor.Smiley)Meganda 18 jantlar ,sunroof, egzos,  anlıcağınız hatunda bizden Smiley  Neyse hatun bağardıkca ben gaza geliyorum falan bikaç kere daha el freni çektikten sonra bn kornaya basıp slm verdim ve yavaştan uzayim dedim. Bir baktım hatun arkamda takip ediyor. Neyse bu önüme geçti sunroof u açtı , elini çıkarıp bana gel gel yapıyor yarışalım manasında Smiley) , işin sonunda rezil olmakta var bilirsinizki renault motorları genellikle güçlü olur bizimkilere göre ve benm motorda 1.4 HDI 70hp olunca insan düşünüyor. Neyse ben yine gaza geldim Smiley bi anda hatunla yarış içinde buldum kendimi bir kaç makas sonrası ondeyim  ama düzlükte yakaladı beni o sırada önümüze bir transit çıktı ben soldan selektör yaptım, transit sağa çekilmeye başlamıştıki hatun son sürat transitin sağından geçiverdi. Transitteki amca da o korkuyla sola kırınca bende hafiften sokmuştum burnu...Smiley herif benim sağ farı patlattı. Hatun uzadı ben sağa çektim .207 'imle ilk ama son olur inş kazamı yapmış oldum.                                                   Biraz uzun oldu ama...            Okuduğunuz için teşekkürler, keyifli forumlar...
Oku Mart 02, 2011, 17:26:17 #1
HINGHEND

Ynt: Megane'lı hatun

Hatunun plakayı alsaydın  Grin Grin Grin Zevkle okudum ama sonu kötü olmuş geçmiş olsun.

2011 Opel Astra Classic III Konfort Siyah
Oku Mart 02, 2011, 17:56:07 #2

gerek yok bence Smiley her gün e-5' te bir sürü insan tamponumu sıyırarak geçiyor, gaza gelmıyorum rahatım Smiley
Oku Mart 02, 2011, 18:02:01 #3
muhammedcelik

geçmiş olsun başkan
Oku Mart 02, 2011, 19:49:57 #4
ra_ca_civil

Hatunun plakayı alsaydın  Grin Grin Grin Zevkle okudum ama sonu kötü olmuş geçmiş olsun.
sağolasın birader
gerek yok bence Smiley her gün e-5' te bir sürü insan tamponumu sıyırarak geçiyor, gaza gelmıyorum rahatım Smiley
bu olay anlattığım gibi normalden farklı gelişti birde ağır tahrik var birader Smiley napimm.
geçmiş olsun başkan
eywallah kardeşim sağolasın.
Oku Mart 02, 2011, 21:44:19 #5
Y.Orcun

geçmiş olsun bırak mala gelsin cana gelceğine.

benim başıma da geldi kırmıza geçen beyin özürlü bir abimiz sayesinde. adamın üstüne öyle bir yürüdüm ki herif arabadan çıkamadı babama bile demiş oğlan üstüme yürüdü korktum diye.

bende mi bir konu açıp anlatsam ne Cheesy

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Mart 03, 2011, 19:01:29 #6
HINGHEND

geçmiş olsun bırak mala gelsin cana gelceğine.

benim başıma da geldi kırmıza geçen beyin özürlü bir abimiz sayesinde. adamın üstüne öyle bir yürüdüm ki herif arabadan çıkamadı babama bile demiş oğlan üstüme yürüdü korktum diye.

bende mi bir konu açıp anlatsam ne Cheesy

Anlat anlat yol hikayelerini okumak bir başka güzel oluyor Smiley Gün geçmiyorki yollarda başımıza ilginç olaylar gelmesin...

2011 Opel Astra Classic III Konfort Siyah
Oku Mart 06, 2011, 15:53:18 #7
erhan77

hatun deyip geçmemek lazım Smiley) geçmiş olsun yıne ucuz atlatmıssın gelen mala gelsın
Oku Mart 06, 2011, 16:04:42 #8
RUNo_32

evet bazı bayanları yabana atmamak gerek Smiley bende bi passatlı bi bayanla karşılaştımda öyle böyle viraj almak yok arkadaş Cheesy

Oku Mart 06, 2011, 16:06:40 #9
ra_ca_civil

hatun deyip geçmemek lazım Smiley) geçmiş olsun yıne ucuz atlatmıssın gelen mala gelsın
Aynen oyle birader ogrenmis olduk:)) hic sorma sadece sag farla atlattik olayi
Oku Mart 06, 2011, 16:13:34 #10
threshold

güzel macera olmuş,2.roundu olabilir diye düşünüyorum Smiley

****  RC under construction  ****
Oku Mart 06, 2011, 18:33:25 #11
erhan77

bence 2.roundu deneme derım meganelar bızle pek kafa kafaya gtmez dıye dusunuyrm çok iyi bi torka sahip hele benzınlıyse Cheesy eskiler ne demiş hızlı koşan atın *oku seyrek düşermiş gerek yok byle şeylere davul dengi dengine Smiley abilere ablalara saygın duymak lazım kafa tutarsak hüsrana uğrayabılrız byle Smiley)
Oku Mart 06, 2011, 21:42:33 #12
threshold

bence 2.roundu deneme derım meganelar bızle pek kafa kafaya gtmez dıye dusunuyrm çok iyi bi torka sahip hele benzınlıyse Cheesy eskiler ne demiş hızlı koşan atın *oku seyrek düşermiş gerek yok byle şeylere davul dengi dengine Smiley abilere ablalara saygın duymak lazım kafa tutarsak hüsrana uğrayabılrız byle Smiley)
hahahhahhaa,eyvallah.

Oku Mart 07, 2011, 01:01:51 #13
TreKKer

çok geçmiş olsun plakayı alsaydın keske gordugumde ben denerdım bı şansımı  Cheesy
Oku Mart 07, 2011, 12:53:20 #14
threshold

hattta  plakayı burdan yayınlasaydın daha iyi olurdu,gören tokatlardı,kadın her gün birkaç 207 nin çalımına uğrardı,bikaç tane de rc gt rcz gönderirdik,kadın artık trafiğe çıkamaz hale gelirdi Grin

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan