207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:14:34
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 15, 2011, 19:47:55 #0
kLiness

tavsiyeleriniz bekliyorum

arkadaslar simdi yaz gelio ufak ufak artik degisiklikler yapma vakdi geldi. şimdi aracın arka tampon citasi beyaza kaplanicak sonra farlara kas yapılacak aynalar krom aynaların altlarından beyazlar gözüküo onlarida beyaza kaplatiim diorum sonra camlarimda film yok hazir kaplamaya girmisken film de yaptirim diorum kac numara tavsiye edersiniz eee film oldukdan sonra artik uzunlari kısalari sisleride xenon yapmak lazim ne tavsiye edersiniz tavanı parlak siyah yapmayi düsünüorum ona karar veremedim sonra sirada arka kapiya hoparlör koymamislar onlari takdirim diorum oraya ne tavsiye edersiniz
ve en son olarak kendime dogum günümde hediye olarak jant almayi düsünüorum tercihim beyaz momo ama fikirlerineze acigim canimsiniz fikirleriniz önemli cevap bekliyorum 

Ahmet Özeren
Oku Şubat 16, 2011, 10:52:19 #1
207hdi

Ynt: tavsiyeleriniz bekliyorum

bence beyaz arabaya siyah tavan yakışıyor. hafif ton cam filmi, normal seviyede bi müzik sistemi, arka kapılara komponent. ama ön hoparlörler daha önemli müzik zevki için onu belirteyim de. jant işine karışmam Smiley  yay ister araç, ya da mümkünse coil over Smiley kolay gelsin. far işine de karışmam, yorum yapmıyım Smiley

Oku Mart 13, 2011, 14:51:48 #2
no fear

bnce 40mm eibach helezon sonra 17inç gt jant siyah tavan siyah cam filmi,chip, hks 76mm egsoz blow off valve hks turbo timer hks 2tane subwoofer kompenant indash olursa iyi olur tabii,arka tampon difüzörde konumlandırılmıs f1 ledli ikaz ısıgı,xenon far 10.000k araç süper olur ama sadece beyaz yada füme renklerde TABİKİ BİRAZ PAHALII Roll Eyes TEŞEKKÜRLER

No Fear
Oku Mart 15, 2011, 09:04:58 #3
kLiness

xenonlari cam filmini hallettim bi jant kaldi oda yaz basi artik die düsünüorum ama hangi jantciya gittiysem abi yazık etme arabana dediler Huh?

Ahmet Özeren
Oku Mart 15, 2011, 10:11:11 #4
cenga03

Bende çekiniyorum açıkçası jant - yay olayına zaten çok sert süspansiyon var bi de yanak kalınlığı düşünce hiç çekilmez diye düşünüyorum.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 16, 2011, 16:34:40 #5
kLiness

valla bende onu düşünüorum

Ahmet Özeren
Oku Mart 16, 2011, 17:14:27 #6
zambabe

Bende çekiniyorum açıkçası jant - yay olayına zaten çok sert süspansiyon var bi de yanak kalınlığı düşünce hiç çekilmez diye düşünüyorum.
100% doğru tespit aynısı bende var yay ve ince yanak  Wink
Oku Mart 16, 2011, 17:26:02 #7
cenga03

valla ben anlamadım zati kimi çok memnun kimi isyanlarda açıkçası benim çekincem mecidiyeköyde oturuyorum ve bizim oralar safi yokuş ve çukur dolu iki ayda ön takımı elime alırım diye düşünüyorum.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 16, 2011, 19:08:06 #8
zambabe

bende yay ve 17'' jant lastik var lastik sert ve en ufak çukurda vuruntu yapıyor memnun değilim ,sende alıp test edip aynısını söylersende şaşırmam..
Oku Mart 16, 2011, 20:01:34 #9
cenga03

Ben jant - lastik değişikliğine gitmeyeceğim standart jant - lastik ile kullanacağım ama yine de terddütlerim var bu arada sticker ile kaliper işi ne oldu?  Grin

Oku Mart 16, 2011, 20:14:47 #10
zambabe

bende iş yapmadı yay ve jant kombinasyonu  birde sen dene belki sende yapmaz  Grin .. küçük kırmızı aslan ama iki renk düşünüyorum kırmızı çoğunluklu kenarları beyaz ,aliyi bekliyorum bu aralar işleri yoğun heralde mesaj attım bakalım dönerse güzel birşeyler yapacağız.  ,hazır kaliper olmuyor benim jantlara arkaya oluyor ama önede bi şekilde yapacagız artık hafta sonu işyerinde yapacagız birşeyler bakalım yapınca resim atarım  Wink
Oku Mart 17, 2011, 09:21:10 #11
cenga03

Bekliyorum fotoları umarım istediğin gibi olur.

Oku Mart 22, 2011, 19:55:30 #12
paşa67

bende sıyah 207 outdoor var arkadaslar ben 22 yasındayım bana gore degıl ama aldık bıkere ben 2 3 mıyar arası bı modıfıe yapmak ıcın para ayıracam bu arabaya nababılırım neler gıder araba nasıl degsıır ozellıkle o arka gorunumu bana yardımcı oalbılrmısınz..?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan