207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:13:46
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 14, 2011, 22:46:53 #0
egetwin

hayatımın sesi :) istiyorum bunu:D

ya arkadaşlar bnm araba 1.4VTI 2009. özellikle ilk videodaki sesi elde edebilirmiyim dersiniz ? mutlaka ederimde de nasıl tabi Smiley

---
bu video biraz fantazi Cheesy  Peugeot 207 S2000
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2011, 22:55:44 Gönderen: egetwin »
Oku Şubat 14, 2011, 22:57:12 #1
zambabe

Ynt: hayatımın sesi :) istiyorum bunu:D

evt ilki çok güzel , ama ikinci dediğin gibi biraz fantazi  Wink bulursan bana da haber ver bende bu aralar egzos aalmayı düşünüyorum .
Oku Şubat 15, 2011, 05:05:45 #2
xplod

ikinci videodaki arabada manifolddan sona kadar düz boru var. bir ara ben düz boru bağladığımda bile bu ses değildi gelen, atmosferik iki litrenin sesi aynı olmuyor maalesef. ilk videoda ise sanki kat iptali varmışçasına zırıltı var seste.
ikisi de şiddetle tavsiye edilmez, bir süre sonra kafa kazan oluyor.
Oku Şubat 15, 2011, 08:58:21 #3
Mete

katılıyorum , büyük ihtimalle kat iptali var.abi bence sen bi egzoz at (mümkünse silencerlı) keyfine bak diyorum.düz boru falan hakikaten şişirir kafanı Cheesy

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Şubat 15, 2011, 09:22:47 #4
cenga03

İlk videodaki ses çok tiz hiçbir tokluk yok ikincide ki ise zaten racing egzost namına birşey yok sesten durulmaz bence ikiside doğru tercih olmaz iyi bir filtre + egzost ile daha tok bir ses elde edilebilir.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Şubat 15, 2011, 11:43:19 #5

vallahi düz boru yapmadan, katalizatörü 'de iptal etmeden çok güzel ve yırtıcı bir ses alamassın bence Smiley
Oku Şubat 15, 2011, 12:05:12 #6
cenga03

vallahi düz boru yapmadan, katalizatörü 'de iptal etmeden çok güzel ve yırtıcı bir ses alamassın bence Smiley
Arkadaşlar katalizör iptali bu tip yüksek elektronik donanımlı araçlarda ciddi sorunlara sebep olabilir. Çünkü katalizörün üzerinde bir sensör bulunmakta ve ecu buna göre veri toplayıp işlem yapmaktadır. Ayrıca günümüzde emisyon değerlerini düşürmek için birçok girişim yapılırken tamamen kendi görüşüm doğru bir uygulama olduğunu düşünmüyorum.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Şubat 15, 2011, 13:58:52 #7
egetwin

ya ztn öyle büyük oynamalar yapacak kapasitem yok Cheesy napim artık silencerlı bitane alırım bide acık hava filtresi idare ederim Smiley varmı önerebileceğiniz markalar arkadaşlar...
Oku Şubat 15, 2011, 14:09:04 #8
xplod

bende bir tane dc sports son susturucu açığa çıkacak bu hafta içinde. ilgilenirsen resim çekip gönderebilirim.
Oku Mart 26, 2011, 17:41:51 #9
34 MRT 88

bnde var bi önceki aracmda vardı bırakmadm söktüm carbon kaplı slencırlı daha 2 aylık dı.kısmet olmadı aracı satnca aldm şmdiki aracmda dizel Sad istersen satablrlim
Oku Mart 26, 2011, 19:14:28 #10
Mirkan72

çok güzel hele marş vurduktan sonraki ilk sesi dehşet zevk veriyor  Grin ama bize gitmiyor malesef takarsak peder de bize susturucu takar Tongue

207
Millesim
Köpekbalığı
Oku Mart 28, 2011, 20:43:33 #11
erhan77

çok güzel hele marş vurduktan sonraki ilk sesi dehşet zevk veriyor  Grin ama bize gitmiyor malesef takarsak peder de bize susturucu takar Tongue

Cheesy +207
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan