207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 21:05:24
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 10, 2011, 23:44:11 #0
erhan77

az önce gri bişiymi geçtiii :D

bugun bursa armutlu arası kısa bı yolculuk yaptım yaklasık 100 km. havanın güzel olması ve benımde formda olmamdan dolayı hız sınırını baya zorladım Smiley
bi arkadaşımın abisinde fiat punto vardı yolda onla karsılastım geçtim sonra bi denız havası almak için duraksadım sonra bıraz ılerde yıne yakaladım ve dibinden öyle bi geçtim ki abisinin tepkisi kardeşine şöyleymıs direk: ne gecti az önce gri porsche muydu göremedım... Smiley)
daha ilerlerde otobanda ışıklarda karşılastığım coralla sahibi uçuk bi bayan sürücü benım 1.4 hdi 207cana kafa tutmaya basladı sonuç mu; bi ben geçtim geride bıraktım hırslandı geçti, sonra tekrar geride kaldım biraz ilerde yanında baya suratlı gectim sonra yanıma hızla yaklaşan acemi bayan tam burun buruna gelince bi an radarın olduğunu farkedip frena bastım ve corolla biraz ilerde polis çevirmesinde Cheesy
işte buna vur-kaç derim
bunlardan şu kanıya vardım kı puntoymus corollaymıs palioymus hatta megane hatchbackleri falanmış,alayını 207 tokatlıyormuşş Wink
Oku Şubat 10, 2011, 23:53:37 #1
Mete

Ynt: az önce gri bişiymi geçtiii :D

getzle accentlere bulaşmayın da Cheesy üzülürsünüz.

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Şubat 11, 2011, 00:06:21 #2
erhan77

accentelerı bılememde getzde ancak 0-100 km hızlanmada kapışamayız ama rampada otobanda görmiyimm zaten 90 dan sonra savrulan getz bıde benım ruzgarımla karsı serıde gecmesse iyidir Smiley)
Oku Şubat 11, 2011, 00:15:53 #3
RUNo_32

bmw ve porsche aşağısı araçlarla uğraşmıyorum gözüm genelde yükseklerde... Smiley Smiley

Oku Şubat 11, 2011, 00:28:06 #4
Ramyth

Ben başka araba kullanıyorum galiba...  Huh?

Oku Şubat 11, 2011, 00:29:04 #5
erhan77

Ben başka araba kullanıyorum galiba...  Huh?
nasıl ??
Oku Şubat 11, 2011, 00:31:58 #6
Mete

hocam corollanın hakkını verememiş bayan bu arada Cheesy eger dizelse geçme şansınız biraz zor.benzinliyse hiç mukayese edilmez zaten Tongue

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Şubat 11, 2011, 01:22:34 #7
egetwin

Ben başka araba kullanıyorum galiba...  Huh?
nasıl ??

arkadaş benm araba gitmiyo demeye calıştı sanırım ben öyle anladım Cheesy
Oku Şubat 11, 2011, 02:03:27 #8
zambabe

benim aletin maşallahı var bastıkca yüklen bana diyo  Grin Grin  seviyorum keratayı 207 gibisi yok  Wink
Oku Şubat 11, 2011, 08:33:29 #9
cenga03

Bence bu yaşananları tek bir sözle açıklayabiliriz.

Şöför var şöförcük var  Grin

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Şubat 11, 2011, 18:13:06 #10
erhan77

Bence bu yaşananları tek bir sözle açıklayabiliriz.

Şöför var şöförcük var  Grin
öyle tabi şoför var şoför var bu arada corolla hatchback olanlardandı ama bayan işte düz yolda basmak kolay geliyor Smiley
benım bi abimde 207 kullandı sattı yürümüyo bu araba derdi..yürütmesini bilirsen gayette iyi kaçıyor özellikle virajlı yollarda kuru yada ıslak yolda yol tutusu mukemmel 1 milim savursun satıcam bende ama yok abi yok Smiley)
Oku Şubat 11, 2011, 18:22:47 #11
06 EFKAN 06

benim siyah kaplanında maşallahı var valla 1.6 HDI düz yol rampa banamısın demiyo.
Şoför var şoförcük var  Grin Grin Grin mükemmel yaaa  Grin Grin Grin

*****!!!Sadece Çizgifilm Kahramanlarının Sigortaya İhtiyacı Yoktur !!!********!!!Yoktur İhtiyacı Sigortaya Kahramanlarının Çizgifilm Sadece!!!*****
Oku Şubat 17, 2011, 22:16:50 #12
Y.Orcun

birde beni düşünün 1.4 2-tronic araç kalkışta iyi ama vites değişti mi allaahhh en geride ben kalıyorum Cheesy

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Şubat 18, 2011, 01:26:01 #13
sserdar

çok abartıyorsunuz bu arabayı yapmayın arkadaşlar tamam iyi güzel arabada porsh morsh bırakın bunları yaa Smiley))))) bende de var aynı araçtan ama ne bileyim herkes çok sevdalı bu sitede arabalarına düşmeyin bukadar üstüne....

Oku Şubat 18, 2011, 01:29:36 #14
sserdar

Birde araçlara canlı gibi yaklaşıyorsunuz kereta filan aslanım şudur budur ne bileyim bana biraz acayip geliyor açıkçası....

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan