207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 20:58:57
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 16, 2011, 13:23:58 #30
erhan77

Ynt: Park Magandalarına Gelsin :)

eski arabalar gercekten öyle Smiley) bi arkadasımında sercesı vardı çocuk hıc korkmadan sollama yapıyo makas atıyo falan herkeste kaçıyor Smiley) adam haklı gelse bana çarpsa tampondu fardı derken anahtarı bırakır gider umrundamı sanki Smiley) bende bızım kamyonetı alınca aynı muameleyı yapıyorlar millet uzaktan uzaktan gidiyor gecen ay trafıkte seyır halındeyken ısıklarda durdum arkamdakı bi opel kullanan bayan arkadan çarptı indim baktım benım sadece kasa demırı yamulmustu oda düzeltilir ama opelin tampon +sol far+ kaput kapağı pert Smiley)
birde polisi arıcam diyor Smiley) dedim ki hanımefendı hem suçlusunuz duran araca arkadan vurdunuz hemde hasarı alan sizsiniz bence polisi değil opel servisi arayın çeksinler aracı dedım Smiley)
Oku Mart 16, 2011, 13:59:01 #31
threshold

eski arabalar gercekten öyle Smiley) bi arkadasımında sercesı vardı çocuk hıc korkmadan sollama yapıyo makas atıyo falan herkeste kaçıyor Smiley) adam haklı gelse bana çarpsa tampondu fardı derken anahtarı bırakır gider umrundamı sanki Smiley) bende bızım kamyonetı alınca aynı muameleyı yapıyorlar millet uzaktan uzaktan gidiyor gecen ay trafıkte seyır halındeyken ısıklarda durdum arkamdakı bi opel kullanan bayan arkadan çarptı indim baktım benım sadece kasa demırı yamulmustu oda düzeltilir ama opelin tampon +sol far+ kaput kapağı pert Smiley)
birde polisi arıcam diyor Smiley) dedim ki hanımefendı hem suçlusunuz duran araca arkadan vurdunuz hemde hasarı alan sizsiniz bence polisi değil opel servisi arayın çeksinler aracı dedım Smiley)
Grin

****  RC under construction  ****
Oku Nisan 11, 2012, 22:54:02 #32
başkan

06 DD 4558 renault resimde görülen aracın sahibi arkadaş park konusunda özürlü kendisi benim komşum olur binanın park yerini şahsi oto parkı gibi kullanıyordu iki araçlık yeri ortalayarak bırakıyordu binanın yöneticisinden uyarı gelince durumu azda olsa düzeltti arkadaş şimdi lastikleri cizgi üzerinde park ediyor ama  güzel bir insan ön camım buz tutmuştu sabah onun verdigi cam kazıma aletiyle durumu kurtardım
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan