207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 20:38:15
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 24, 2011, 16:20:55 #0
bu video'dan sonra typer alıcaksınız :)

Oku Ocak 24, 2011, 16:29:02 #1
Mete

Ynt: bu video'dan sonra typer alıcaksınız :)

ahh ahh hayalim Cheesy atmosferiklerin gülü Cheesy

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Ocak 25, 2011, 19:28:30 #2
BGR

type r olmasa da 2007 civic hazır beni beklio Grin inşallah ona geçecez pederden çöküp Grin
Oku Şubat 02, 2011, 15:27:15 #3
c_kesgin

sese bak yaa nasıl bi ses o oyle tskler paylasımın için Smiley

Tek Aşkım ikiyüzyedi
Oku Şubat 02, 2011, 15:32:36 #4
cenga03

type r olmasa da 2007 civic hazır beni beklio Grin inşallah ona geçecez pederden çöküp Grin
Ah ah 8 yıl civic kullandım. Ama artık devir ekonomi devri 207 hem şık hem ekonomik yaşasın 207 Smiley

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Şubat 02, 2011, 16:01:50 #5
tayel

Ah ah 8 yıl civic kullandım. Ama artık devir ekonomi devri 207 hem şık hem ekonomik yaşasın 207 Smiley

hehehe tek yol 207  Cheesy Cheesy Cheesy

1.6 HDI Premium 2008
Oku Şubat 02, 2011, 16:10:33 #6
hüsrev

arkadaşımın typer bundan daha iii ses veriyor.
Oku Şubat 02, 2011, 16:37:43 #7
cenga03

arkadaşımın typer bundan daha iii ses veriyor.
walla atmosferik motor dedin mi s2000 nin üzerine tanımam devir saati altan devam edip 2. turu atacakmış hissini uyandıran başka makine yoktur herhalde o kadar deviri çevirince insanın kaputu açıp buna motosiklet motoru mu koymuşlar yahu diyesi geliyor  Grin

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Şubat 04, 2011, 10:39:20 #8
kafkas36

arkadaşlar bende düşünüyorum aslında type r 2008 model fiyatlarada baktım 47.000 tl den başlıyor. sizce aldıktan sonra hani satmaya karar verirsem piyasası nasıl sıkıntı çıkarırmı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. yada aranızda kullanan varmı araba konfor hız yönünden nasıl ben sadece işte videolardan baktım sürmüşlüğüm yok.
Oku Şubat 04, 2011, 15:28:37 #9
cenga03

walla ben 2002 modelini kullanmıştım. Herşey opsiyoneldi arabada teyp bile Cheesy ama gaza dokunduğunuzda araba ile beraber sizde uçuşa geçiyorsunuz. Performans aracı olarak başarılı özellikle modifikasyona çok yatkın bir motor yapısı var şöyle söyliyim benim kullandığım araç dyno da 420 - 430 hp arası bir rakam veriyordu (Standardı 200 hp) bide hafif olunca kanatlanıyor tabi jaguarın armasını o araca koymak lazımdı çünkü kalkışta zıplayarak kalkıyordu.  Grin

Oku Şubat 05, 2011, 01:12:49 #10
cenga03

Bu videolardan sonra s2000 alacaksınız  Grin Grin Grin

Oku Şubat 05, 2011, 01:16:35 #11
Mete

hocam türkiyede nsx olsa nsxe kadar yolu var bu muhabbetin Cheesy Cheesy

Oku Şubat 05, 2011, 01:24:37 #12
cenga03

hocam mnsx malesef bu kadar devir çeviremiyor. Türkiyede eski kasalardan var ama sayıları 10 geçmez!

bu da stock motor s2000 den neler çıkıyor onun göstergesi

Oku Şubat 05, 2011, 01:39:20 #13
Mete

devir çevirme diyince rx8de altta kalmaz hani 10k gösterge var :O

Oku Şubat 06, 2011, 14:46:51 #14
cenga03

Rx8 in tamamen farklı bir çalışmam sistemi var biliyorsun ki onlarda rotary motor kullanılıyor ve pek uzun ömürlü değiller

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan