207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 20:31:49
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 14, 2011, 14:05:12 #30
Crazy Frog

Ynt: 207.TR için bir çalışma (Yeni Çalışma Eklendi)

bu ilk yaptığın mükemmeldi, siyah fon üzeri geçen kırmızı şerit ve siyah arabanın üzerindeki kırmızı şerit çok iyi uymuştu. Şu an siteye yüklenende, fondaki carbon dokusu da pek algılanmıyor. Tasarımın bütün havası, esprisi, ağırlığı gitmiş bence. Üzüldüm açıkçası...

+1
sitedede bunu gullananıl bence

bu tabiki daha güzel arkadaşlar fakat o zaman kod bilen birinin bu işi yapması lazım. o arama kutucuğunu vs. yerleştircek. ayrıca bizim logonun genişliği maalesef ki belirli bir ölöüde olmalı sonra ortadaki beyaz alan genişlemeye başlıyor.

Oku Ocak 14, 2011, 14:36:57 #31
motörhead

bu ilk yaptığın mükemmeldi, siyah fon üzeri geçen kırmızı şerit ve siyah arabanın üzerindeki kırmızı şerit çok iyi uymuştu. Şu an siteye yüklenende, fondaki carbon dokusu da pek algılanmıyor. Tasarımın bütün havası, esprisi, ağırlığı gitmiş bence. Üzüldüm açıkçası...

+1
sitedede bunu gullananıl bence

bu tabiki daha güzel arkadaşlar fakat o zaman kod bilen birinin bu işi yapması lazım. o arama kutucuğunu vs. yerleştircek. ayrıca bizim logonun genişliği maalesef ki belirli bir ölöüde olmalı sonra ortadaki beyaz alan genişlemeye başlıyor.

Anlıyorum, olayın programlama kısmını düşünmeden sadece tasarım üzerine yorum yaptım. Ben o ilk yapılanın beğenilmediğini sandım da. Kod işi zor tabii, kardeşim bilgisayar programcısı olduğu için bu işlerin karmaşıklığını iyi bilirim aslında. Zamanı olsa ona yaptırırdım ama iş yoğunluğundan uyumadan yaşamaya başladı zaten. Maalesef teklif bile edemem. O zaman şu an kullandığımız logomuz hayırlı olsun diyeyim:)

It's not the ride, it's the rider
Oku Ocak 14, 2011, 18:48:45 #32
alidata

Aslında benim de ilk hoşuma giden birinci çalışmaydı ama, dikkat edilmesi gereken teknik ve estetik doğrulara uygun olması, doğru tasarımın ilk kuralıdır. Bu çalışmaya başlamama da zaten o siyah üzerinde kırmızı çizgili 207 sebep oldu. O fotoğraf, şimdiye kadar gördüğüm en güzel 207 fotoğraflarından birisi. Kırmızı çizginin tasarıma devam eden hali ise etkiyi çok arttırdı. Ama onu kullanabilmek için sitenin tamamının temasını değiştirmek gerek. Sadece bir başlık değişikliği için böylesi bir değişikliğe gerek var mı tartışılır.
Doğruyu söylemek gerekirse, sonradan hazırladığım orijinal 207 logolu çalışma, daha uzun soluklu kullanılabilecek ve doğru uygulanmış bir 207tr logosu barındırıyor. Bu sebeple daha doğru bir seçim bence de. Ve beyaz üzerindeki uygulaması da gayet sağlıklı oldu. Pek çok yere uygulanabilecek, bakıldığında sitemizi çağrıştıracak güçlü bir çalışma kesinlikle. Yarın öbür gün sitenin komple teması değişebilecek olursa, daha detaylı bir estetik operasyon için elimden geleni yapmaya da hazırım tabii ki.
Aracımı daha çok sevmemi sağlayan bu güzel siteye, böyle bir katkım olması beni çok mutlu ediyor inanın. Herkese çok teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2011, 18:52:05 Gönderen: alidata »

Oku Ocak 14, 2011, 20:08:27 #33
caq1n

207TR.com Ailesi olarak biz sana çok teşekkür ederiz alidata.

Verdiğin emekler içinde çok çok teşekkür ederiz.

Oku Ocak 15, 2011, 13:36:27 #34
Crazy Frog

207TR.com Ailesi olarak biz sana çok teşekkür ederiz alidata.

Verdiğin emekler içinde çok çok teşekkür ederiz.

+1777 (üye sayısı)

Oku Ocak 15, 2011, 22:48:34 #35
LiLaLo

çok güzel olmuş...değişiklik herzaman gğzeldir

207 16v
Oku Şubat 10, 2011, 11:17:19 #36
Mirkan72

aslında şu yapıştırmalardan ısteyen butun uyelere gondersenız? hepımız aracımızın arka camına cuk dıye yapıstırsak nasıl olur? Smiley

207
Millesim
Köpekbalığı
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan