207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 20:25:14
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 08, 2011, 16:20:26 #0
alidata

GranTurismo 5'ten çektiğim 207 screenshotları

Arkadaşlar merhabalar.
Bana göre yeryüzünde yapılmış en güzel yarış simülasyon oyunu olan GranTurismo serisi, 5. versiyonuna kavuştu 2 ay önce. Sadece bu oyun için Playstation3 aldığımı söylesem, serinin beni ne kadar çok etkilediğini anlatmış olurum sanırım.
Tamamıyla muhteşem olan oyun, Playstation3'ün 8 çekirdekli işlemcisinin de gücüyle inanılması güç grafik kalitesi sunuyor bize. Oyunun tamamını burada anlatmayıp konuya geleyim isterseniz Smiley

GranTurismo5'te, oyunun neresinde olursanız olun, oyunu durdurup fotoğraf moduna geçebiliyor ve istediğiniz ayarlarda fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Bundan ayrı olarak, daha önceden tasarlanmış çok güzel mekanlara arabanızı park ederek, dilediğiniz gibi fotoğraflar da çekebiliyorsunuz.
Ben de garajımdaki 207GT'mden çektiğim bazı fotoğrafları (pardon screenshotları) sizinle paylaşmak istedim.

Yarış esnasında çektiğim screenshotlar;

Fotoğraf modunda çektiğim screenshotlar

Oyunda toplam 1031 farklı araç modeli mevcut. Ama maalesef yalnızca 1 adet 207 var. O da 2007 model 207GT. Ama neyseki epey modifiye edebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz aracı.

Merak eden olursa diye oyundaki full araba listesi aşağıdaki linkte Smiley
http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt5/carlist_en.html

Oku Ocak 08, 2011, 16:40:40 #1
Ynt: GranTurismo 5'ten çektiğim 207 screenshotları

grafikler çok iyiymiş ya Shocked
Oku Ocak 08, 2011, 16:43:19 #2
qarrulous

Bu ne yaaaaa arkadaş, süpermişşşşş yaaaaaaaaaaa... Oyuna bak..

2010 Millesim 1.4 HDI
Oku Ocak 08, 2011, 16:53:12 #3
boretto

evet ben de prologue tan sonra birkac gun once gt5 ime kavustum ... herseyiyle her uygulamasi ile guzel ama gt sasmadigi cizgisinden fanlarinin ve oyuncu kitlesinin yogun istegi uzerine sasmis durumda... hersey 4 4luk full hd 1080p oynuyorum fakat ufak tefek sikintilar goze carpmiyor degil... start durumunda dikkatinizi ceker arac golge yansimasinin kutu kutu olmasi ve yagmurlu camurlu havalarda piksellerin goze carpmasi gibi... ikinci el arabalarda spoiler ve renk degisimi harici gorunurde uygulama yapilamamasi gibi.

ama artilara gelince gt2 den beri gran turismo yu oynarim ve bu hastasi oldugum oyunu tam format turkce oynamak rally versiyonunda yanimdaki adamin bana turkce komut vermesi, egitim kisminda turkce olarak bayanin yonlendirme sesi  ... go kart realistic oynayabilmek ve muze bolumu (ozellikle olmak kaydi) ile 1000 uzerindeki arac modelinin bunalmadan butun gecmisini ve hikayesini turkce okuyabilmek ... eskiden paraniz nekadar yetiyorsa okadar araba alabiliyordunuz ama burda oyle degil...
 hem paraniz olmali hem de yetenek merdivenlerini hizla tirmanmaniz lazim ...

207gti icin yazan yorumda kayda deger Wink
Oku Ocak 08, 2011, 16:56:41 #4
boretto

bu arada kaptirdim kendimi alidata kardesim kusura bakma

fotograflar guzel olmus... bir de bunu eagle eye ile oynamakta keyifli ...ben burda bulamadim... kendi surucunu oynattigin zaman senin kafa hareketlerine gore surucu de yonleniyor...

ve Colin McRae Dirt2 yi de tavsiye ederim...

Oku Ocak 08, 2011, 17:43:52 #5
alidata

evet ben de prologue tan sonra birkac gun once gt5 ime kavustum ... herseyiyle her uygulamasi ile guzel ama gt sasmadigi cizgisinden fanlarinin ve oyuncu kitlesinin yogun istegi uzerine sasmis durumda... hersey 4 4luk full hd 1080p oynuyorum fakat ufak tefek sikintilar goze carpmiyor degil... start durumunda dikkatinizi ceker arac golge yansimasinin kutu kutu olmasi ve yagmurlu camurlu havalarda piksellerin goze carpmasi gibi... ikinci el arabalarda spoiler ve renk degisimi harici gorunurde uygulama yapilamamasi gibi.

ama artilara gelince gt2 den beri gran turismo yu oynarim ve bu hastasi oldugum oyunu tam format turkce oynamak rally versiyonunda yanimdaki adamin bana turkce komut vermesi, egitim kisminda turkce olarak bayanin yonlendirme sesi  ... go kart realistic oynayabilmek ve muze bolumu (ozellikle olmak kaydi) ile 1000 uzerindeki arac modelinin bunalmadan butun gecmisini ve hikayesini turkce okuyabilmek ... eskiden paraniz nekadar yetiyorsa okadar araba alabiliyordunuz ama burda oyle degil...
 hem paraniz olmali hem de yetenek merdivenlerini hizla tirmanmaniz lazim ...

207gti icin yazan yorumda kayda deger Wink

Kesinlikle haklısın. Ama bu hatalar yalnızca grafiklerde göze çarpan, oyunu genel olarak etkilemeyen eksiler bence. Hatta geçen gün okuduğum bir habere göre, özellikle gölgelerde yer alan bu karelenme hataları ve daha birkaç önemli kusur, yakında çıkacak bir güncelleme ile giderilecekmiş.
GranTurismo5'te 1031 farklı model mevcut. Ama bu araçların tamamı aynı modelleme detayına sahip değil. Şu an hatırlamıyorum ama 500 araç Premium modellenmiş ve bu araçlar daha detaylı görsellere ve modifiyeye sahip, onların haricindekilerde bahsettiğin problem mevcut. Ama bunların hiçbiri oyunun çeşitliliği ve derinliğini etkilemiyor bence. B-Spec modda evet sürücüyü bize uzaktan yönlendiriyoruz ama ben ondan pek keyif alamadım ve Playstation Eye olmadığı için kafa hareketlerimi izleyen modu deneyemedim. Ama okuduğum kadarıyla tek kişilik modda, araç içi görünümde de kafamızı sağa sola çevirdiğimizde etrafı görebiliyor muşuz Smiley Manyak bişey bence. Colin McRae Dirt2'yi bilgisayarda oynuyorum, o da çok sağlam yapım ama GT5'i aldığımdan beri bilgisayarımı açamıyorum evde Smiley

Oku Ocak 08, 2011, 19:56:01 #6
RUNo_32

online oyun mu ? internetten mi indiriyoruz yoksa cd mi almamız gerekiyor??

Oku Ocak 08, 2011, 20:42:26 #7
derman

oyun şimdilik sadece ps3 için cıktı....grafık konusunda yorumsuz........süper bır oyun..
Oku Ocak 08, 2011, 20:57:47 #8
boretto

oyun şimdilik sadece ps3 için cıktı....grafık konusunda yorumsuz........süper bır oyun..

gran turismo sadece ps icin cikiyor die biliyorum... pc uretimi yok die biliyorum

guncellemeleri 4 gozle bekliyoruz ama dedigim gibi evet ...gran turismo yu tek gecerim ve bence dirt2 yi bir de ps3 te oyna Wink
Oku Ocak 08, 2011, 22:19:30 #9
Koloni

tek kelimeyle mükemmel

KML
Oku Ocak 10, 2011, 10:42:35 #10

lem oyunda bile mercekli far var bizde yok Cheesy

"10 207 1,4 HDI TRENDY
Oku Ocak 10, 2011, 11:05:19 #11
207207

hımm güzelmiş gerçekten.Bende gidip alayım bari.Paylaşım için teşekkürler.
Oku Ocak 11, 2011, 12:03:20 #12
motörhead

süper, sağol fotolar için.
arkadaşım almış, "çift joystick de var abi gel oynayalım şu oyunu diyor" ben zamansızlıktan gidemiyorum. Bir ayarlama çekmek farz oldu Grin

It's not the ride, it's the rider
Oku Ocak 11, 2011, 15:17:23 #13
kLiness

bende aldım oyunu muhtesem ama arkadasim assasian brohterhood oynamani tavsiye ederim acaip güzel bi oyun Smiley))

Ahmet Özeren
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan