207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 20:19:31
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 09, 2011, 23:48:06 #45
threshold

Ynt: Twin Turbo Viper SRT-10 -(1750 hp) :)

beyler ne dikkatsizim;koca ömrümde daha dün farkettim bunu;reklamlılar öküz gibi duruyor,reklamsızlar çok kibar duruyor,ön tarafı yapıştırdık ya da vidaladık diyelim;arka tarafta da durum aynı mı?kendimiz yapacaz heralde bunu?
ön arka fark etmiyor uygulama aynı ,genelde herkes kendi yapıyor... ama  sen istersen parayla adam tutup yaptırabilirsin  Grin Grin
Kiss

****  RC under construction  ****
Oku Nisan 10, 2011, 15:14:53 #46
zambabe

beyler ne dikkatsizim;koca ömrümde daha dün farkettim bunu;reklamlılar öküz gibi duruyor,reklamsızlar çok kibar duruyor,ön tarafı yapıştırdık ya da vidaladık diyelim;arka tarafta da durum aynı mı?kendimiz yapacaz heralde bunu?
ön arka fark etmiyor uygulama aynı ,genelde herkes kendi yapıyor... ama  sen istersen parayla adam tutup yaptırabilirsin  Grin Grin
Kiss

Grin Grin Grin
Oku Nisan 11, 2011, 00:35:30 #47
threshold

Kiss

Grin Grin Grin
yav zambade kardeş gülme halime Cheesy,arka plakanın olduğu yere baktım da toptan hepsini söküp altına bakmak gerekecek,orayı da ilk matkapla mı delmişlerdi ya da askı falan mı vardı orda hatırlamıyorum.

Oku Nisan 12, 2011, 08:37:50 #48
zambabe

tmm gülmem   Cheesy  ,, matkapla delip vidallamışlardır başka türlü durmaz ilk aldıgımda servis öyle yapmıştı  Wink
Oku Nisan 12, 2011, 12:33:12 #49
threshold

tmm gülmem   Cheesy  ,, matkapla delip vidallamışlardır başka türlü durmaz ilk aldıgımda servis öyle yapmıştı  Wink
önü matkapla deldiğine eminim,arka tarafta arabanın sacını mı matkapla deldi;ne iştir annamadım

Oku Nisan 12, 2011, 13:24:39 #50
motörhead

önü matkapla deldiğine eminim,arka tarafta arabanın sacını mı matkapla deldi;ne iştir annamadım
hep öyle delerler. Üzülme, hiltiyle delse farketmez, plakanın altında kalıyor. Yapıştırırsın, olur biter

It's not the ride, it's the rider
Oku Nisan 12, 2011, 14:22:15 #51
threshold

tmm gülmem   Cheesy  ,, matkapla delip vidallamışlardır başka türlü durmaz ilk aldıgımda servis öyle yapmıştı  Wink
hep öyle delerler. Üzülme, hiltiyle delse farketmez, plakanın altında kalıyor. Yapıştırırsın, olur biter
Cheesy eyvallah

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan