bu kadar belirgin olmasada belirli bölgelerde avuç içi kadar sanki yumruk atmışsınız da çökmüş gibi izler oluyor arkadaşlar.
Ben bu işi bilen biri olarak belkide bana %50 teklifi geldi. Ama bu bir malzeme seçimi artı üretim hatasıdır. Hakkınızı arayın. Ben % 50 ile ikna olmuyacagım.
Ben bu kadarını elde ettim ama araçların kesinlikle geri çağırılması lazım. Yinede beklemek isteyen arkadaşlara saygım var tabiki.
Zaten bende güneşte kavrulsun diye bırakmadım aracımı güneşe

Ama keşke bulutlu havalarda kullanın deselerdi

bu kabarma-çökme sıkıntısı belli bir yılda üretilen seriyi mi kapsıyor acaba?
Bu şikayetin varlığından uzun süredir haberdarım. Aracım 2010 model ve alır almaz konsolu arkadaşımın 2008 model aracıyla kıyaslamıştım. Tabii ki bileşenlerini bilemem ama malzeme aynı, ben bir fark göremedim.
Servisin bazı araçlarda görünüyor demesinin sebebi, bazı araçların diğerlerine nazaran daha fazla güneş ışığına maruz kalmasıyla ilgili. Yani araçtan araca değişen durum, aracın bulunduğu ortamla ve güneş alma yoğunluğuyla ilgili. Bu konudan mağdur olan çok 207 sahibi var. Bu Peugeot'un ciddi bir hatası ve belli bir seriyi ya da model yılını kapsamıyor. 2010-2011 model araçlar henüz daha yeni oldukları için bu sıkıntıyı yaşayan yok.
Size tavsiyem, aracınızın bu sıkıntısını bilmeniz ve tedbirli davranmanız. Ben şahsen yazın, güneş siperi koymadan arabadan çıkmam asla. Hatta bir ara ön cama UV ışığını kıran film mi çektirsem diye düşündüm ama gece görüş sıkıntısı sebebiyle vazgeçtim