207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 20:12:45
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 26, 2011, 19:13:54 #30
Woshborn

Ynt: Dikkat 207 ön konsol kabarması şikayeti

gerçekten çok kötü duruyor. yazın kesinlikle güneşlik kullanmak lazım Embarrassed

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Aralık 27, 2011, 22:28:03 #31
barsbulut

bu kadar belirgin olmasada belirli bölgelerde avuç içi  kadar sanki yumruk atmışsınız da çökmüş gibi izler oluyor  arkadaşlar.
Ben bu işi bilen biri olarak belkide bana %50 teklifi geldi. Ama bu bir malzeme seçimi artı üretim hatasıdır. Hakkınızı arayın. Ben % 50  ile ikna olmuyacagım.
Ben bu kadarını elde ettim ama araçların kesinlikle geri çağırılması lazım. Yinede beklemek isteyen arkadaşlara saygım var tabiki.
Zaten bende güneşte kavrulsun diye bırakmadım aracımı güneşe Smiley Ama keşke bulutlu havalarda kullanın deselerdi Smiley
Oku Aralık 27, 2011, 23:27:48 #32
gauto

bu kadar belirgin olmasada belirli bölgelerde avuç içi  kadar sanki yumruk atmışsınız da çökmüş gibi izler oluyor  arkadaşlar.
Ben bu işi bilen biri olarak belkide bana %50 teklifi geldi. Ama bu bir malzeme seçimi artı üretim hatasıdır. Hakkınızı arayın. Ben % 50  ile ikna olmuyacagım.
Ben bu kadarını elde ettim ama araçların kesinlikle geri çağırılması lazım. Yinede beklemek isteyen arkadaşlara saygım var tabiki.
Zaten bende güneşte kavrulsun diye bırakmadım aracımı güneşe Smiley Ama keşke bulutlu havalarda kullanın deselerdi Smiley

Smiley
Barış Bey,(Sanırım adınız Barış:) );
bu kabarma-çökme sıkıntısı belli bir yılda üretilen seriyi mi kapsıyor acaba?

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Aralık 28, 2011, 08:15:45 #33
barsbulut

Servislerde 2006 ile 2009 arası modellerin bazılarında görüldüğünü söylediler. Sizde servisteki arkadaşlardan doğrulayabilirsiniz Smiley 2010 ve sonrası için konuşmak için ise çok erken Smiley
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2011, 08:17:17 Gönderen: barsbulut »
Oku Aralık 29, 2011, 23:03:27 #34
bederdem

ben aracı aldığımızda ençok hoşuma giden kısım burasıydı ve bi o kadar da korkuyorum çünkü çok yumuşak bi malzeme kullanılmış kış güneşinden bile korunması gerektiğine inanıyorum yaz kış üstünü kapalı tutuyorum o yüzden inşallah böle bi olayla karşılaşmam 2009 dan bu yana bişey olmadı ama

2009 Peugeot 207 SW OUTDOOR 1.6 HDI 90 HP
Oku Aralık 30, 2011, 15:34:33 #35
alidata

bu kabarma-çökme sıkıntısı belli bir yılda üretilen seriyi mi kapsıyor acaba?

Bu şikayetin varlığından uzun süredir haberdarım. Aracım 2010 model ve alır almaz konsolu arkadaşımın 2008 model aracıyla kıyaslamıştım. Tabii ki bileşenlerini bilemem ama malzeme aynı, ben bir fark göremedim.
Servisin bazı araçlarda görünüyor demesinin sebebi, bazı araçların diğerlerine nazaran daha fazla güneş ışığına maruz kalmasıyla ilgili. Yani araçtan araca değişen durum, aracın bulunduğu ortamla ve güneş alma yoğunluğuyla ilgili. Bu konudan mağdur olan çok 207 sahibi var. Bu Peugeot'un ciddi bir hatası ve belli bir seriyi ya da model yılını kapsamıyor. 2010-2011 model araçlar henüz daha yeni oldukları için bu sıkıntıyı yaşayan yok.
Size tavsiyem, aracınızın bu sıkıntısını bilmeniz ve tedbirli davranmanız. Ben şahsen yazın, güneş siperi koymadan arabadan çıkmam asla. Hatta bir ara ön cama UV ışığını kıran film mi çektirsem diye düşündüm ama gece görüş sıkıntısı sebebiyle vazgeçtim Smiley

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan