207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 16:05:44
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 09, 2011, 14:32:05 #15
Ozgur

Ynt: bakım kaç bin km de bir yapılmalı??

Cenga; 1.4'leri bilmiyorum, ama gerçekten servise gidilmesi gereken değerin göstergede görülen değer olması gerektiğini düşünüyorum. Bu arada Peugeot Türkiye'ye e-posta ya da telefon ile ulaşıldığında geri dönüş mutlaka alınıyor. Hiç bir servisten sağlıklı bilgi edinilemezse Peugeot Türkiye aranarak gereken bilgi alınabilir. Görüşme saati ve konuşmalar kayda geçirildiği için her durumda hak iddia edebilmek mümkün. Selamlar. 
Oku Mart 09, 2011, 14:34:16 #16
cenga03

Aynı tezi bende savundum. Aslında km çok önemli değil ben zaten 20.000 değil 15.000 de yaptırmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile bu rakam global bir rakam yani yol ve iklim koşullarına göre değişebiliyor.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Mart 09, 2011, 14:58:14 #17
HINGHEND

Servisin vermiş olduğu periyodik bakımlardan şaşmamak lazım ama her hangi bir şüphen olursa araçta servise gösterebilirsin. Tabi yağını, suyunu kontrol etmeyi ihmal etmeyin ne olur ne olmaz...

2011 Opel Astra Classic III Konfort Siyah
Oku Ocak 31, 2012, 11:04:47 #18
sserdar

Cenga; 1.4'leri bilmiyorum, ama gerçekten servise gidilmesi gereken değerin göstergede görülen değer olması gerektiğini düşünüyorum. Bu arada Peugeot Türkiye'ye e-posta ya da telefon ile ulaşıldığında geri dönüş mutlaka alınıyor. Hiç bir servisten sağlıklı bilgi edinilemezse Peugeot Türkiye aranarak gereken bilgi alınabilir. Görüşme saati ve konuşmalar kayda geçirildiği için her durumda hak iddia edebilmek mümkün. Selamlar. 

Özgür diyorsunuzki bilgisayardaki değere göre gidilmesi gerekiyor. Fakat bu değeri aracı bakıma alan usta giriyor 10 bin derse 10 binden geri sayıyor 15 bin derse 15binden geri sayıyor. yani bilgisayarın değerini usta giriyor yanlış anlaşılma olmasın
Oku Ocak 31, 2012, 15:46:38 #19
VoLKaNKK

Arkadaşlar ben tanıdık bi yerde bakımı yaptırıyorum (1.6 HDI)
Normalde 15.000 ama 10.000 de gel diyorlar. Açıkçası kalitesiz mazot, yoğun trafik vs. gibi olumsuz faktörleri düşününce bana da mantıklı geliyor.
Oku Ocak 31, 2012, 19:38:54 #20
Ozgur

Arkadaşlar, 1.6 HDI'lerin bakım aralığı 15.000 km'de birdir. Param çok diyorsanız 10.000 km'de bir Smiley
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan