207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 15:53:28
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 15, 2010, 12:36:00 #30
serseri3579

Ynt: Leo nun Jantlari degisiyor...

Arka tampondaki cıtayıda beyaza boyat derim ben

Şeytana söyleyin tüyünü (207) bende unutmuş
Oku Ekim 15, 2010, 12:47:34 #31
sLayG7

550 tl değildi önceden ben görmüştüm onu :S
Oku Kasım 03, 2010, 17:23:51 #32
Serkan Taşyaran

Araban gerçekten çok güzel duruyor.Fakat istanbul yollarında bu yaylar biraz sıkıntılı olur .
Oku Kasım 03, 2010, 20:17:16 #33
BGR

Arka tampondaki cıtayıda beyaza boyat derim ben
bence boyatma tavanı siyah kapla süper olur ben de oyle yapcam bi de janta beyaz güzel olmuş bence
Oku Kasım 04, 2010, 09:34:58 #34
boretto

Araban gerçekten çok güzel duruyor.Fakat istanbul yollarında bu yaylar biraz sıkıntılı olur .

Arac Mersinde Wink
Oku Kasım 04, 2010, 17:54:47 #35
motörhead

herkesin bayıldığı Gt jantlarına ben hiçbir zaman ısınamadım. O yüzden bu kadar emek harcadığın bir arabaya çok özel bir jant taksaydın keşke diyorum. Benim kafamda kendi arabam için O.Z. racing var. Onlarda da bazen 4 bijon problemi yaşanabiliyor ve merakla beklediğim 2011 kataloğunda SUV'ları saymazsak hiçbir yenilik yok. Yine de daha önce de çok severek kullandığım bu markayı yeni arabama da takmayı düşünüyorum. Fotoşopta birkaç deneme yaptım bile:) Özellikle hafifliklerine hastayım. Eski jantlarım 6.8 kiloydu...
mevcutları beyaza boyatırsan da illa ki güzel olur ama sen yine de bi göz at derim linke Wink
http://www.ozracing.com/

It's not the ride, it's the rider
Oku Kasım 05, 2010, 11:38:01 #36
boretto

herkesin bayıldığı Gt jantlarına ben hiçbir zaman ısınamadım. O yüzden bu kadar emek harcadığın bir arabaya çok özel bir jant taksaydın keşke diyorum. Benim kafamda kendi arabam için O.Z. racing var. Onlarda da bazen 4 bijon problemi yaşanabiliyor ve merakla beklediğim 2011 kataloğunda SUV'ları saymazsak hiçbir yenilik yok. Yine de daha önce de çok severek kullandığım bu markayı yeni arabama da takmayı düşünüyorum. Fotoşopta birkaç deneme yaptım bile:) Özellikle hafifliklerine hastayım. Eski jantlarım 6.8 kiloydu...
mevcutları beyaza boyatırsan da illa ki güzel olur ama sen yine de bi göz at derim linke Wink
http://www.ozracing.com/

motorhead selamlar ,

ben de oz dusunuyordum baslarda ama ne yazikki bulamamistim. bulursam oz un 18likleerini kullanabilirim belki tesekkurler paylasim icin inceleyecegim
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan